|
Nu esti logat.
Am facut acum 3 sapt erad hpv16#1 2008-02-05 15:34:44
am facut acum 3 sapt erad hpv16buna.am facut acum 3 sapt ERAD dupa care am asteptat rezultatul de la biopsie care este :inflamatie cronica ulceroasa.hiperplazie vascularizata stromata,hiperplazie papilomatoasa cu displazie moderata pe suprafata intinsa si displazie severa pe supraf redusa.Nu stiu ce inseamna.daca puteti sa-mi spuneti si mie.Am hpv cu risc crescut 16 si18.poate sa fi cancer de col uterin.am 26 ani si nu am copii imi doresc f mult credeti ca pot face.multumesc pt raspuns Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2008-02-05 15:48:43) Offline #2 2008-02-05 15:50:56
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16...probabil ca va fi nevoie de conizatie, din pricina zonei de displazie severa.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-05 16:00:40
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16conizatie inseaman extirparea zonei respective?exista posibilitatea ca medicul cand mi-a facut erad sa fi extirpat toata zona sau daca rezultatul este displazie severa zona redusa inseamna ca mai exista o portiune cu displazie severa.ce ma sfatuiti sa fac ?daca nu fac conizatie acum pot sa fac intai un copil si apoi sa fac aceasta conizatie?cand am fost la pansat asistenta mi-a spus ca am o rana destul de mare mai mare decat o moneda de 50bani,ma gadesc ca poate a curatat tot sau nu?ce ma sfatuiti?imi sugerati un medic mai bun .multumesc Offline #4 2008-02-05 16:02:08
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16adda, iti sugerez sa mergi cu rezultatul de la biopsie inapoi la medic. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-02-05 16:15:22
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16poate nu stiu sa ma exprim in termenii corecti dar as vrea sa fiu bine inteleasa: aceasta este rezultatul erad-ului; daca am displazie severa insotita de moderata nu este cumva probabil ca toata zona cu severa sa fi fost "inlaturata" ; din pacate medicul nu ma poate primi cu rezultatul decat la sfarsitul lunii! multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-05 16:20:09
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16adda, erad razuie ca sa zic asa.....daca biopsia zice ca e o zona de displazie severa conduita de urmat e sa fie facuta conizatie si extirpata intreaga zona cu risc....displazia aia severa prinde toate straturile...e aproape cancer...eu zic ca nu e de glumit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-02-06 19:39:01
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16Buna Doctoressa, Offline #8 2008-02-06 19:44:28
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16si eu amm auzit ca asta e procedura mami de minuni Offline #9 2008-02-07 13:54:22
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16alexro, asa e cum ti s-a spus Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2008-02-08 08:03:10
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16Multumesc Doctoressa mult de tot. Offline #11 2008-02-08 08:26:24
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16am o curiozitate pana atunci nu ai mai facut nici un test papanicolau? nu am inteles prea bine din postul tau.si eu urmeaza sa imi fac testul hpv.si planuiesc sa imi fac papanicolaul la 6 luni chiar daca hpv-ul iese negativ.si daca esti din Bucuresti la ce doctor mergi? Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-02-08 08:31:07) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-02-15 20:48:05
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16Scuzama ca raspund asa tarziu dar nu prea am timp sa stau pe net.Eu am facut in fiecare an control la gineco insa nu au depistat acea rana deloc, a-mi spuneau ca am doar anexita.Eu nu stiam nimic despre papanicolau, am aflat de la o prietena de a mea ca este un test bun care este bine sa-l fac (avand in vedere ca eu vreau un bebe).Atunci am fost la un doctor care a spus ca sunt ok si ca pot sa-i dau drumul si atunci i-am spus ca vreau sa fac un papanicolau (l-am facut la cerere).A venit rezultatul dar nu scria gradul scria doar ca exista modificari.Dupa care am trecut prin niste clipe nasoale si am ajuns la doctorul Alexandru Filipescu, pe care-l gasesti pe google , scrie unde este cabinetul lui(am cautat alt doctor deoarece primul mi-a spus sa caut mai multe explicatii pe net de problema mea ceea ce nu mi sa parut ok).Din punctul meu de vedere este un doctor foarte bun.Iar acest doctor mi-a facut mai multe analize printre care si HPV.Documentandu-ma testul papanicolau este bine sa-l faci la 6, mai ales dupa varsta de 29 ani.Despre testul HPV pot sa-ti spun ca acum dupa operatia de amputatie de col trebuie sa-l fac la 3 luni. Offline #13 2008-02-15 23:03:13
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16hmmm la 3 luni papanicolaul sau testul hov? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-02-28 21:33:23
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16scuze de intarziere.ai facut amputatie de col?nu se mai putea face nimic?dar la biopsie ce ti-a iesit?si ce ti-au zis de bebe poti sa faci?sanatate Offline #15 2008-02-28 21:34:58
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16ai avut zona modif sever pe portiune asa de mare? Offline #16 2008-02-28 23:26:20
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16adda21 ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #17 2009-05-11 13:11:56
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16buna fetelor ma numesc cristina si am 25 de ani si am o fetita de 4 luni jumate cand avea fata 2 luni jumate mam hotarat sami pun sterilet iar doctorita mea ginecolog mia recomandat sa fac mai intai un papa nicolau ...si de aici au inceput problemele.la rezultatul de la papa nicolau scrie la CONCLUZIE:celule scumoase artipice de semnificatie nedeterminata(ASC-US) si mi se recomanda continuarea investigatiilor fie prin repetarea examenului citologic dupa 4-6 luni fie prin efectuarea testarii HPV sau a unei examinari colposcopice.nu stiu ce sa fac am un stres cat casa de mare..va rog frumos sa ma lanuriti si pe mine sa fac acum HPV-ul sau dupa 4-6 luni ...apropo mia dat tratament CERVUGID cate o cutie in fiecare luna..frotiul citologic mi sa recoltat in ziua 26 a ciclului menstrual ..sunt disperata numai stiu ce sa cred va rog ajutatima daca este doctoressa va rog sa ma ajutati doamna Offline #18 2009-05-11 13:30:46
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16mai am o intrebare odata ce exista ASC-US asta trebuie neaparat HPV-ul sa fie anormal sau poate sa fie si normal ...vba rog ajutati-ma (( sunt disperata Offline #19 2009-06-18 13:42:08
Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16Buna ziua. Sunt noua pe acest forum si as vrea foarte mult sa imi raspunda cineva in special doamna doctor. Am20 de ani, hpv 6 cu risc scazut, am fost la clinica Micomi, doamna doctor nu mi-a dat nici un tratament.Dansa spune ca o sa scap de virus pentru ca sunt foarte tanara si nu e necesar sa iau nici un tratament. Este in regula? Eu totusi iau isuprinosine. Mi-a zis doar sa ma dau cu Condyline dar am o problema. Am negi si intre labii si pe clitoris. Pot sa ma dau si acolo sau nu e indicat? Va rog foarte multa sa imi raspundeti. Va multumesc mult si multa sanatate la toata lumea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|