|
Nu esti logat.
Probleme dupa avort-2#20 2009-07-02 19:35:07
Re: probleme dupa avortE ok. Se curata uterul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #21 2009-07-02 22:09:50
Re: probleme dupa avortPai daca deja a devenit maroniu e bine, si poate organismul tau e altfel si de aia nu ti-a dat ergomet. El este un vasoconstrictor si e folosit pt prevenirea hemoragiei post abortum. Eu am avut hemoragie puternica si pe masa de operatie si mai tarziu. Offline #22 2009-07-03 13:05:19
Re: probleme dupa avortsi eu am avut avort acum 4 zile si mie mi sa spus ca este normal sa sangerezi ca la menstruatie si eu mai sangerez putin si trebuie sa faci control medical Offline #23 2009-07-03 13:53:25
Re: probleme dupa avortmultumesc fetelor pt sfaturi..sunt mai linistita acum...nu mai am nicio scurgere nimic...offf, bine ca s-a terminat... Offline #24 2009-07-12 16:52:08
Re: probleme dupa avortBuna, acum 7 zile am intrerupt o sarcina si inca sangerez si astazi. citind mai jos am inteles ca este normal, am o sngura nelamurire: am primit tratament cu flamexin, calciu+d si ampicilina, de asemenea maleat de ergometrina doar ca aceasta ergometrina imi da palpitatii de zici ca-mi sare inima din piept si imi tulbura vederea, am luat-o pe prima...nu am stiut de la ce am starile acelea dar presupuneam..iar cand am luat-o pe a doua mi s-au adeverit banuielile. stie cineva un inlocuitor ceva? ca ma gandesc ca de-aia nici nu mi s-a oprit menstruatia. Offline Publicitateloading...
#25 2009-07-12 20:18:21
Re: probleme dupa avortkatwoman i am lasat doctoressei postul... happy with him...inlove with him... Offline #26 2009-07-14 11:13:39
Re: probleme dupa avort
ergometul acela are rol de a produce contractura uterina in ideea de a elimina eventualele resturi...de aceea nu ti s-a oprit singerarea si da, poate da palpitatii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2009-07-15 13:49:04
Re: probleme dupa avortfetelor nu stiu ce sa fac imi este tare frica de avort dar trebuie sa il fac.am 19 ani shi nu pot sa tin sarcina.doare rau??eu sunt fff fricoasa am o luna de la contactul sexual e mai bn sa ma duc mai devreme?va multumesc Offline #28 2009-07-15 14:12:14
Re: probleme dupa avortdin pacate nu te pt ajuta decat sa iti zic ca e mai bine sa te duci mai devreme Offline #29 2011-10-14 00:39:37
Re: probleme dupa avortbuna seara..si eu azi am trecut din pacate printr-un avort la 6 saptamani,sarcina avand si probleme de evolutie.Am ales anestezia totala iar totul a decurs cum trebuie.Dupa ce m-am trezit mail mult rau si stari de voma am avut,pana in momentul de fata deloc dureri poate doar o preiue sau un disconfort la nivelul uterului avand in vedere interventia.Intrebarea mea este daca sangerari nu am avut decat 2 3 picaturi in decursul zilei este normal?tratamentul este de flamexin,zanocin,no spa si maleat de ergometrina fiole,toate pt 5 zile in afara de ultimul pt 3 zile..sa ma aastept neaparat de dureri de burta sau sangerari in urmatoarele zile?sau daca nu le voi avea sa consider ca nu este ceva normal?Sper ca dureri prea mari nu vo intampina dar nu stiu cum e cu sangerarea..m-am gandit ca dupa inca 2 zile sa evaluez situatia si sa o sun pe doamna doctor sa imi poata zica daca e normal sau nu..pana atunci poate ma poate ajuta cineva cu o idee dintr-o experienta proprie sau chiar doamna doctoressa.Multumesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|