|
Nu esti logat.
Am facut acum 3 sapt erad hpv16-2#20 2010-03-08 22:22:50
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16buna seara si la multi ani la toate fetele , sa va povestesc prin ce-am trecut am fost diacnosticata cu asc-us si hpv 16 risc ridicat am urmat tratamentul prescris de d-na doctor cu strictete si fusesem programata sambata 06.03.2010 la erad m-a urcat pe masa pregatise anestezia toate aparatele si cand sa inceapa s-a uitat mai bine si-mi zice "pai nu mai am ce opera ca rana ti s-a vindecat, o minune de la Dumnezeu" si asa fetelor m-am dus sa fac erad si am plecat de la doamna doctor facand decat un control ginecologic spunandu-mi la plecare ca ne mai vedem dupa o sarcina si ca poate in timp voi scapa si de hpv 16 daca organismul meu reactioneaza la fel de bine ca si pana acum, asa ca m-am pus pe treaba sa fac un bebe. Offline #21 2010-05-12 16:48:09
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16
Buna, Offline #22 2011-08-26 00:09:15
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16Am si eu o intrebare doctoresaa si nu sunt lamurita iar pana ajung la dr o sa fie prea tarziu si momentan nu imi permit. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|