homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Deformarea taliei din cauza blugilor-3

#39 2012-01-25 13:35:34

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: deformarea taliei din cauza blugilor

cureaua eu o port ca sa nu cada blugii de pe mine lol . trebuie sa imi iau si eu blugi cu talie mai inalta, ca sa ma asigur ca nu racesc la mijloc cesafac ; acum am grija sa port bluze mai lungi care sa imi tina mijlocul acoperit. dar parca nu arata asa bine pe mine, parca arata ciudat bazinul hmm ; m-as simtit demodata, cred hmm . puneti va rog niste modele de blugi cu talie inalta care vi se par draguti (am tot auzit ca se poarta acum, dar eu inca nu mi-am luat)?

#40 2012-01-25 13:45:01

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

jeannie, daca te uiti pe net la regul?ar waist o sa gasesti ceva mediu, nici prea inalta talia, nici prea joasa. Eu asta port tot timpul, mi se pare ca ma avantajeaza cel mai mult.
pun si un link: http://levi.imageg.net/graphics/product_images/pLEVI1-7396713t330x400.jpg

#41 2012-01-25 15:42:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

In realitate, cum bine a aratat si instructorul de aerobic, blugii cu talie joasa favorizeaza dispunerea grasimii deasupra beteliei, si apar gogoselele alea(te deformeaza deci) cureaua strinsa pe talie pina nu mai poti respira contureaza talia(e drept, sub ea, apar niste gogosele deasemenea)iar lenjeria de corp strimtataie pur si simplu linia piciorului dind un aspect inestetic. Si pentru toate acestea nu e nevoie sa insisti ani de zile, in citeva luni efectele sunt perfect vizibile
Asa ca sunt de parere ca e cazul sa credeti

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#42 2012-01-25 15:48:50

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

eu zic ca daca mananci corect si faci sport corect, poti purta ce vrei, pentru ca oricum nu vei avea grasime in exces, iar oasele si muschii nu cred ca are cum sa ti le deformeze...

#43 2012-01-25 15:57:58

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Nu cred ca deformeaza oasele, cred ca pur si simplu se depune grasimea in zonele pe care le gaseste libere. chicot

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Publicitate

loading...

#44 2012-01-25 15:59:30

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

dar nici presiunea aia constanta si ingreunarea circulatiei n-or fi bune, oricat de "dietetica" (0% grasime chicot) ai fi

#45 2012-01-25 16:04:47

Monica999
Hero member
Site

mie mi-a tabacit pielea, ca grasime aveam 0 pe atunci si nu se vedea frumos. Acum m-am desteptat si caut luni o pereche de blugi dar si cand o gasesc sta cum trebuie fara curele stranse la maxim lol

#46 2012-01-25 16:20:46

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu nu strang cureaua la maxim, dar am impresia ca imi accentueaza burta. Daca as sta fara curea, mi-ar cadea blugii de pe mine ca aluneca pe ciorapii de dedesubt mai ales. Ce bine era acum 2-3 ani cand inca nu purtasem curea in viata mea..

Si eu tot blugi cu talie regular imi iau. cam asa gasesti, adica cu talie super inalta n-am prea vazut prin magazine.

#47 2012-01-25 16:33:27

Monica999
Hero member
Site

Mie nu imi place cum imi stau astia cu talie foarte inalta. Mi se pare ca arata ca si cum as avea un fund de juma de metru lungime lol

#48 2012-01-25 19:44:54

deealexx
Hero member
Site

il maschezi cu bluzite mai lungi, pana la jumatatea fundului.. Oricum rar am vazut in magazine cu talie foarte inalta. De obicei, intre super joasa si super inalta.

#49 2012-01-25 20:05:50

Monica999
Hero member
Site

Pai atunci de ce sa iau cu talie inalta? Ca de comozi mi se par mai comozi astia cu talie medie smile Eu credeam ca ii cautati ca "fashion statement".

#50 2012-01-25 21:34:45

deealexx
Hero member
Site

pai n-am zis sa iei cu talie inalta rau big_smile ci medie. sunt comozi si de obicei, nu prea ies "aripioarele" daca-s marimea buna si cureaua la o largime potrivita.

#51 2012-01-25 23:13:35

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

sunt de parere cu doamna doctoressa....ca nu osul este cel deformat...si apare grasimea aceea ca niste colacei..ma scoate din minti...grater

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#52 2012-01-26 00:50:04

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Jesus, de ce mai vorbiti daca habar nu aveti... Si eu am aceeasi problema, si nu, nu este din cauza alimentatiei/abdomenului/burtii/suncilor/etc...

Sa revenim. Am purtat si eu faimosii blugi cu talie joasa si ii si strangeam cu o curea strans, sa nu cumva sa-mi dispara. Rezultat : am adevarate "santuri".
Bineinteles ca am facut sala ani de zile fara niciun rezultat. Am avut rezultate doar la abdomen, care nu are nicio legatura cu deformarea care este oarecum spre spate.
Am fost la medic si am ajuns la concluzia ca nu pot reveni la talia de dinainte decat prin liposuctie.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#53 2012-01-26 12:20:10

deealexx
Hero member
Site

eu nu cred ca am scris pe undeva ca intr-adevar se deformeaza osul sau altceva de la blugi. Doar dadeam o solutie pentru a masca problema "suncilor" care ies daca blugii sunt prea josi sau prea stramti. Ca mereu am un sentiment neplacut cand vad fetele asa...

#54 2012-01-26 15:56:25

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Ciudat e ca Bianca a ras cand am zis ca lenjeria intima deformeaza corpul..pt ca,daca stai bine si te gandesti asa este..cred ca a fost nevoie de postarea doctoresei ca-si dea seama ca nu am vorbit aiurea.

Pe lg ora de aerobic mai ramaneam aprox.10min in sala si faceam exercitii in plus pt soldulete.Am observAt ca in aproximativ o luna acestea au mai scazut,dar nu le-am dat jos.
La abdomen am acea linie transversala exact deasupra curelei(cum ar veni)pe care nu cred ca as rezolva-o prin exercitii..iar mie nu-mi place sa lucrez abdomenul.O sa incerc sa insist si asupra abdomenului...si o sa va zic rezultatele:))

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#55 2012-01-26 17:05:19

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

@andreea,da,am ras,si o sa rad in continuare ,pentru ca raman la  parerile mele.
Nu spun ca nu ar creea acei colacei sau alte chestii,dar oasele nu le deformeaza in niciun caz,si mai ales lenjeria.
Si cu ocazia asta imi cer scuze si doctoressei,pentru ca nu sunt de acord cu ea. si de ce insist cu chestia asta:eu port toate modelele de blugi(predominant cei cu talie joasa) si lenjerie,si nu vad nicio problema. Repet,probleme probabil intervin in cazul celor ce strang cureaua pana la refuz sau poarta blugi cu 2nr mai mici.

Ultima oara a fost editat de Biannca (2012-01-26 17:08:38)

#56 2012-01-26 17:07:03

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

faceti mai sport si mancati sanatos daca vreti sa aratati aproape de perfectiune referitor la grasime si muschi si tonus, nu si formele naturale, ca pe acelea nu aveti cum sa le schimbati (excluzand interventii chirurgicale). si eu port blugi cu talie joasa si nu am nici un soldulet si burticuta, aveti poze cu mine pe forum... tine si de conformatia voastra. eu nu pun grasime pe burta cum vad la altele, asa e corpul meu, se pune uniform astfel incat abdomenul tot plat ramane. in schimb pun pe fund lol si coapse. vad tipe super slabe cu un pic de burticuta doar asa cativa cm in mijlocul taliei iesit in afara... eu cred ca asta tine de corpul fiecareia.
oricum, daca vreti reteta mea: mers muuult pe jos zilnic, juma' de an pe bicicleta zilnic (din aprilie pana prin octombrie), drumetii pe munte din cand in cand, fara carne, multe fructe, rar prajeli, stuff like that.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-27 11:54:22)

#57 2012-01-26 19:02:39

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Biannca a scris:

@andreea,da,am ras,si o sa rad in continuare ,pentru ca raman la  parerile mele.
Nu spun ca nu ar creea acei colacei sau alte chestii,dar oasele nu le deformeaza in niciun caz,si mai ales lenjeria.
Si cu ocazia asta imi cer scuze si doctoressei,pentru ca nu sunt de acord cu ea. si de ce insist cu chestia asta:eu port toate modelele de blugi(predominant cei cu talie joasa) si lenjerie,si nu vad nicio problema. Repet,probleme probabil intervin in cazul celor ce strang cureaua pana la refuz sau poarta blugi cu 2nr mai mici.

Cand ai ras eu nu am zis sub nicio forma ca lenjeria ar deforma oasele ci ca ar fi un factor predispozant in aparitia solduletelor:)
asa ca:unde-i amuzamentul?

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.