homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dupa cat timp sexul apare intr -o relatie-5

#77 2010-03-27 18:28:45

thegreeneyes166
New member
Inregistrat: 2010-03-27

Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatie

Cum zicea cineva : It's just sex , not a rocket launch! jeez

#78 2011-01-25 09:11:26

jorjache
Membru
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-20

eu ma cunosteam cu actuala de vreo luna si un pic cand ne-am sarutat ca doi nebuni...simteam ca putem face mai mult,ca ne dorim,dar totusi perca era prea devreme pt.sex...dar ne-am bagat in pat si m-a rezolvat:)iar prima dragoste a fost cam dupa 2 luni cand cu prins de dorinta m-am deybracat de toate hainele si am inlantuit-o...hm...faine amintiri..acum dupa8ani de relatie o facem cam de2 ori pe sapt.desi eu as vrea mai mult:smile

#79 2011-01-25 14:15:42

selena bells
New member
Inregistrat: 2010-12-21

_alexa_ a scris:

Vezi sa nu-l faci sa astepte prea mult tongue!

ce vrei sa zici alexa cu asta?!!...ce se intampla daca "din intamplare"il las sa astepte prea mult?! dance  chicot

#80 2011-01-25 18:53:48

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

daca e magar, pleaca la alta.
daca nu, il tine doar vreo 2-3 minute din cauza excitarii si a "statului pe sec" lol (glumeam, bineinteles:P )

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#81 2011-01-26 00:28:35

acelasi
New member
Inregistrat: 2010-08-06

... durata pana la prima oara variaza intre 2-3 zile si 2 saptamani. Nu e vb ca nu as fi asteptat mai mult, dar inca nu mi s-a intamplat. Cat despre femei si curve din punctul meu de vedere curvele-s cele care presteaza un serviciu contracost (bani, job, etc.). Tot din punctu` meu de vedere, daca unui barbat ii se permite (social) sa "polenizeze" in stanga si in dreapta in functie de atractie ..unei femei de ce nu i s-ar permite? smile
  ...iar apropos de asta eu chiar admir pe cele care`s impacate cu propria sexualitate si daca se simt atrase de cineva nu spun "nu" din prima seara doar dragu` prejudecatilor sociale.

Publicitate

loading...

#82 2011-01-26 02:40:01

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

in cazul meu poate sa apara si dupa cateva ore , daca pe mine ma atrage respectivul si il vreau din punct de vedere sexual de ce nu ? ca doar ma protejez impotriva bts ... ca doar nu iti ies in cale barbatii cu care ai vrea sa te * in ficare zi, si in mod obligatoriu si acel barbat trebuie sa isi doresca acelasi lucru cu tine... in definitiv de ce sa stau eu sa ma gandesc la ce o sa spuna X si Y cand in joc e doar corpul meu, si placerile pe care ar putea sa mi-le aduca sau nu acel act sexual

#83 2011-01-26 12:01:33

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

sexul intr-o relatie apare atunci cand fata e pregatita, ca barbatul e pregatit oricand rotfl2

#84 2011-01-26 21:51:08

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

WildChild11009 a scris:

"tu Tarzan,eu Jane,noi pat,acum." big_smile

orangina123 a scris:

sexul intr-o relatie apare atunci cand fata e pregatita, ca barbatul e pregatit oricand rotfl2

rotfl2

Sexul intr`o relatie apare "cand trebuie" ,daca nu apare cand trebuie nu trebuia. lol  big_smile
Eu o faceam cu iubitul meu "pe furis" si cand nu eram impreuna pentru ca ne placeam si vroiam s incercam unul cu altul gen "chimie". Nu aruncati cu pietricele. tillfreds .Dupa ce ne.am combinat totul a fost mult mai frumos,dar tzine si de cat de deschid esti la minte si ce limite/reguli ai.

Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2011-01-26 21:53:42)

cold

#85 2011-01-26 22:02:08

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

?! a scris:

in cazul meu poate sa apara si dupa cateva ore , daca pe mine ma atrage respectivul si il vreau din punct de vedere sexual de ce nu ? ca doar ma protejez impotriva bts ... ca doar nu iti ies in cale barbatii cu care ai vrea sa te * in ficare zi, si in mod obligatoriu si acel barbat trebuie sa isi doresca acelasi lucru cu tine... in definitiv de ce sa stau eu sa ma gandesc la ce o sa spuna X si Y cand in joc e doar corpul meu, si placerile pe care ar putea sa mi-le aduca sau nu acel act sexual

tummenupp

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#86 2011-01-27 14:27:30

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

in relatia actuala in care sunt a aparut dupa 1 saptamana

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#87 2011-01-27 16:06:54

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

In cazul meu sexul a aparut dupa 2 ani:) eram ambii virginei + am decis sa fim impreuna de la o virsta frageda... asta e)) inca suntem impreuna , poate-i naiv din partea mea , dar as vrea sa fie Primul si Ultimul wink

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.