homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme dupa avort-2

#20 2009-07-02 19:35:07

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: probleme dupa avort

E ok. Se curata uterul.

Fericita mamica de Aida Maria!

#21 2009-07-02 22:09:50

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Pai daca deja a devenit maroniu e bine, si poate organismul tau e altfel si de aia nu ti-a dat ergomet. El este un vasoconstrictor si e folosit pt prevenirea hemoragiei post abortum. Eu am avut hemoragie puternica si pe masa de operatie si mai tarziu.
Deci esti perfect ok, nu-ti face girji. Nici mie nu-mi venea sa imi cred medicul, parea prea in regula totul fata de cum ma simteam eu. Dar acum nu mai am nici o problema.

#22 2009-07-03 13:05:19

bobitza
New member
Inregistrat: 2009-07-03

si eu am avut avort acum 4 zile si mie mi sa spus ca este normal sa sangerezi ca la menstruatie si eu mai sangerez putin si trebuie sa faci control medical

#23 2009-07-03 13:53:25

adina22buc
New member
Inregistrat: 2008-07-11

multumesc fetelor pt sfaturi..sunt mai linistita acum...nu mai am nicio scurgere nimic...offf, bine ca s-a terminat...

#24 2009-07-12 16:52:08

katwoman
Membru
Inregistrat: 2009-07-12

Buna, acum 7 zile am intrerupt o sarcina si inca sangerez si astazi. citind mai jos am inteles ca este normal, am o sngura nelamurire: am primit tratament cu flamexin, calciu+d si ampicilina, de asemenea maleat de ergometrina doar ca aceasta ergometrina imi da palpitatii de zici ca-mi sare inima din piept si imi tulbura vederea, am luat-o pe prima...nu am stiut de la ce am starile acelea dar presupuneam..iar cand am luat-o pe a doua mi s-au adeverit banuielile. stie cineva un inlocuitor ceva? ca ma gandesc ca de-aia nici nu mi s-a oprit menstruatia.

va multumesc din suflet!

Publicitate

loading...

#25 2009-07-12 20:18:21

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

katwoman i am lasat doctoressei postul...

happy with him...inlove with him...puss

#26 2009-07-14 11:13:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

katwoman a scris:

Buna, acum 7 zile am intrerupt o sarcina si inca sangerez si astazi. citind mai jos am inteles ca este normal, am o sngura nelamurire: am primit tratament cu flamexin, calciu+d si ampicilina, de asemenea maleat de ergometrina doar ca aceasta ergometrina imi da palpitatii de zici ca-mi sare inima din piept si imi tulbura vederea, am luat-o pe prima...nu am stiut de la ce am starile acelea dar presupuneam..iar cand am luat-o pe a doua mi s-au adeverit banuielile. stie cineva un inlocuitor ceva? ca ma gandesc ca de-aia nici nu mi s-a oprit menstruatia.

va multumesc din suflet!

ergometul acela are rol de a produce contractura uterina in ideea de a elimina eventualele resturi...de aceea nu ti s-a oprit singerarea si da, poate da palpitatii
nu ai cuy ce sa il inlocuiesti, poti insa sa nu il mai iei, pur si simplu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#27 2009-07-15 13:49:04

alina28
New member
Inregistrat: 2009-07-09

fetelor nu stiu ce sa fac imi este tare frica de avort dar trebuie sa il fac.am 19 ani shi nu pot sa tin sarcina.doare rau??eu sunt fff fricoasa am o luna de la contactul sexual e mai bn sa ma duc mai devreme?va multumesc

#28 2009-07-15 14:12:14

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

din pacate nu te pt ajuta decat sa iti zic ca e mai bine sa te duci mai devreme
la restul intrebarilor poate iti raspund fete care au trecut prin asa ceva

#29 2011-10-14 00:39:37

claudiamm
New member
Inregistrat: 2010-07-29

buna seara..si eu azi am trecut din pacate printr-un avort la 6 saptamani,sarcina avand si probleme de evolutie.Am ales anestezia totala iar totul a decurs cum trebuie.Dupa ce m-am trezit mail mult rau si stari de voma am avut,pana in momentul de fata deloc dureri poate doar o preiue sau un disconfort la nivelul uterului avand in vedere interventia.Intrebarea mea este daca sangerari nu am avut decat 2 3 picaturi in decursul zilei este normal?tratamentul este de flamexin,zanocin,no spa si maleat de ergometrina fiole,toate pt 5 zile in afara de ultimul pt 3 zile..sa ma aastept neaparat de dureri de burta sau sangerari in urmatoarele zile?sau daca nu le voi avea sa consider ca nu este ceva normal?Sper ca dureri  prea mari nu vo intampina dar nu stiu cum e cu sangerarea..m-am gandit ca dupa inca 2 zile sa evaluez situatia si sa o sun pe doamna doctor sa imi poata zica daca e normal sau nu..pana atunci poate ma poate ajuta cineva cu o idee dintr-o experienta proprie sau chiar doamna doctoressa.Multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.