|
Nu esti logat.
Caderea parului... cu pumnii-2#20 2009-08-08 21:47:15
Re: Caderea parului... cu pumniisi mie imi cade parul foarte tare.mi-a recomandat o prietena tratamentul de par de la kallos cu placenta in care am amestecat 2 sticulute de ulei de ricin si 2 sticulute de vit a uleioasa(la un borcan de 800ml; la unul de 400ml doar o sticla de ulei de ricin si una de vit a);ea a zis ca intr-o luna,folosit de 2 ori pe saptamana,caderea parului nu mai este asa de intensa si in plus ajuta la cresterea parului.am inceput si eu sa folosesc,acum astept sa se vada rezultatele. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #21 2009-08-09 17:36:20
Re: Caderea parului... cu pumniiinteresant ce spui oanaflori. Offline #22 2009-08-09 18:55:09
Re: Caderea parului... cu pumnii
Divya, e nevoie de multa rabdare. Mie farmacista mi-a spus ca in prima luna de vitamine, ar trebui sa iau 3 pe zi si abia in urmatoarele sa trec la 2. Si mi-a mai spus ca tratamentul de la Revalid e foarte bun.Adica vitaminele si tonicul.Eu nu l-am folosit acum pt ca era prea costisitor pt mine(in situatia in care toti banii mei merg la ginecolog ). Insa am luat capsulele acum vreo 7 ani, timp de 3 luni si efectul a fost grozav. Offline #23 2010-04-09 10:06:20
Re: Caderea parului... cu pumniiviaderm interactioneaza cu anticonceptionalele? va intreb pt ca si mie a inceput sa imi cada parul...plus ca ma simt cam obosita si strasata..multe pe cap la facultate..am vazut ca ae vitaminele B si C si stiu ca astea mi-au facut bine cand eram cu admiterea la facultate Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #24 2010-04-09 10:12:07
Re: Caderea parului... cu pumniinu, nu interactioneaza Offline Publicitateloading...
#25 2010-04-10 11:58:57
Re: Caderea parului... cu pumniinici eu nu stiu ce sa mai fac cu parul. de cand m`am vopsit blond, imi cade destul de rau Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #26 2010-04-10 12:02:32
Re: Caderea parului... cu pumniiia viaderm timp de o saptamana,doua si daca iti cade tot asa de mult du'te la dermatolog.am patit si eu asta,imi cadea parul cu pumnii,iar dupa tratamentul cu viaderm prescris de derm. nu a mai cazut deloc. Offline #27 2010-04-10 12:46:05
Re: Caderea parului... cu pumniiEu am facut cura cu Spektrum. 2 luni de zile vitamine zilnic, o luna pauza. Offline #28 2010-04-10 16:39:05
Re: Caderea parului... cu pumniipentru caderea parului cel mai bun tratament care l-am avut a fost un ulei de gerovital cu vit.A,ulei de richin si inca niste chestii .. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #29 2010-04-10 23:03:38
Re: Caderea parului... cu pumniiDa,da,da. Vezi ca acuma sunt 2 sticlute: Offline #30 2011-10-16 02:11:01
Re: Caderea parului... cu pumniiFetelor va dau eu o masca super buna naturala si foarte eficienta.Eu am parul foarte des,dar dupa ce m-am mutat in Londra a inceput sa-mi pice cu pumnii cauza a fost schimbarea climei si a apei care are o alta compozitie decat apa de la robinet din Romania.Cand ma spalam pe cap din cauza apei mi se ungea parul a doua zi si in Ro mi se ungea parul odata la 3-4 zile.Acuma am gasit ac de cojocul lui! Odata pe saptamana folosesc o masca pe baza de ulei de cocos pure 100% natural (http://supercreme.wordpress.com/2011/04 … -de-cocos/ _ beneficiile uleiului de cocos),ulei de masline extra virgin,un galbenus de ou,ulei de richin,vitamina E,tineti compozitia cam 2-3 ore sau puteti lasa peste noapte,va spalati pe cap si va clatiti cu apa cu lamaie va garantez ca n-o sa va para rau! mie nu mai imi pica parul si nu mi se mai unge asa des! Nu va lasati fetelor noi putem sa fim frumoase pana la batranete doar ca trebuie putina munca si odata ce va obisnuiti o sa devina un stil de viata si n-o sa va para rau de rezultat va pup cu drag Ultima oara a fost editat de emaema (2011-10-16 13:37:36) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|