|
Nu esti logat.
Deformarea taliei din cauza blugilor-3#39 2012-01-25 13:35:34
Re: deformarea taliei din cauza blugilorcureaua eu o port ca sa nu cada blugii de pe mine . trebuie sa imi iau si eu blugi cu talie mai inalta, ca sa ma asigur ca nu racesc la mijloc ; acum am grija sa port bluze mai lungi care sa imi tina mijlocul acoperit. dar parca nu arata asa bine pe mine, parca arata ciudat bazinul ; m-as simtit demodata, cred . puneti va rog niste modele de blugi cu talie inalta care vi se par draguti (am tot auzit ca se poarta acum, dar eu inca nu mi-am luat)? Offline #40 2012-01-25 13:45:01Re: deformarea taliei din cauza blugilorjeannie, daca te uiti pe net la regul?ar waist o sa gasesti ceva mediu, nici prea inalta talia, nici prea joasa. Eu asta port tot timpul, mi se pare ca ma avantajeaza cel mai mult. Offline #41 2012-01-25 15:42:24
Re: deformarea taliei din cauza blugilorIn realitate, cum bine a aratat si instructorul de aerobic, blugii cu talie joasa favorizeaza dispunerea grasimii deasupra beteliei, si apar gogoselele alea(te deformeaza deci) cureaua strinsa pe talie pina nu mai poti respira contureaza talia(e drept, sub ea, apar niste gogosele deasemenea)iar lenjeria de corp strimtataie pur si simplu linia piciorului dind un aspect inestetic. Si pentru toate acestea nu e nevoie sa insisti ani de zile, in citeva luni efectele sunt perfect vizibile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2012-01-25 15:48:50
Re: deformarea taliei din cauza blugiloreu zic ca daca mananci corect si faci sport corect, poti purta ce vrei, pentru ca oricum nu vei avea grasime in exces, iar oasele si muschii nu cred ca are cum sa ti le deformeze... Offline #43 2012-01-25 15:57:58
Re: deformarea taliei din cauza blugilorNu cred ca deformeaza oasele, cred ca pur si simplu se depune grasimea in zonele pe care le gaseste libere. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline Publicitateloading...
#44 2012-01-25 15:59:30
Re: deformarea taliei din cauza blugilordar nici presiunea aia constanta si ingreunarea circulatiei n-or fi bune, oricat de "dietetica" (0% grasime ) ai fi Offline #45 2012-01-25 16:04:47Re: deformarea taliei din cauza blugilormie mi-a tabacit pielea, ca grasime aveam 0 pe atunci si nu se vedea frumos. Acum m-am desteptat si caut luni o pereche de blugi dar si cand o gasesc sta cum trebuie fara curele stranse la maxim Offline #46 2012-01-25 16:20:46Re: deformarea taliei din cauza blugiloreu nu strang cureaua la maxim, dar am impresia ca imi accentueaza burta. Daca as sta fara curea, mi-ar cadea blugii de pe mine ca aluneca pe ciorapii de dedesubt mai ales. Ce bine era acum 2-3 ani cand inca nu purtasem curea in viata mea.. Offline #48 2012-01-25 19:44:54Re: deformarea taliei din cauza blugiloril maschezi cu bluzite mai lungi, pana la jumatatea fundului.. Oricum rar am vazut in magazine cu talie foarte inalta. De obicei, intre super joasa si super inalta. Offline #50 2012-01-25 21:34:45Re: deformarea taliei din cauza blugilorpai n-am zis sa iei cu talie inalta rau ci medie. sunt comozi si de obicei, nu prea ies "aripioarele" daca-s marimea buna si cureaua la o largime potrivita. Offline #51 2012-01-25 23:13:35
Re: deformarea taliei din cauza blugilorsunt de parere cu doamna doctoressa....ca nu osul este cel deformat...si apare grasimea aceea ca niste colacei..ma scoate din minti... iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #52 2012-01-26 00:50:04
Re: deformarea taliei din cauza blugilorJesus, de ce mai vorbiti daca habar nu aveti... Si eu am aceeasi problema, si nu, nu este din cauza alimentatiei/abdomenului/burtii/suncilor/etc... zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #53 2012-01-26 12:20:10Re: deformarea taliei din cauza blugiloreu nu cred ca am scris pe undeva ca intr-adevar se deformeaza osul sau altceva de la blugi. Doar dadeam o solutie pentru a masca problema "suncilor" care ies daca blugii sunt prea josi sau prea stramti. Ca mereu am un sentiment neplacut cand vad fetele asa... Offline #54 2012-01-26 15:56:25
Re: deformarea taliei din cauza blugilorCiudat e ca Bianca a ras cand am zis ca lenjeria intima deformeaza corpul..pt ca,daca stai bine si te gandesti asa este..cred ca a fost nevoie de postarea doctoresei ca-si dea seama ca nu am vorbit aiurea. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #55 2012-01-26 17:05:19
Re: deformarea taliei din cauza blugilor@andreea,da,am ras,si o sa rad in continuare ,pentru ca raman la parerile mele. Ultima oara a fost editat de Biannca (2012-01-26 17:08:38) Offline #56 2012-01-26 17:07:03
Re: deformarea taliei din cauza blugilorfaceti mai sport si mancati sanatos daca vreti sa aratati aproape de perfectiune referitor la grasime si muschi si tonus, nu si formele naturale, ca pe acelea nu aveti cum sa le schimbati (excluzand interventii chirurgicale). si eu port blugi cu talie joasa si nu am nici un soldulet si burticuta, aveti poze cu mine pe forum... tine si de conformatia voastra. eu nu pun grasime pe burta cum vad la altele, asa e corpul meu, se pune uniform astfel incat abdomenul tot plat ramane. in schimb pun pe fund si coapse. vad tipe super slabe cu un pic de burticuta doar asa cativa cm in mijlocul taliei iesit in afara... eu cred ca asta tine de corpul fiecareia. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-27 11:54:22) Offline #57 2012-01-26 19:02:39
Re: deformarea taliei din cauza blugilor
Cand ai ras eu nu am zis sub nicio forma ca lenjeria ar deforma oasele ci ca ar fi un factor predispozant in aparitia solduletelor:) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|