|
Nu esti logat.
Despre trichomonas-4#58 2010-02-22 18:57:26
Re: despre trichomonasM-am linistit...multumesc pentru ajutor si pentru sfaturi. O sa ma duc sa imi fac si celelalte teste pentru hepatita si restu macar sa dorm linistita Daca mai intervine ceva si mai am nevoie de un sfat apelez cu incredere. Multumesc inca o data pentru timpul acordat. Multa sanatate! Doing wrong, always want to return...but sometimes you realise that there is no going back... Offline #59 2010-02-22 20:10:47
Re: despre trichomonas
cu multa placere. Offline #60 2010-02-22 20:32:17
Re: despre trichomonasSi eu am trichomonas de vreo 2 ani si nu reusesc sa scap de el.Vreau sa spun ca sunt virgina..la fel k si AyraBlack nu am avut nici o penetrare nici macar in joaca.Am facut tratamente peste tratamente,foarte multi bani cheltuiti,si tot nu am reusit sa scap de el.Pana si doctorul meu se mira.Mi-a zis ca m`am pricopsit cu boala asta prin folosirea in comun a prosoapelor,sapunelor,wc`ului,si adevarul este ca eu ramaneam foarte des la prietene de ale mele acasa,faceam baie la ele acasa,si ma duceam si la piscina foarte des.. Acum umblu zi de zi cu protej`slipuri,e foarte jenant ((( Offline #61 2010-02-22 21:06:36
Pai cum nu reusesti sa scapi? Ce tratamente ai urmat? Offline #62 2010-02-22 21:51:02
Re: despre trichomonasPai am fost la vreo 5 doctori pana acum,am luat trinizol,metronidazol parca,clotrimazol,lomexin,ovule,creme,spalaturi cu ceaiuri,bicarbonat.. Atunci cand mi-a dat ovule mi-a spus sa incerc sa le introduc si daca nu pot sa renuntz sa nu fortzez.. dar a mers Faceam pauza apoi incepeam iar tratamentu,vedeam k nu da rezultate,ma duceam la alt doctor,acum am si obosit la cat am umblat x( Offline Publicitateloading...
#63 2010-02-22 22:03:32
mama, tatal tau si cine mai locuieste cu tine trebuie sa urmeze tratament ca sa nu faceti ping pong cu trichomonas. Offline #64 2010-08-17 22:22:05
Re: despre trichomonasAm si eu probleme cu aceasta maladie!Am facut tratament pt trichomonas timp de 10zile dupa care am dat analize sa vad daca mai persista trihomonas si medicul de acolo mia zis ca din cauza antibeoticelor mia aparut candidoza foarte abundenta, de aceea trichomonas mia dat negativ....mi-a zis ca medicul meu ginecolog imi va da tratament pt candidoza dupa care vai da din nou analize la trihomonas..... Offline #65 2010-08-17 22:43:49
Re: despre trichomonasDaca nu intretineti relatii sexuale el poata sa sara si peste cel pentru candida...desi daca stati impreuna ar fi indicat sa urmati amandoi ambele tratamente...chiar daca nu aveti relatii se mai poate transmite prin lenjerie, prosoape, colac de wc etc...mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #66 2010-08-17 22:48:00
Re: despre trichomonasOk multumesc foarte mult!!!! Offline #67 2011-08-26 15:00:11
Re: despre trichomonasBuna seara ! am fost diagnosticata cu trichomonas. urmez un tratament cu ovule flayl, tinizol, fluvicom si atrican. De cand iau tratamentul ma simt foarte rau,mai ales de la tinizol...ma chinui cu senzatia aia de metal in gura,ma doare capul si am stari de greata.Este normal? Offline #68 2011-08-26 15:27:13
da, este o reactie adversa cunoscuta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|