homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum si dupa cat timp ati facut "pasul"?

#1 2011-09-30 15:19:12

Crosser
New member
Inregistrat: 2011-09-30

Cum si dupa cat timp ati facut "pasul"?

Fetelor (si baieti, desi am vazut ca sunt cam putzini pe aici)...dupa cat timp de relatie ati facut dragoste cu prietenul/prietena voastra, fata fiind virgina? Ptr fete: cum v'ati lasat convinse si ce va determinat sa mergeti pana la capat? A fost vreuna cu conceptii gen "virgina pana la casatorie" , peste care a trecut in cele din urma? Daca da, cum si de ce? Mersi anticipat smile

#2 2011-09-30 17:10:27

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

Re: Cum si dupa cat timp ati facut "pasul"?

cred k mai era un topic... eu dupa 1 an jumatate k eram mica si nepregatita... nu am avut inainte gandul k astept pana la casatorie.  ce m-a determinat sa merg mai departe? iubirea, dorinta, dar desi a asteptat mult, eu am facut asta doar cand am fost pregatita...asta e cel mai important.

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#3 2011-09-30 19:20:49

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

dupa o luna. relatia noastra a survenit dupa un sir lung de relatii fara vitor , platonice din care ieseam repede pentru ca ma plictiseam. am stat patru luni cu "primul" si a fost genial. nu regret nimic, si cred ca a fost un lucru inteligent. si chiar daca relatia noastra nu a durat nu am resentimente wink

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#4 2011-09-30 21:29:52

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

aproape un an....nu stiu daca chiar il iubeam pe respectivul, el era super implicat si m-a tras si pe mine dupa el, ca sa zic asa....mie imi placea sa fiu singura lol am facut-o ca mi-a fost mila de el, saracul s-a chinuit atata sa ma convinga, plus ca aveam si eu o varsta si eram curioasa cum e, si el mi s-a parut tipul cel mai potrivit la momentul respectiv! ne-am despartit dupa cateva luni de la marele eveniment tongue

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2011-09-30 22:55:42

Artemis76
Membru
De la: Alaturi de iubirile mele
Inregistrat: 2011-08-18

Dupa aproape trei ani.N-a fost neaparat o conceptie anume,ci pur si simplu asa a fost sa fie.

Publicitate

loading...

#6 2011-09-30 23:06:17

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

ma cam roade gelozia pe voi astea cu relatii mirobolant de lungi !

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#7 2011-10-01 00:12:36

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Do like i do: nu citi lol

Do the world a favor, stay like this forever.

#8 2011-10-01 00:19:53

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

offtopic Random lol miss u boy puss pe unde umbli? esti ok?

on: dupa 5 luni de relatie, pe 14 februarie tongue . Il stiam de mai multi ani, mai fusesem impreuna si in liceu. Mi-am dat seama ca e o relatie in care imi doresc sa investesc, aveam incredere enorma in el si il iubeam (il iubesc tongue). Nu am avut idei preconcepute de genul: "inainte de casatorie" insa doream sa se intampla cu baiatul potrivit. El a aparut la aproape 20 de ani si atunci a fost. Si acum, dupa 3 ani, suntem impreuna. N-am niciun regret.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#9 2011-10-01 01:03:39

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Mai este un topic asemanator. Nu il mai gasesc acum.

Dupa aproape 3 ani de relatie. De ce atita timp ? smile Pentru ca suntem impreuna de cand eram mai...mici ))) si am "crescut" impreuna))) M-a determinat sa merg mai departe in primul rand dorinta/pasiunea si increderea in el. Mult timp nu m-am simtit pregatita si credeam ca nu va mai veni momentul cand voi zice ca "da, sunt pregatita" si totusi a venit si el. Ii sunt si ii voi fi toata viata recunoscatoare lui Iubi ca a reusit sa imi fie alaturi atita timp rotfl2 si pentru faptul ca doar datorita lui, o sa am doar cele mai frumoase amintiri legate de "prima data" smile referitor la "virgina pana la casatorie" ,  nu am fost niciodata adepta acestei conceptii smile

Pentru oricare alte nedumeriri, apeleaza! smile

Ultima oara a fost editat de Orange (2011-10-01 01:04:54)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#10 2011-10-01 01:39:50

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Am fost cam ocupat ynna si totul e la fel hmm bang. Plus ca lipsa multor fete de pe forum m-a indepartat de pe aici...
Miss you all...

Do the world a favor, stay like this forever.

#11 2011-10-01 09:27:06

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.