homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dupa cat timp sexul apare intr -o relatie

#1 2010-01-01 13:41:04

jessyca
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2009-12-30

dupa cat timp sexul apare intr -o relatie

ies cu un tip de cateva luni2:D..si aseara lucuruile s-au cam infierbantat(eram la o petrecere..si am ajuns intr un pat...nu a fost ceva ff deplasat..dar totusi wow )...so am si eu o intrebare in mod normal..intr o relatie cand ar trebui sa se ajunga la sex?...adica dupa 2 luni 3luni..care este perioada?el e virgin..eu nu mai sunt virgina insa lucuruile ies de sub control cand suntem impreuna,,,so...e prea devreme pt sex acuma?caci nici nu vreau sa ma arunc cu capul inainte si dupa aia sa ma lovesc...sau el sa ma catalogheze ca fiind o fata usoar ....mentionez ca mi place de el f mult si vreau o rel de durata cu acest tip dance

Be obscene, be, be, obscene
Be obscene, baby, and not heard.......18 18

#2 2010-01-01 13:45:03

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatie

jessyca, intr-o relatie se ajunge la sex atunci cand ambii parteneri vor acest lucru. Cand decideti voi, deci! 2-3 luni daca ti se par putine atunci inseamna ca nu esti pregatita, dar daca esti asa de hot cum spui dati bataie ca timpul jtrece si viata e scurta tongue!

iubesc+Camelia+Matei

#3 2010-01-01 14:26:51

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu cu actualul m-am culcat dupa o luna si o saptamana. Si el era virgin,si eu nu. Inca suntem impreuna,ne iubim,nu m-a catalogat in niciun fel... si ca sa te fac sa te crezi fata cuminte: eu ii faceam alui meu manual si oral in parc dinainte s-o facem prima oara,deci din prima luna,si nici atunci nu m-a catalogat in vreun fel.
O faceti cand cadeti amandoi de acord ca vreti,si ca sunteti siguri de pasul asta. Nu trebuie sa existe planuri facute dinainte,ci doar dorinta reciproca. smile

#4 2010-01-01 14:36:52

jessyca
Full member

ShineOfBlood a scris:

Eu cu actualul m-am culcat dupa o luna si o saptamana. Si el era virgin,si eu nu. Inca suntem impreuna,ne iubim,nu m-a catalogat in niciun fel... si ca sa te fac sa te crezi fata cuminte: eu ii faceam alui meu manual si oral in parc dinainte s-o facem prima oara,deci din prima luna,si nici atunci nu m-a catalogat in vreun fel.
O faceti cand cadeti amandoi de acord ca vreti,si ca sunteti siguri de pasul asta. Nu trebuie sa existe planuri facute dinainte,ci doar dorinta reciproca. smile

wow ce curajoasa ai fost tummenupp ma  gandeam ca el fiind virgin sa nu vada el altefl lucrurile..desi tind sa cred ca ma cunoaste ceva ceva dupa 2 luni chicot
planuri nu am de gand sa mi fac ci doar..eram curioasa...caci un amic imi spunea ca pana la 3 luni la relatie nici nu ar trebui sa ma gandesc la asa ceva kapitulation

#5 2010-01-01 14:46:51

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

jess, o faceti cand considerati voi ca sunteti pregatiti. nu exista reteta pentru asta si difera de la relatie la relatie. la fel ca si atunci cand spui te iubesc. unii spun la 3 zile, altii la 3 saptamani, altii la 3 luni, altii la 3 ani.
inteleg ca voi sunteti destul de tinerei daca inca se oune problema virginitatii, dar sa stii si tu ca intr-o relatie in care se presupune ca partenrii inseamna ceva unul pentru celalalt, nu poate fi vorba de a cataloga o fata ca fiind 'usoara' pentru ca s-a culcat cu el dupa o intalnire, o luna sau un an.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#6 2010-01-01 15:02:04

OmniaVincitAmor
Insomniac member

jessyca a scris:

ShineOfBlood a scris:

wow ce curajoasa ai fost tummenupp ma  gandeam ca el fiind virgin sa nu vada el altefl lucrurile..desi tind sa cred ca ma cunoaste ceva ceva dupa 2 luni chicot
planuri nu am de gand sa mi fac ci doar..eram curioasa...caci un amic imi spunea ca pana la 3 luni la relatie nici nu ar trebui sa ma gandesc la asa ceva kapitulation

Si de ce trebuie sa te iei dupa amic? Eu am amici care considera femeile obiecte sexuale lipsite de creier. Asta nu inseamna ca si eu o sa zic cum zic ei.  Sunt tipi care se culca cu prietena din prima seara,si dup-aia nu o lasa pe motiv ca ar fi curva. Cunosc cupluri care s-au format abia dupa ce au facut sex,si le merge bine de vreo 2 ani jumatate incoace,deci nu te lua dupa prejudecatile gen "daca ma culc cu el in mai putin de x luni de relatie, o sa ma creada curva". Nu. O sa creada ce-l doresti,ceea ce e adevarat. O sa creada ca iti place sexul,ca il consideri o persoana speciala si ca vrei sa o faci cu el ca sa strangi si mai mult legatura intre voi (pentru ca probabil ai observat ca ajungi la cu totul alt nivel de intelegere in relatie dupa ce faci un lucru atat de intim).

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-01 15:03:01)

#7 2010-01-01 15:13:02

jessyca
Full member

ShineOfBlood a scris:

jessyca a scris:

ShineOfBlood a scris:

Si de ce trebuie sa te iei dupa amic? Eu am amici care considera femeile obiecte sexuale lipsite de creier. Asta nu inseamna ca si eu o sa zic cum zic ei.  Sunt tipi care se culca cu prietena din prima seara,si dup-aia nu o lasa pe motiv ca ar fi curva. Cunosc cupluri care s-au format abia dupa ce au facut sex,si le merge bine de vreo 2 ani jumatate incoace,deci nu te lua dupa prejudecatile gen "daca ma culc cu el in mai putin de x luni de relatie, o sa ma creada curva". Nu. O sa creada ce-l doresti,ceea ce e adevarat. O sa creada ca iti place sexul,ca il consideri o persoana speciala si ca vrei sa o faci cu el ca sa strangi si mai mult legatura intre voi (pentru ca probabil ai observat ca ajungi la cu totul alt nivel de intelegere in relatie dupa ce faci un lucru atat de intim).

da ai dreptate...insa eh,,,eu am un trecut mai trist in privinta baietilor din viata mea forgetit...am avut o rel de lunga durara pe care am terminat o brusc si l am gasit pe el..... si vreau sa fie totul ok...mai ales ca e genul meu de baiat chicot
nu ma grabesc nici eu vreau sa o iau incet..el pare k e nerabdator si ma tin sa nu i cedez inca...caci nu vreau "sa mi o mai iau in fatza" supa

Ultima oara a fost editat de jessyca (2010-01-01 15:14:21)

#8 2010-01-01 15:19:20

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Vezi sa nu-l faci sa astepte prea mult tongue
Daca simti ca dorinta e reciproca, do it!

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#9 2010-01-01 15:28:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Da. Explica-i si lui teama asta a ta de a nu fi ranita,si sunt sigura ca el te va asigura ca nu iti va rani niciodata sentimentele. Veti purta o discutie pe tema asta care iti va inlatura tie indoiala,care va va apropia,iar apoi puteti sa treceti si la pasul asta. smile

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-01 15:28:59)

#10 2010-01-01 15:30:53

jessyca
Full member

ShineOfBlood a scris:

Da. Explica-i si lui teama asta a ta de a nu fi ranita,si sunt sigura ca el te va asigura ca nu iti va rani niciodata sentimentele. Veti purta o discutie pe tema asta care iti va inlatura tie indoiala,care va va apropia,iar apoi puteti sa treceti si la pasul asta. smile

kram cred ca asa am sa fac pana la urma...comunicarea ramane cea mai buna solutie..va multumesc pt sfaturi storstark

#11 2010-01-01 15:35:23

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

sentimentele iti pot fi ranite si fara sa faci sex.
sexul ii sex si iubirea ii altceva smile insa, intr-adevar sexul atunci cand iubesti poate si mai placut.
cat despre asigurarile pe care ti le va da el, imi pare rau, dar trebuie sa fii constienta ca in orice relatie pe care o incepi, trebuie sa iti asumi si un risc ca poate se va sfarsi la un moment dat. eventual, el te poate asigura ca ACUM nu te va rani, darmai mult de atat ar fi inuman sa ii ceri.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#12 2010-01-01 15:35:29

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Cu cea mai mare placere puss
Poke,pai da,acum .Nu,nu poate sa-i promita ca peste 5 ani vor fi inca impreuna,dar poate sa-i spuna ca intentiile lui sunt sincere,si ca dezvolta anumite sentimente pentru ea,si ca din vointa proprie nu i-ar face niciun rau,pentru ca tine la ea. Gandeste-te ca ea e totusi destul de importanta pentru el,din moment ce el isi doreste ca ea sa fie prima. Pe mine,cel putin,m-ar ajuta astfel de cuvinte,in situatia ei.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-01 15:37:25)

#13 2010-01-01 18:59:40

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

sexul apare cand vrei. Cu actualul meu iubit a aparut de la prima intalnire (ne-am cunoscut intr-un bar si dupa o saptamana am avut prima intalnire) Acum suntem impreuna de un an si ceva, stam impreuna si avem planuri ed casatorie, copii si altele. Inainte am asteptat ca deh, asa era norma si nu a fost mai speciala relatia.

Parerea mea e sa nu te stresezi cu ce cred altii, daca se intampla, se intampla. Oricum daca el te-ar privi altfel pentru momentul in care se intampla nu e o persoana cu care sa vrei sa fii. Adica daca un baiat se culca cu tine dupa 2 saptamani sa zicem si dupa iti reproseaza asta clar nu e un baiat bun, nu de alta, dar nu l-ai tinut tu si obligat sa faca asta. Adica pentru sex e nevoie de 2 persoane.

#14 2010-01-02 00:38:00

jessyca
Full member

am vb cu el dp asta...,mai ales ca intre noi s0-au intamplat mai multe lucruri cu tenta sexuala chicot si mi a zis...sa nu ma stressez ca e ok asa cum suntem...eu ma stresam pe  faza ca este virgin..insa se pare ca am drum liber happydance  happy

#15 2010-01-02 00:57:10

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

lasa prejudecatile! go for it! sexinpat

#16 2010-01-02 19:42:34

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

subscriu la ce au zis fetele mai sus! daca va simtiti pregatiti treceti la treaba, nu mai sta sa te gandesti la tot felul de lucruri..smile..pierzi timpul

In America, in sfarsit!big_smile

#17 2010-01-04 17:53:31

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Daca exista niste standarde in problema asta, sunt complet idioate. O faceti cand simtiti ca sunteti ok cu asta, fie ca e dupa o zi sau dupa 3 ani.

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#18 2010-01-11 00:26:25

soulraven
New member
De la: Campulung Muscel
Inregistrat: 2009-12-20

Da, foarte interesant, ce pacat ca nu spui si cum ti-ai parasit iubitul dupa 3 ani de relatie si cu o saptmana inainte de logodna, sau cum i-ai jurat si i-ai promis iubire vesnica mai ales ca inainte cu 3 saptmani totul era ok si deja va faceati planuri de viitor si de casatorie, sau cum ai fost primita in familia lui ca facand parte din familie, cum l-ai mintit si l-ai tinut in priza 2 saptamani jumatate spunand ca vrei o pauza, ca esti confuza, dar in timpul asta erai cu noul iubit, acum nu mai recunosti nimic din tot ce s-a intamplat, cum ai uitat 3 ani de zile de amintiri si bune si rele sau cum nu ai avut curajul sa i spui in fata ca renunti la totul.

interesant este ca acum 3 ani se punea cam exact aceeas intrebare si aceeasi forma de nelamurire referitoare la subiectul topicului.

ce interesant este cand cunosti 2 fete ale unui om, cea adevarata si tirsta care este in stare sa rupa inimi si sa te intrebi cu ce ai gresit sau cea care te fac sa te simti cel mai special

a si da, nu m-am ridicat mai prejos decat faptele prezentate mai sus. dar ca si o nota de final. este felul meu de a ma elibera in mod public de toata suferinta cauzata

de apreciat bucuria si jubiliarea prin care este anuntata noua cucerire si dorinta nestaviliata de a cunoaste tainele.

distractia vine cand "virginul" este cel care era injurat, amagit, pacalit, mintit si acum a devenit noua cucerire. ciudate sunt femeile si perfide mai sunt.

later edit: cautati userul: luna_amara

Ultima oara a fost editat de soulraven (2010-01-11 01:24:28)

#19 2010-01-11 00:43:47

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

soulraven a scris:

l-ai tinut in priza 2 saptamani jumatate spunand ca vrei o pauza, ca esti confuza, dar in timpul asta erai cu noul iubit,

nu-mi place sa fac catalogari,fraza asta spune totul.
oricum,soulraven, cred ca si daca ar fi fost asa,astea sunt chestii personale,macar pentru momentele frumoase ce au fost in acei 3 ani,incearca sa nu arunci cu noroi. ramai tu cu demnitatea nepatata,peste ani te vei putea uita in oglinda.

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.