|
Nu esti logat.
Purtati caciula?-8#134 2012-02-04 16:19:13
Re: purtati caciula?mda, nu-mi amintiti ca am si eu parul gras Offline #135 2012-02-04 19:40:59
Re: purtati caciula?
asa il am si eu cora si cand e cazul de caciula mi-l prind din start cu o agrafa intr-o parte asa incat sa arate ok si dupa ce imi dau caciula jos. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #136 2012-02-05 20:47:00
Re: purtati caciula?si eu port urechi am si cu sarma la spate si in susul capului, cea de la spate e ideala daca pun gluga. fara ele chiar nu ies din casa. cu fesul asta nou ma enervez ca pleaca la plimbare de pe urechi si vorba ta, acolo e frig. o sa il prind cu agrafe Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #137 2012-02-05 20:55:59
Re: purtati caciula?Me happy Mi-am luat o caciulita din blana artificiala...are si niste urechiusu cumva dar nu se vad mai deloc pentru ca eu sunt bruneta si am parul lung si ele vin peste par. Fetele au zis ca par o rusoaica...cred ca ma pot obisnui cu comparatia Cert e ca de azi adio frig Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|