Despartire in prag de Craciun?-2
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
Re: Despartire in prag de Craciun?
de obicei, cand o persoana nu prea stie ce sa faca (sa se desparta sau nu) vorbeste cam despre tot ce a fost in relatie, respectiv bune si rele. tu, inafara de "au existat momente frumoase", n-ai mai spus nimic de bine de el sau de relatia pe care o aveti, n-ai vorbit mai pe larg nici macar despre un singur eveniment frumos. de aici, eu trag concluzia ca nemultumirile tale depasesc fara probleme satisfactiile pe care ar trebui sa le ai.
daca simti ca pe mai multe planuri nu merge, cred ca nu are rost sa pierzi timpul doar "de dragul momentelor frumoase". scopul lor nu este sa ne traga inapoi, intr-o relatie care nu se indreapta spre ceva bun. pt ca, in situatia asta, parca isi pierd rolul. fac mai mult rau decat bine. sa te intorci la ceva "defect" pt ca odata a fost bine e o mare greseala, dupa parerea mea.
V., soarele si luna
- Random
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2011-01-28
P.S. Daca decizia ta finala ramane despartirea, renunta la ideea ca din cauza ca s-a vazut cu fosta, ai pus tu punct. E clar ca ziua ca altele te macina.
Ultima oara a fost editat de Random (2011-12-14 02:51:38)
Do the world a favor, stay like this forever.
- kiki_oana
- Full member
- Inregistrat: 2011-10-18
Cel mai bun sfat,eu ti-l dau,nu te lua dupa ce scrie lumea aici!!Vorbeste cu oricine altcineva si mai ales cu tine insuti!Aici nu are sens!!
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
hai_faiv a scris:ar trebui sa te bucuri ca la urma urmei tot la tine se intoarce. tu esti cea care conteaza.
asta e grava. decat sa se mai intoarca mai bine sa nu se mai deranjeze
- kiki_oana
- Full member
- Inregistrat: 2011-10-18
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
Jeniffer a scris:hai_faiv a scris:ar trebui sa te bucuri ca la urma urmei tot la tine se intoarce. tu esti cea care conteaza.
Nici eu nu pricep de ce se merge pe principiul "de fiecare data se intoarce la mine",pentru ca nu are nicio relevanta. Si nu ma refer neaparat la remarca lui hai_faiv,pentru ca probabil a spus-o in alt context. Am observat principiul asta si in randul prietenelor mele,si nu inteleg de ce e asa mare motiv de fericire ca dupa ce a fost la x,y si z se intoarce la ea. Din contra...as fi tare suparata sa se intoarca de fiecare data si de fiecare data sa-i cedez. Bine,nu ca as fi eu un caz mai aparte Si una peste alta,eu am ce am cu fostele si cu prieteniile cu respectivele;nu inteleg de ce "prieten" cu "fosta"-fosta de care s-a despartit ca nu au mers lucrurile. Pai de ce ar merge o prietenie? Si mai ales pe ce se bazeaza prietenia aia,pe greselile lor din trecut sau pe nepotrivirea lor(ca d`aia se presupune ca e "fosta",pentru ca s-au despartit pentru ca ori unu` din ei a gresit,ori au ajuns la concluzia ca nu se potrivesc).
- V's bunny
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-03
Subscriu la ce-a zis Biannca
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
Biannca a scris:Jeniffer a scris:hai_faiv a scris:ar trebui sa te bucuri ca la urma urmei tot la tine se intoarce. tu esti cea care conteaza.
Nici eu nu pricep de ce se merge pe principiul "de fiecare data se intoarce la mine",pentru ca nu are nicio relevanta. Si nu ma refer neaparat la remarca lui hai_faiv,pentru ca probabil a spus-o in alt context. Am observat principiul asta si in randul prietenelor mele,si nu inteleg de ce e asa mare motiv de fericire ca dupa ce a fost la x,y si z se intoarce la ea. Din contra...as fi tare suparata sa se intoarca de fiecare data si de fiecare data sa-i cedez. Bine,nu ca as fi eu un caz mai aparte Si una peste alta,eu am ce am cu fostele si cu prieteniile cu respectivele;nu inteleg de ce "prieten" cu "fosta"-fosta de care s-a despartit ca nu au mers lucrurile. Pai de ce ar merge o prietenie? Si mai ales pe ce se bazeaza prietenia aia,pe greselile lor din trecut sau pe nepotrivirea lor(ca d`aia se presupune ca e "fosta",pentru ca s-au despartit pentru ca ori unu` din ei a gresit,ori au ajuns la concluzia ca nu se potrivesc).
ooo da
- buburuzza90
- Full member
- De la: Din burtica
- Inregistrat: 2011-05-13
Eu personal, si daca nu ar fi fost fosta, m-ar fi deranjat.
I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger.
- hai_faiv
- Hero member
- De la: bubulina gospodina
- Inregistrat: 2008-08-18
eu vorbesc din experienta neplacuta de asta-vara, cand eu vroiam sa renunt la o relatie doar de dragul de a fi "poate" cu cineva mai bun care mi-a sucit mintile. nu mai vedeam decat chestiile rele ce al meu le facuse, banalitati puerile, pana cand am realizat ca nu pot trai fara el si ca de fapt eu eram vinovata, eu dadeam mesaje altuia, eu nu ma mai gandeam la el cu acelasi drag... cand el nu gresise nici cu gandul...
trebuie sa gandim la rece in situatii de genul, sa fim constienti ca putem pierde ceva doar din cauza orgoliului. nu am auzit pe nimeni pana acum "il iubesc mai mult pentru ca m-a iertat de multe ori" (ma refer la fete). mereu baietii sunt dracii negri din situatie.
insa noi de ce nu facem nimic sa ii tinem aproape? uneori ne credem asa zeite, incat credem ca e de ajuns ca el sa isi doreasca sa faca sex cu noi pentru ca "parca" ne demonstreaza ca ne vrea pentru o viata... de fapt nu e asa. realitatea e mult mai cruda. de o iubire nu trebuie sa mearga cu prea mult efort, trebuie sa vina de la sine, insa daca nu ne ocupam de ea, degeaba.
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- *joy*
- Insomniac member
hai_faiv,scuza-ma,dar te cam contrazici. O iubire trebuie sa vina de la sine,fara prea mult efort,dar totusi noi,femeile trebuie sa facem ceva sa ii tinem pe ei langa noi? Eu nu vad lucrurile asa,eu in general le vad alb sau negru:a fost cu x la mare,in calitate de amici. Nu,scuza-ma...ai fost la mare cu x,si pe mine m-ai lasat acasa,eu asta vad. E prea putin important in calitate de ce a fost cu x la mare. (asta e doar un exemplu). Si mai mult de atat,e vorba ca niciunul dintre cei doi nu are obligatia sa ii ierte greselile celuilalt,fie vorba de femeie sau barbat,intr-o relatie drepturile si indatoririle sunt egale. Chiar nu are nicio importanta daca greseste el sau ea. Si inca o chestie:noi prin natura noastra de femei,suntem "zeite" cum spui tu. Noi suntem sexul slab din cate se spune,si noi suntem alea care ne lasam cucerite. Daca Mr nu e de acord sa se poarte frumos cu noi si cum ar trebui,eu cred ca e liber sa plece. Cel putin eu nu as mai suporta langa mine un misogin si un arogant.
- *joy*
- Insomniac member
Si daca tot suntem la capitolul "foste"... Mie nu mi se pare foarte corect,ca eu,in calitate de fosta sa il scot pe ex-ul meu la un suc,mai ales stiind ca el este implicat intr-o alta relatie. Asta tine de educatie si de bun-simt. Eu singurul tip de "prietenie" intre fost iubiti pe care il accept e acela de a-si ura unul altuia "la multi ani", "sarbatori fericite" si daca se intalnesc pe strada sa se salute. Si credeti-ma pe cuvant ca eu nu am treaba cu gelozia sau cu posesivitatea,imi sunt chiar straine. Si cand ar veni vorba de fosta,nu as deveni geloasa,ci pur si simplu nu as accepta asa ceva,nu pot intelege si e greu sa explice cineva cum ca se poate cladi o prietenie frumoasa dupa cei doi au impartit patul,mai apoi s-au despartit din "x" motive.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|