|
Nu esti logat.
Deformarea taliei din cauza blugilor-6#96 2012-02-17 21:42:08
Re: deformarea taliei din cauza blugilorNu neaparat, carmen. In primul rand trebuie sa ai abdomenul plat ca sa te avantajeze o fusta cu talie inalta. Si la blugi de asemenea. Asta in ideea in care porti bluza / camasa, bagata in respectiva fusta sau pereche de blugi. Ca daca iei pe deasupra un tricou lalau nu mai conteaza. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #97 2012-02-18 10:08:54
Re: deformarea taliei din cauza blugilorpai nu e invers, de-aia iti iei ceva cu talie, ca sa-ti tina burta sa nu se reverse ? ca asa din ce ai burta, din aia iti iei blugi din astia care stau sub burta si o incurajeaza sa iasa in evidenta... adica nu zic sa te strangi in corsete, dar nici sa scoti in evidenta exact ce nu te avantajeaza Offline #98 2012-02-18 10:13:01Re: deformarea taliei din cauza blugilorheim nu stiu de alte persoane dar la mine e asa: daca imi iau blugi cu talie medie imi strang partea de hos a abdomenului iar partea de sus se "revarsa" nefiind tocmai plata. Daca imi iau cu talie inalta se intampla aceeasi chestie. In cazul meu mai ok se vad o pereche de blugi cu talie joasa (nu extrem de joasa sa imi iasa fundul ceva cate sa vina sub colacelul de pe burta) cu o bluza lejera decat blugi cu talia inalta si aceeasi bluza Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #99 2012-02-18 14:46:55
Re: deformarea taliei din cauza blugilorasa si eu. eu nu suport sa am burta constrictionata. sunt niste intestine pe-acolo. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-02-18 14:47:58) Offline #100 2012-02-20 18:12:31
Re: deformarea taliei din cauza blugilorFetelor, pentru liposuctie va recomand medicul la care a facut si sora mea: Calin Dobos. Arata foarte bine acum, ce-i drept ea era mult mai plinuta si chiar avea nevoie. Detalii gasiti pe site-ul doctorului: http://www.drdoboscalin.ro/ pentru cine e interesat... Si barbatii pot face, apropo. Offline Publicitateloading...
#101 2012-02-20 19:40:58© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|