|
Nu esti logat.
Deformarea taliei din cauza blugilor-4#58 2012-01-26 23:32:18
Re: deformarea taliei din cauza blugilorda...pentru ca nu era vorba de deformarea oaselor...era vorba de curelele si clugii care dupa un timp dau un aspect inestetic al soldurilor,taliei...ce vreti voi...dar cert este ca il da.. iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #59 2012-01-27 21:57:06
Re: deformarea taliei din cauza blugilorDa,bine,o sa ma amuz,pentru ca mi se pare o aberatie. Renuntati la haine eventual,sa nu va mai deformeze. Offline #60 2012-01-28 11:07:08
Re: deformarea taliei din cauza blugilornici una din domnisoarele care se plang de deformarile astea nu pare sa auda cand spun sa faca sport si sa pape ce trebuie si nu mai conteaza hainele... Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-28 11:07:41) Offline #61 2012-01-28 11:45:06
Re: deformarea taliei din cauza blugilor
Nu trebuie sa renunti la haine , renunti la lenjeria prea stramta si la blugii cu talie joasa...daca asta inseamna pt tine sa umbli dezbracata... Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #62 2012-01-28 17:24:20
asa mi se pare si mie, frankie ... e mai usor sa dai vina pe haine si curele decat pe obiceiurile alimentare. Daca n-ai avea sunculite, nu ar avea ce sa-ti deverseze peste curea. Eu pot sa ma strang pana imi blochez circulatia - doamne fereste - dar nu-mi iese nimic peste betelia pantalonilor. Si nici nu-mi iau blugi cu 2 nr mai mici. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#63 2012-01-28 18:44:06
Re: deformarea taliei din cauza blugilorkathrynn,la fel si eu. Da` e mult mai comod sa spui ca ai colaceii din cauza lenjeriei,blugilor si a curelei...putina atentie la alimentatie si ceva miscare nu cred ca ar putea conduce la asa ceva. Offline #64 2012-01-29 00:01:46
Re: deformarea taliei din cauza blugilorBiannca,in caz ca nu ai observat EU am mentionat ca FAC aerobic cu un INSTRUCTOR si nu ma plang ca am soldulete deoarece nu fac sport ci din cauza altor motive.Cand am postat prima data am raspuns la intrebarea topicului si am zis ceea ce mi s-a zis de catre instructorul de aerobic,mai apoi confirmat si de doctoressa.Am dreptate,doar ca tu te crezi...mmm nu stiu cum sa zic ca sa nu te jignesc...cam superioara() din cauza ca nu ai aceasta problema.Sincer,nu te inteleg de ce ai postat aici cand nu ai zis nimic cert,nimic pe subiect, total off-topic. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #65 2012-01-29 00:35:01
Re: deformarea taliei din cauza blugilorBa am de zis,draga mea. In caz ca nu observi,iti contrazic teoria. Sau faci parte cumva din grupul persoanelor cu care ori esti de acord,ori nu raspunzi?! Offline #66 2012-01-29 01:25:56Re: deformarea taliei din cauza blugilor
Offline #67 2012-01-29 10:02:34
Re: deformarea taliei din cauza blugilorBianca cred ca tu faci parte din categoria oamenilor care intotdeauna trebuie sa se contrazica si care nu e de acord cu nimic.Se pare ca postarea doctoressei nu a fost destul pt tine ca sa-mi dai dreptate si tu ai continuat sa ma contrazici. Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-01-29 10:03:26) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #68 2012-01-29 10:52:29
Re: deformarea taliei din cauza blugiloriar tu andreea iei totul super personal. cand am spus ca fetele nu iau in seama postul meu, nu am spus ca nu faceti sport, ci ca l-am scris efectiv degeaba iar kath si biannca au fost de acord, asta nu inseamna ca biannca s-a referit la tine ca nu faci sport. asta chiar e o exagerare. si eu una am observat ca tu ai spus de aerobic, singura cred, dar, din nou eu consider ca ori nu faci suficient sport sau nu potrivit pentru 'defectele' tale fizice pe care vrei sa le corectezi, ori faci, dar nu acopera mancatul care nu e exact cum ar trebui. indiferent de ce spune doctoressa care nu e zeita, ci doar o femeie obisnuita in postul asta (o fii medic de planning, dar asta nu o face experta in deformarea taliei ). deci, nu va mai impungeti, unele prefera sa creada ca nu fac ceva calumea ca spotul sau mancatul, altele ca sunt hainele de vina. care-i problema? si daca observi ca te deranjeaza tonul bianncai, trebuie sa-i raspunzi de fiecare data la nesfarsit? (nu-i iau apararea, si pe mine m-a scos din minti pentru o perioada stie si ea dar am invatat, inteles, si acceptat ca nu e ea vrajitoarea pe matura, ci doar o fata ca si celelalte care poate are o alta opinie la un topic). Offline #69 2012-01-29 12:54:01
Re: deformarea taliei din cauza blugilorNu m-a deranjat faptul ca bianca are o alta opinie,m-a deranjat ironia de care da dovada in majoritatea posturilor.Da,intradevar postul in care zicea de sport nu a facut referire la mine,doar ca eu am luat-o personal ca sa-i arat ca nu are dreptate si ca intradevar motivele care mi le-a zis instructorul de aerobic sunt adevarate.In fine,sarcasmul si ironia ar trb sa le indeparteze si chiar as prefera sa incheiem discutia asta pt ca nu ajungem nicaieri. Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-01-29 12:57:14) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #70 2012-01-29 13:19:56
Re: deformarea taliei din cauza blugilorandreea si monica,nu va mai chinuiti sa imi demonstrati chestii in care eu nu cred. Nu cred pentru ca nu mi s-a intamplat,si voi in locul meu ati fi procedat la fel. Offline #71 2012-01-29 18:48:12
Re: deformarea taliei din cauza blugilorEu nu inteleg, unde ati vazut ca s-a scris de deformarea oaselor ? Offline #72 2012-01-29 19:19:56
Re: deformarea taliei din cauza blugilorTrecand peste ce si cum se deformeaza, eu nu inteleg altceva: cat de tare iti strangi, totusi, cureaua aia, incat sa ajungi sa-ti pui problema ca iti deformeaza nu stiu ce? Adica inainte sa ajunga sa-ti deformeze oasele, apar alte probleme, de ex. afectarea circulatiei sangelui. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2012-01-30 00:54:59) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #73 2012-01-29 19:27:45
nu le-am analizat constant de-a lungul anilor dar tind sa cred ca nu sunt deformate, din motivele expuse mai sus in cazul blugilor si a curelei: pt ca si chilotii mi-i iau numarul meu, nu mai mici, nu mai mari. Am incercat sa port niste chiloti mai mici, ca am zis ca se largesc ei si nu i-am suportat decat cateva minute. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #74 2012-01-29 23:21:08
Re: deformarea taliei din cauza blugilorAndreea, linisteste-te... n-are rost. Asa e, mancam atat de dezechilibrat incat ni se deformeaza soldurile. Ultima oara a fost editat de blackberry (2012-01-29 23:21:34) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #75 2012-01-30 10:31:20
Re: deformarea taliei din cauza blugilorscuzati-mi off topic-ul, blackberry trimite-mi un pm cu idul tau:D Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-01-30 10:38:07) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #76 2012-01-30 17:42:10
Re: deformarea taliei din cauza blugilorah,ti-ai dat seama ca porti lenjerie care te strange...asa parca mai vii de acasa. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|