|
Nu esti logat.
Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-20
#362 2010-09-05 08:02:33
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Am avut si eu candida si m-am luptat cu ea multa vreme... cam 6 luni. Pana am dat de un medicament, care se numeste GynieL. Mi l-a recomandat un farmacist si a fost nevoie doar de 2 pastile introduse si problema s-a rezolvat. Multa sanatate! Real people aren`t perfect, perfect people aren`t real. Offline #363 2010-09-05 11:42:13
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Feteleor, parerea mea e ca..aceasta ciperca antipatica se declansaja si pe sistem nervos.Eu una sunt virgina si o fac destul de des..3-4 ori pe an Cand faceti candida nu va mai stresati atat ca exista, o tratati si o ignorati.Da stiu e insuportabila, miroase urat, ai mancarimi , iti sta pe neuron.Dar daca o bagi in seama , e mai rau.Poate pt voi e mai simplu ca puteti pune ovule, pt mine e mai dificil insa folosesc unguente ( depinde ce`mi da doctora : canesten, clotrimazol etc) si spalaturi de 2 ori pe zi cu ceai de galbenele si o lingura sanatoasa de bicarbonat la juma de litru..cel putin io asa pun.Da, si pentru mancarimi e bun iaurtul.Eu imi puneam pe deasupra si steteam asa 30 de min si se calmau mancarimile.Si nu ma spal cu sapaun..doar apa . Ultima oara a fost editat de denisa87 (2010-09-05 11:43:34) Offline #364 2010-12-28 22:16:54
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.am cumparat si vreau sa folosesc si eu gynozol 400, dar am o nelamurire: pot sa-l folosesc daca sunt virgina??? sau nu e indicat??? adica...nu vreau sa am surprize big_smile Offline #365 2010-12-29 09:10:29
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.nu, daca esti virgina poti doar sa iei pastile si sa folosesti unguent la exterior, nu ovule Offline #366 2010-12-29 19:20:46
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.si ce pastile si unguent sa folosesc? sau trebuie neaparat sa mai merg si la medic? Offline Publicitateloading...
#367 2010-12-30 09:05:11
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.ar trebui sa mergi la medic si sa faci un examen de secretie Offline #368 2010-12-30 23:46:27
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.se pare ca nu am de ales... dar examenul de secretie cam in ce consta? e dureros? Offline #369 2010-12-31 09:03:36
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.nu e dureros, medicul recolteaza cu un betisor secretie din zona Offline #370 2011-02-11 19:48:05
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Am si eu o problema...am candidoza dar simptomele nu ma deranjeaza asa tare in afara de faptul ca in timpul actului sexual simt o arsura puternica...chiar dupa foarte putin timp...si chiar daca nu am contact sexual o anumita perioada de timp la urmatorul contact apare iar..si nu stiu cum sa scap..un sfat? Offline #371 2011-03-17 13:02:04
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.buna, i au flucovim pastile,timp de 4 saptamani cate una pe saptamana si eu si partenerul pot avea contact sexual dupa o saptamana chiar daca mai am secretii albe din cand in cand?mi s a recomandat si spalaturi cu ceai de galbenele dar nu mi a spus de cate ori sa fac, am inteles ca nu e foarte bine sa faci spalaturi de cate ori sa le fac intr o saptamana?am folosit lomexin timp de o saptamana 3 ovule si am terminat.va rog dati mi un raspuns Offline #372 2011-10-16 15:38:52
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.dar ce parere aveti despre oferta asta????...ar fi de incredere??? http://www.trateaza-candida.ro/ Offline #373 2011-10-21 17:55:57
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Buna ziua! Acum 2 sapt am fost la doctor ,a constatat ca am candida si mi-a luat proba pentru fungigrama. Ieri am fost dupa rezultat am intrat si la doctor si surpriza a fost ca doar la un medicament la amfotericina B a iesit sensibil si la econazol intermediar. Am inteles ca ar fi o candida cronica. Ciudat este ca eu nu am mancarimi sau usturimi doar acele secretii urate. Econazolul se gaseste f f greu in farmacii am incercat la sensiblu ptr comanda, acum sa vad daca reusesc. Ce credeti despre asta..eu sunt bagata rau in ceata...Si prietenul meu ce ar putea lua avand in vedere ca econazolul se gaseste doar sub forma de ovule? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|