|
Nu esti logat.
Dupa cat timp sexul apare intr -o relatie-4#58 2010-01-18 16:27:59Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatieDaca eu iti zic ca esti prost imi iau warn, desi
Cu asta inchei discutia cu tine, e clar ca si cum as vorbi la pereti. Si pentru moderatori, nu nu l-am facut prost, doar am incercat sa demonstrez cum vine cu parerile. Offline #59 2010-01-18 16:29:24
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatieAi argumente care să ?ţi susţină părerea? Că dacă nu ai, sunt doar nişte vorbe aruncate aşa, aiurea-n tramvai. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #60 2010-01-18 16:33:09
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatiema fac ca nu am vazut ce ai spus mai devreme se pare ca esti mai agitat ca mine Offline #61 2010-01-18 20:24:49
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatie
Corect... eu am incercat sa explic ceea ce implica aceasta parere. Daca nu ai vrut sa faci aluzii la valorile morale ale parintilor tai (cu precadere la mama ta) esti liber sa editezi ceea ce ai spus. Dar oricum tu pari sa le stii pe toate si ratiunea noastra e inferioara (asta ca tot te plangeai de cei ce iau aere de superioritate in post-uri) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #62 2010-01-28 20:38:15
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatiesper ca nu am facut o greseala,dar m-am gandit sa nu mai deschid un topic ci sa pun aici intrebarea....cum il poti face pe El sa inteleaga ca vrei sex?!?!limbajul trupului e totul?ms Offline Publicitateloading...
#63 2010-01-28 21:54:15
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatieE de ajuns.Totusi cum sa nu-si dea seama ca vrei sex:-? ente.... Offline #64 2010-01-28 22:23:25
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatieIncearca limbajul trupului, si daca nu merge purtati o discutie, parerea mea. Sigur o sa inteleaga din prima metoda. Offline #66 2010-01-29 08:04:28
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatieBai,eu zic ca daca atunci cand il saruti,mai mergi si in explorarea anumitor zone,intelege. Daca nu,zi-i direct: "tu Tarzan,eu Jane,noi pat,acum." Offline #67 2010-01-29 08:29:39
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatie vai , iar telenovela? Offline #68 2010-01-29 10:00:50
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatieheloooomai uite-te cand a fost ultimul meu post referitor la discutia asta....eu am uitat de mult mizeria din viata mea....ce ti-a venit acum..... Offline #69 2010-01-29 10:34:50
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #70 2010-01-29 17:17:23
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatiescuza-ma credeam ca e actuala discutia. nu ma uitasem la data. Offline #71 2010-01-30 15:01:45
dupa cum au spus si ceilalti membrii, da. limbajul trupului e principalul.. dar ar trebuii si sa vorbiti despre asta..nu sa te arunci direct pe el Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #72 2010-03-03 22:52:12
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatieNu cred ca ar trebui sa se simta cineva complexat ca 'e prea devreme' atata timp cat nu a avut urmari si ba mai mult ti'a placut si il placi sau iubesti. Offline #73 2010-03-05 15:55:57
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatiemulte inainte karren... Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #74 2010-03-05 19:48:36
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatieSi cu ce drept ne-ar cataloga EI drept curve daca facem dragoste (sau poate doar sex) cu EI dupa un anumit numar de zile/saptamani/luni? Cum spunea cineva pe aici, pentru sex e nevoie de DOI. Cu al meu am facut-o dupa 2 saptamani. Mai fusesem impreuna ceva luni acum vreo 2 ani. Asta vara ne-am "reunit". Si la propriu, si la figurat. Am luat fraiele in propriile maini. Si pentru asta ar trebui sa mi se lipeasca o eticheta in mijlocul fruntii? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #75 2010-03-06 13:32:52
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatiein relatia actuala,cea mai lunga a mea,2 ani,sexul a aparut dupa o luna ,pt k atunci am simtit k e timpul si m'am lasat dusa de val,pt k asa sunt eu.a fost si primul din viatza mea si asa am simtit eu,k el e cel cu care trebuie sa'mi incep si viatza sexuala si tot.chit k alte fete tot ziceau "vai,eu astept macar 2-3 luni sa vad daca chiar ma iubeste" mi se pare o prostie asta,pt k omul se schimba si nu stii niciodata peste cine dai.eu am asteptat o luna si am facut'o si uite k suntem si acum impreuna si ne intelegem de minune,fatza de acele fete care dupa ce au facut sex cu iubitii repectivi dupa "2-3 luni",s'au si despartit imediat dupa.Chiar si acum rad cu ele si le zic "uite ma,eu care am facut'o "repede",tot mai sunt cu acel iubit,pe cand voi nu" Asta difera de la om la om si nimeni nu poate decide un termen "limita" pt asa ceva.Parerea mea Offline #76 2010-03-26 20:12:36
Re: dupa cat timp sexul apare intr -o relatiein relatia actuala sexul a aparut dupa 3 saptamani.s-a intamplat pentru ca am vrut amandoi.nu cred ca ar fi fost ceva mai special daca mai asteptam 2-3 luni pentru ca nu ar fi avut sens Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|