homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Purtati caciula?-8

#134 2012-02-04 16:19:13

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: purtati caciula?

mda, nu-mi amintiti ca am si eu parul gras smile

#135 2012-02-04 19:40:59

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

coraline a scris:

kath am bretonul drept pana pe pleoape, orice mi-l impinge pe ochi. mai am un fes nou, oricum fruntea e libera. daca il prind isi strica forma
jean pentru ca distruge parul (mie mi-l ciufuleste ingrasa si incurca) smile eu abia acum ma chinui sa pun ceva pe cap inafara de urechi. culmea, n-am racit deloc big_smile

asa il am si eu cora si cand e cazul de caciula mi-l prind din start cu o agrafa intr-o parte asa incat sa arate ok si dupa ce imi dau caciula jos.
dar de o vreme am descoperit "urechile" si imi ajung alea, nu mai am nevoie de caciula, mai ales ca atunci cand purtam, abia imi ajungeau pe urechi, se ridicau spre varful capului si mie tocmai la urechi imi era frig.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#136 2012-02-05 20:47:00

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

si eu port urechi big_smile am si cu sarma la spate si in susul capului, cea de la spate e ideala daca pun gluga. fara ele chiar nu ies din casa. cu fesul asta nou ma enervez ca pleaca la plimbare de pe urechi si vorba ta, acolo e frig. o sa il prind cu agrafe
voi incerca sa prind cumva bretonul insa daca e ceva foarte lipit de cap gen sepcuta sau caciula de blana tot se lipeste..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#137 2012-02-05 20:55:59

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Me happy big_smile Mi-am luat o caciulita din blana artificiala...are si niste urechiusu cumva dar nu se vad mai deloc pentru ca eu sunt bruneta si am parul lung si ele vin peste par. Fetele au zis ca par o rusoaica...cred ca ma pot obisnui cu comparatia lol Cert e ca de azi adio frig  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.