homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am facut acum 3 sapt erad hpv16-2

#20 2010-03-08 22:22:50

ana maria212
New member
Inregistrat: 2009-12-04

Re: am facut acum 3 sapt erad hpv16

buna seara si la multi ani la toate fetele , sa va povestesc prin ce-am trecut am fost diacnosticata cu asc-us si hpv 16 risc ridicat am urmat tratamentul prescris de d-na doctor cu strictete si fusesem programata sambata 06.03.2010 la erad m-a urcat pe masa pregatise anestezia toate aparatele si cand sa inceapa s-a uitat mai bine si-mi zice "pai nu mai am ce opera ca rana ti s-a vindecat, o minune de la Dumnezeu" si asa fetelor m-am dus sa fac erad si am plecat de la doamna doctor facand decat un control ginecologic spunandu-mi la plecare ca ne mai vedem dupa o sarcina si ca poate in timp voi scapa si de hpv 16 daca organismul meu reactioneaza la fel de bine ca si pana acum, asa ca m-am pus pe treaba sa fac un bebe.

#21 2010-05-12 16:48:09

cristinuk
Full member
Inregistrat: 2007-03-15

ana maria212 a scris:

buna seara si la multi ani la toate fetele , sa va povestesc prin ce-am trecut am fost diacnosticata cu asc-us si hpv 16 risc ridicat am urmat tratamentul prescris de d-na doctor cu strictete si fusesem programata sambata 06.03.2010 la erad m-a urcat pe masa pregatise anestezia toate aparatele si cand sa inceapa s-a uitat mai bine si-mi zice "pai nu mai am ce opera ca rana ti s-a vindecat, o minune de la Dumnezeu" si asa fetelor m-am dus sa fac erad si am plecat de la doamna doctor facand decat un control ginecologic spunandu-mi la plecare ca ne mai vedem dupa o sarcina si ca poate in timp voi scapa si de hpv 16 daca organismul meu reactioneaza la fel de bine ca si pana acum, asa ca m-am pus pe treaba sa fac un bebe.

Buna,
stiu ca este un post mai vechi, insa am o intrebare. In cat timp ti s-a vindecat rana? ai mai repetat testarea HPV? inca este detectabila tulpina aia?

merci

#22 2011-08-26 00:09:15

mozarella
New member
Inregistrat: 2010-02-16

Am si eu o intrebare doctoresaa si nu sunt lamurita iar pana ajung la dr o sa fie prea tarziu si momentan nu imi permit.
Anul asta phv a crescut am cu risc inalt 16,18 si mediu 53. Amintiri de la fostul prieten si acum sutn cu altcineva care garantez ca nu are deloc si stie ce probleme am si nu ii pasa. Oricum ideea este ca negii de anul trecut nu ii m am insa pot sa intretin relatii sexuale cu nou iubit?
Anul trwcut am avut 6 si teoretic intr un an dispare insa a avansat pt ca am luat tratament cu antibiotice pt alte probleme. Daca trb sa astept iar un an ca sa vad ca nu a trecut iar detecteaza ceva mi se pare cam imposibil si asa a asteptat atat timp . Idee este ca il ia sigur in felul asta dar daca are sistemul imunitar m bun ramane sa ni l dam asa intruna si sa nu m scap niciodata ? iar sistemul meu nu cred ca isi revine vreodata sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.