homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!-3

#39 2012-02-02 13:49:40

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!

Multumesc!

#40 2012-02-02 13:59:28

Deeea.Cherry
Full member
Inregistrat: 2010-02-19

n-ai pentru ce.

Poarta-te frumos cu Ea...E prea mica si nu stie ce vrea...spune-i Da cand spune Nu..Cand zambeste zambeste-i si tu..Cand greseste nu o certa..Ca e prea mica nu stie ce vrea...hjarta par hjarta
http://deeacherry.blogspot.com/

#41 2012-02-02 18:03:16

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

pe folia pilulei de a 2a zi, Postinor2, sunt 2 pastile, trebuie sa fi atenta ca farmacista sa nu te pacaleasca si sa-ti dea decat 1 pastila.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#42 2012-02-02 18:11:49

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Sper sa nu am nevoie niciodata dar aveam semne de intrebare si e bine de stiut. Multumesc!

#43 2012-02-03 10:18:12

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

in postinor sunt doua pastile, sa-ti dea doar una este absurd, nu are de ce sa desfaca pachetul ca sa taie doar una. escapelle e doar o pastila, iar eu alte marci nu mai stiu sa existe la noi.

Publicitate

loading...

#44 2012-02-03 11:23:06

Emm
Hero member

frankie, iti spun eu ca exista farmaciste care dau 1 singura pastila Postinor la pretul unei cutii, cealalta pastila o vand la acelasi pret iar banii le intra lor in buzunar. sunt oameni care nu stiu ca pe folia respectiva sunt 2 pastile din cauza denumirii "pilula de a 2a zi" care teoretic trebuie sa fie una si nu li se pare ciudat ca farmacista sa taie folia si sa le dea doar 1 pastila. cunosc o doamna de cca 35 de ani care a trecut printr-o chestie asemanatoare din cauza faptului ca nu stia cu ce se mananca toata treaba. sunt persoane mai inainte in varsta care au auzit de pilula asta, dar nu stiu exact in ce consta si cate sunt si toate chestiile astea. pe vremea lor nu existau si drept urmare e ceva nou pt ele.  sorcova escapelle, la noi, e relativ recent aparuta, in schimb postinorul e de mult mai multi ani pe piata si cu toate astea inca sunt persoane care nu cunosc suficient de multe detalii despre ele.

Ultima oara a fost editat de Emm (2012-02-03 12:09:50)

#45 2012-02-03 11:54:49

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

offtopic inteleg emm, dar ea se numeste 'contraceptie de urgenta', doar popular i se spune 'pastila de a doua zi' care de fapt e pastila de a doua, a treia sau a patra zi... si ideea e sa-ti dea cutia cu prospectul, eu ii cer asa ceva si cand imi taie din pastilute si-mi pune in pliculete fara prospect. si acolo scrie ca sunt doua pastile si cum se iau, fetelor aveti grija atunci, iar un farmacist care face asta este efectiv dus cu capul, poate ramane femeia din cauza lui.  va eu am tot cumparat postinor in liceu, eu fiind virgina, dar cu colege pline de accidente care ma rugau cu lacrimi in ochi sa cumpar eu ca le era rusine, si nu mi-a dat nimeni niciodata doar o pastila si imi si explicau cum se ia, si pareau foarte ingrijorati ca eu aratam de 13-14 ani rotfl

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-03 11:55:19)

#46 2012-02-03 12:09:07

Emm
Hero member

rotfl

#47 2012-02-03 15:39:49

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

no commeeent...  am avut rabdare sa citesc tot, da' n-am cuvinte..lol
trist de tot cu minorii din ziua de azi in ceea ce priveste sexul.. roll

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#48 2012-02-07 14:23:20

Ruxandra89
New member
Inregistrat: 2011-09-23

Subsum a scris:

no commeeent...  am avut rabdare sa citesc tot, da' n-am cuvinte..lol
trist de tot cu minorii din ziua de azi in ceea ce priveste sexul.. roll

same here.....  neutral

#49 2012-02-09 19:41:15

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

coraline a scris:

mda, ce naiba sa mai zic, no comment fratilor............

o si vad mergand la maicasa sa ii zica ca tre sa faca avort ca la 15 ani fara parinti nu ai voie sau ca ai eruptie pe piele de naiba stie ce boala.

problema ta cea mai grava e de unde iei pastila de a doua zi??? e ca si cum te-ai arunca pe scari intentionat just for the fun of it stiind ca iti vei rupe sigur mana.

cum poti tu sa crezi ca daca te speli adio boli?? pe cuvantul meu, tu ai citit fraza asta inainte sa o scrii? tu daca etsi racita si te speli nu mai dai raceala la altii? ai idee cat de urate si nenorocite sunt bolile venerice? ai idee ce inseamna un avort? ai idee ce inseamna macar o relatie??
nu stii absolut nimic, te bucuri ca fata mare la maritat ca ai un barbat dispus sa faca sex cu tine insa nu esti in stare sa iti impui punctul de vedere si de ce? ti-e frica ca n-o sa mai faci sex? nu e singurul pe lumea asta dispus la asemenea "sacrificiu" crede-ma

nu stiu daca putea s-o zica cineva mai bine ! Ar fi foarte bine pentru autoare sa citeasca asta si sa inteleaga ceva din ce zici. Nu e cazul sa ne considere pesimiste, disperate sau sa creada ca e principiul nostru s-o demotivam disperat ma iau fiorii cand citesc...

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.