|
Nu esti logat.
Purtati caciula?-6#96 2011-11-23 21:07:48
Re: purtati caciula?port de ce sa inghet de frig cand sunt caciulite asa frumoase Love. Live. Laugh. Offline #97 2011-11-23 23:32:27
Re: purtati caciula?as purta, dar strica parul am sinuzita si chiar e recomandat sa imi acopar fruntea, insa nu pot sa ma spal pe cap zilnic sau sa ajung la munca cu parul lipit de cap.... oricat sunt de frumoase, pacat ca nu le pot purta si in interior, caci parul meu sufera mult din cauza lor. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #98 2011-11-24 10:56:45
Re: purtati caciula?o colega care facuse un curs de hairstyle spunea ca e indicat sa purtam caciula iarna pt ca asa ne protejam parul de frig, radacinile parului ar deveni mai fragile in sezonul rece cand sunt expuse la frig zilnic. intr-adevar ne ciufulesc/ ingrasa parul dar mi-a dat de gandit asa ca atunci cand e cu minus macar gluga o port Offline #99 2011-11-24 11:34:31
Re: purtati caciula?eu nu port caciula dar fara gluga nu ies So where is the passion when you need it the most... Offline #100 2011-11-24 12:32:54
Re: purtati caciula?coraaaaaaaaaaaaaaaa nu sta sa faci sinuzita ca dupa aia plangi ca ti se infunda nasul . poarta caciulita si spala-ti parul la 2 zile daca trebuie, ai grija cum ti-l usuci ca sa nu racesti si dupa baie; oricum, nu cred ca parul se ingrasa cu mult mai rau de la caciula decat in mod natural. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-11-24 12:48:19) Offline Publicitateloading...
#101 2011-11-24 14:58:28
Re: purtati caciula?mie chiar imi plac caciulile acum as vrea tare mult una din aia gen ruseasca, din blana, dar fara urechi Offline #102 2011-11-24 19:37:44
Re: purtati caciula?Ba se ingrasa si turteste rau de tot. Il spal oricum la 2-3 zile cu caciula ar fi de doua ori pe zi. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #103 2011-11-24 19:59:23
Re: purtati caciula?eu detetst sa port caciuli, glgui orice. Nu din cauza ca imi fac ceva la apr sau... (desi o fac) dar ma enerveaza senzatia. Totusi, de anul trecut, de cand am tras o raceala urata rau de tot port. Deja am inceput s aport caciulita de 4-5 zile, mai ales ca mi-a dat al meu raceala, nu vreau sa se agraveze. Am una neagra (asa http://www.okazii.ro/catalog/50891499/c … urala.html) *sper sa nu se considere reclama sau ceva ca vad ca e vechi anuntul , asa, mai am si din alea care arata ca un prezervativ, mai mult culori, dar alea nu imi acopera fruntea si.. mi-e frig. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #104 2011-11-24 22:05:23
Re: purtati caciula?Tot ceva in genul caciulitei postata de Vx2 am si eu:D,dar mai stufoasa [sa zic asa:d]..nu am purtat de vreo 4-5 ani caciula si mi-e greu sa ma obisnuiesc . Pe langa ca in scoala/cartier are prea putina lume si am senzatia ca sunt privita ciudat , desii toata lumea imi spune ca e tare draguta si imi sta extrem de bine , dar na`,ideea mea e inca fixata pe : putin ciudat ),insa sper sa ma obisnuiesc cat mai repede ,caci temperaturile din Cluj din ultimele zile duc direct la purtare de caciulite Ultima oara a fost editat de StarBaby (2011-11-24 22:07:16) Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #106 2012-02-02 10:26:11
Re: purtati caciula?da.mai bine zis bascute. mi am cumparat 2-3 de la MelI Melo.nu cred ca as purta altceva in afara de ele// You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #107 2012-02-02 14:32:42
Re: purtati caciula?Ah ce-as purta si eu ceva pe cap ca ma termina frigul asta dar nu stiu ce as putea sa-mi iau la o tinuta mai eleganta ca nu pot sa ma duc la munca cu urechiuse roz oricat mi-as dori Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2012-02-02 14:33:01) Offline #108 2012-02-02 14:35:52
Re: purtati caciula?eu port banderola pe cap sau gluga. sunt la HM niste banderole super super Offline #109 2012-02-02 14:39:57
Re: purtati caciula?Eu am o caciula alba, simpatica, o voi purta, cand imi voi tine parul liber, in rest, cand il prind in coada de cal sau coc imi pun urechiuse. Offline #110 2012-02-02 15:00:23
Re: purtati caciula?eu mi-am luat o caciulita din kenvelo careia ii indoi marginile si arata ca o bascuta. pana asta-iarna nu purtam pt ca nu gaseam ceva care sa imi stea bine. dar pe asta o iau mereu. bunica-mea nu a purtat niciodata nimic pe cap si a suferit de migrene pana in ultima clipa a vietii. n-am de gand sa patesc la fel V., soarele si luna Offline #111 2012-02-02 15:09:28
Re: purtati caciula?eu am o caciula de eschimos Offline #112 2012-02-02 15:45:53
Re: purtati caciula?deea, ce mai faci? nu vii la offtopic? Offline #113 2012-02-03 20:54:50
Re: purtati caciula?eu azi mi-am tras un fes, e greu la mine sa aleg ceva pentru ca ori imi baga bretonul in ochi de nu mai vad nimic ori ii strica forma si nu vreau sa stau toata ziua cu parul ca dracu la munca. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #114 2012-02-03 21:24:44
Re: purtati caciula?Cora, cat de lung ai bretonul? Nu ai putea, pe perioada cat trebuie sa porti caciula, sa-l prinzi intr-o parte sau deasupra fruntii cu niste agrafe dragute, sa nu mai ai treaba cu el? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|