|
Nu esti logat.
Ovare micropolichistice-3#39 2011-07-07 21:19:59
Re: Ovare micropolichisticeBuna, as avea si eu nevoie de un sfat sau macar de o incurajare. Offline #40 2011-07-07 21:53:32
Re: Ovare micropolichisticenu e musai daca faci stimulare sa rezulte si gemeni...din pacate sindromul ovarelor polichistice este o cauza de infertilitate, care poate fi rezolvata prin stimulare (inducerea ovulatiei) . Offline #41 2011-07-21 23:54:07
Re: Ovare micropolichisticeDe cand ma stiu am avut menstruatie neregulata....in ultimul timp vine doar cu tratament....si am si ovare micropolichistice.....iau Utrogestan....ce credeti?am sanse de bebe sau trebuie sa fac investigatii mai amanuntite?S-a confruntat cineva cu problema asta? Offline #42 2012-02-01 08:46:52
Re: Ovare micropolichisticebuna! sunt noua pe aici:). In urma cu o saptamana am fost la mediul meu ginecolog, deoarece incerc de 3 luni sa raman gravida si nu am reusit, tin sa precizez ca am 23 de ani, iar menstruatia este destul de regulata. In urma unui ecograf mi s-a spus ca am ambele ovare micropolichistice si ca sigur nu am avut ovulatie si mi-a dat sa iau diane 35 timp de 3 luni de zile. Inca nu am inceput sa iau antionceptionalele, insa am trecut direct pe ceaiuri si bai din plante. Offline #43 2012-02-01 12:42:56
Re: Ovare micropolichisticenu prea stiu sa aiba efect tratamentele naturiste. daca nu vrei sa iei AC, poti incerca sa iti monitorizezi ovulatia (teste, secretie, temperatura ori ecografic - cel mai sigur). daca nu ovulezi, va fi nevoie sa faci tratamentul prescris de medic. Offline Publicitateloading...
#44 2012-02-01 13:28:55
Re: Ovare micropolichisticenu se poate spune ca nu ai ovulatie doar dupa aspectul ovarelor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|