|
Nu esti logat.
Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!-3#39 2007-12-03 12:28:05
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!azi se fac 6 zile de cand imi intarzie si ma gandeam sa fac un tes de sarcina dr.sigur ca am inteles ca ala se face la orice ora vrei dar oare e mai sigur cel facut dimineata ? dar cred ca ma panichez degeaba nu?imi intarzie din cauza ca am oprit anticonceptionalele nu? cred ca o i-au razna...............cand imi vine cred ca o sa incep iar sa iau pastile ca ma omoara stresul asta vine nu vine e mai sigur cu ac.dar mai am o intrebare eu fumez si ce implica asta in combinatie cu ac? am inteles ca nu e bine sa fumezi dar nu ma pot lasa prezinta un risc major? in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu! Offline #40 2007-12-03 12:31:01
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!e mai bine sa l faci dimineata...si si eu cred ca te panichezi degeaba...incepe iar anticonceptionalele...nu inteleg dc le ai intrerupt...probleme cu fumatul apar daca ai peste 35 de ani...si si atunci se pot lua (asta daca nu fumezi f multepe zi)...dar sub atenta supraveghere a medicului happy with him...inlove with him... Offline #41 2007-12-03 12:39:24
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!le-am intrerupt pentru ca multa lume mi-a zis ca nu sunt bune pt organism ca te ingrasi, ca poti face cancer, ca poti face comotie cerebrala, ca nu mai ai o circulatie buna, ca exista riscul sa nu mai poti face copii daca le i-ei o perioada mai indelungata de timp, etc si m-am cam speriat eu le i-au de aproape 5 ani si am zis sa fac o pauza mai indelungata dar acum cred ca o sa le i-au din nou si iti multumesc mult ptr raspuns in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu! Offline #42 2007-12-03 12:41:21
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!cu placere...si da...incepe din nou...multe basme sunt in jurul lor... happy with him...inlove with him... Offline #43 2007-12-04 10:35:53
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!nu mi-a venit nici azi ce ma fac? vreau sa fac un test de sarcina dar nu stiu care e mai bun eu am auzit de dr.sigur voi ce spune-ti?si daca ma duc zilele astea la dr sa-mi fac o ecografie crede-ti ca daca sunt insarcinata se vede la eco acum?va rog sa-mi raspunde-ti ca nu mai pot tremur toata de grija. si daca ar fii sa fiu insarcinata cam in cat timp as fii? ams cris mai sus perioada de ciclu? nu ar trebuii sa simnt nimic? Ultima oara a fost editat de sandu anca (2007-12-04 11:26:11) in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu! Offline Publicitateloading...
#44 2007-12-04 13:32:36
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!anca...inainte de pastile tot la 21 zile iti venea? daca nu, nu te stresa, mai ales ca ai folosit si prezervativ....fa testul daca vrei sa te linistesti, eu cred ca va iesi negativ Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2007-12-04 13:50:57
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!inainte sa i-au pastilele nu mai tin minte sigur dar cred ca imi venea la 23-24 de zile cateodata chiar si la 26 de zile nu era chiar regulat in fiecare luna.sa fie doar o simpla dereglare din cauza opririi pastilelor? Ultima oara a fost editat de sandu anca (2007-12-04 13:56:23) in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu! Offline #46 2007-12-04 13:59:54
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!o simpla dereglare si atit...nu din cauza opririi pastilelor...doar dereglare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #47 2007-12-04 14:11:18
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!multumesc din suflet de raspuns dar acum ma puteti lamurii din ce cauza ar putea fii dereglarea asta?si mai spun o data acum o saptamana aproximativ eu si cu iubitelul meu nu am facut dragoste "ne-am jucat " ca sa zic asa si el a ejaculat chiar langa mine mai precis pe mana mea m-am ridicat m-am dus la baie sa ma spal dar a cazut putina sperma pe picior pe pulpa sus am dat cu apa si sapun dar eu stiu acum ?daca cumva a ajuns si in alte locuri?eu m-am spalat bine si abia dupa m-am spala si "acolo" .oare sunt eu paranoica? in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu! Offline #48 2007-12-04 14:15:00
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!esti paranoica... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #49 2007-12-04 14:16:45
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!multumesc mult m-am mai linistit asa zice si iubitul meu ca sunt paronoica si ca ma sperii din orice sper sa fie doar asta in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu! Offline #50 2007-12-04 14:42:13
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!ce crede-ti???????? tocmai am fost la wc si mare surpriza!!!!!!!!!!!!!!1 mi-a venitttttttttttttttttttt iupiiiiiiiiiii sunt tare fericita vad ca m-am panicat degeaba dar asa sunt eu ce sa fac. imediat ma duc si incep iar pastilele ca nu vreau sa mai stau in stres multumesc mult pentru raspunsuri si pentru incurajari in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu! Offline #51 2007-12-04 14:55:14
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!ai vazut..... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #52 2007-12-05 11:40:42
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!am facut o prostie , eu incep sa iau yasmine intotdeauna martea si din neatentie am luat marti pastila de luni adica pe cea care ar fi trebuit sa o iau ultima , am ajuns la pastila nr 16 , am crezut ca am uitat o pastila ca nu corespundeau zilele drept care am luat 2 intr-o zi , dupa care mi-am dat seama ca de fapt am inceput folia gresit este vreo problema ? va rog mult un raspuns , ce sa fac in continuare ? ar mai trebui sa termin folia sau ma opresc ? exista vreun risc de a ramane insarcinata ? Offline #53 2007-12-05 12:48:07
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!yasmin au acelasi continut de hormoni...deci toate pastilutele sunt identice...asa ca le poti lua in orice ordine vrei...continua normal folia si ai grija sa le iei pe toate... happy with him...inlove with him... Offline #54 2007-12-06 14:11:26
Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!si sa inlocuiesti pastila inghitita in plus(pierduta deci) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|