|
Nu esti logat.
Iubit nebun??-4#58 2011-08-23 15:04:55
Re: iubit nebun??eu daca i-as spune iubitului "Gata?" s-ar infuria si mai rau deci nu merge la toti. mai bine il las sa se descarce si sa ii treaca... Ultima oara a fost editat de maryahs (2011-08-23 15:05:22) iubesc si sunt iubita Offline #59 2011-08-23 15:10:36
Re: iubit nebun??popicel, sugestiile tale imi suna a bataie de joc, mie nu mi-ar place sa primesc un asemenea comportament, nimanui nu ii place sa vb cu peretii si sa mai fie si luat peste picior pe deasupra Offline #60 2011-08-23 15:13:05
Re: iubit nebun??
Nu dau nimic din casa Cred ca o singura data m-am certat cu prietena-mea Si n-a fost nimic de genul. Noi nici unul nu urlam de obicei Bine, urlu eu de felul meu cand povestesc, da aia e alta mancare de peste.
Nu stiu, e doar o parere personala... Nu mi se pare ca ar fi bataie de joc. Eu asa fac cu sora-mea de exemplu cand o apuca dracii. Nu-mi bat capu daca urla cand vrea sa-mi explice ceva. Doar poate-mi sa-mi spuna si calm. Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-23 15:24:51) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #61 2011-08-23 15:24:55
Re: iubit nebun??stie ea de ce tipa, probabil ca nu a mers cu vorba buna, nu cred ca exista femeie pe lumea asta care sa tipe asa de nevrotica, cand vezi ca ai in fata un surd evident ca dai volumul la maxim sa te asiguri ca aude ce ii zici Offline #62 2011-08-23 15:26:37
Re: iubit nebun??Ai fi surprinsa Dar oricum... nu zic ca metoda mea e cea mai buna... Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline Publicitateloading...
#63 2011-08-23 15:40:50
daca are de tipat/urlat, sa tipe la pereti, nu la mine Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-23 15:41:57) Offline #64 2011-08-23 15:52:29
o sa-ti urmez cu siguranta sfatul Offline #65 2011-08-23 16:00:58
Re: iubit nebun??bun, va punem la punct o data, de 2 ori cu tipatul, dar merge la infinit? evident ca nu. ori s-ar ajunge la impartit de jigniri, apoi palme, ori la despartire. chestie pe care nimeni n-o vrea...daca tine la partener, desigur V., soarele si luna Offline #66 2011-08-23 16:14:13
Re: iubit nebun??pai din moment ce nu merge din prima, nici din a doua, nici din a treia, oricum se ajunge la despartire; pt ca orice om, oricat ar fi de prost, o data ce a facut o tampenie pt care i s-au reprosat chestii, se fereste sa o repete, sau sa faca alte chestii asemanatoare; iar din moment ce nu poate (sau nu vrea) sa se schimbe, e clar ca partenerii nu sunt facuti unul pt celalalt. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #67 2011-08-23 16:19:51
Re: iubit nebun??Asta i-am zis si eu lui, ca daca nu vrea/nu e in stare sa se schimbe sau ma rog, sa se controleze, desi sustine ca ma iubeste inseamna ca pur si simplu nu suntem compatibili. I-am mai urat sa-si gaseasca pe alta care sa-l suporte cu toate toanele si nu i-a convenit. Offline #68 2011-08-23 17:24:17
Eu ma regasesc uneori in ceea ce ,,face" prietenul tau, azi sunt fericita cu el, vorbesc frumos, maine ma schimb si vorbesc urat, la mine e problema, ca ma las influentata de ai mei (care nu prea il plac) cand sunt cu ai mei ma enervez pe el, cand sunt cu el imi dau seama ca de fapt e baiat bun si ma iubeste, si tin in mine, ptr ca e evident ca nu ma pot duce la iubi sa-i zic ,,BA sti parintii mei nu sunt de acord cu noi 2" si atunci sunt pusa intre ciocan ca nicovala. Poate are ceva, ce ascunde, vreo problema, pe care nu poate sa o spuna. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|