|
Nu esti logat.
Nelamurire...sau mai bine zis...nevoie de ajutor#1 2007-12-30 18:21:16
nelamurire...sau mai bine zis...nevoie de ajutormi am inceput viata sexuala de vreo 2 ani si inca de la inceput nu am avut nici o senzatie de placere la penetrare, nici in timpul actului sexual...insa orgasm clitoridian am..p cand cel vaginal lipseste cu desavarsire. am citi prin numeroase reviste k astfel de lucruri se mai intampla si ca pot avea orgasm abia p la vreo 30 de ani..dar am fost la medicul ginecolog, in oras nu sunt decat vreo 2 sau 3 dintre care o singura persoana de sex feminin si cum e ciudat sa te arati in fat unui barbat necunoscut am ales o p doamna respectiva. i-am sp problema mea la care dansa imi spune ca nu exista orgasm vaginal, k sunt doar basme, k nu exista receptori in vagin care sa provoace vreo senzatie de placere si ca nu poate exista placere decat prin stimularea clitorisului. voi c credeti despre problema mea si despre cele sp de doamna doctor..?? Ultima oara a fost editat de ana_18 (2007-12-30 18:27:08) Offline #2 2007-12-30 18:26:57
Re: nelamurire...sau mai bine zis...nevoie de ajutornu ma ajuta nimeni...???!!! Ultima oara a fost editat de ana_18 (2007-12-30 22:41:09) Offline #3 2007-12-30 18:31:55
Re: nelamurire...sau mai bine zis...nevoie de ajutoruite ce stiu eu...din cursurile de psihosexologie ale fostului meu...exista un singur tip de orgasm, cel provocat prin stimularea clitorisului..ca practic nu ar fi 2 tipuri de orgasm asa cum se spune ...si atunci cand avem orgasm asa zis vaginal tot de la clitoris pleaca..asta zice teoria..din proprie experienta, am avut si orgasm obtinut prin stimularea clitorisului si orgasm in timpul actului sexual..senzatiile sunt cam aceleasi, poate mai intense putin la cel vaginal..asta e cam tot ce stiu eu despre subiect..oricum sunt mai multe topicuri despre orgasm pe forum Ultima oara a fost editat de ioana dinu (2007-12-30 18:33:02) Offline #4 2007-12-30 18:32:42
Re: nelamurire...sau mai bine zis...nevoie de ajutorAi si tu putina rabdare, in 5 minute vrei sa te si rezolvam. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-12-30 18:53:08) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #5 2007-12-30 18:41:33
Re: nelamurire...sau mai bine zis...nevoie de ajutorana_18 ai warn. citeste te rog regulile si invata sa editezi. mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|