|
Nu esti logat.
Intrerupere ac-2#20 2012-03-12 18:38:55
Re: intrerupere acEu spun ca ar trebui sa mergi la medic pentru ca imediat ai 2 saptamani de intarziere. se intampla destul de des fetelor ce intrerup AC-urile. Nu e grav, insa trebuie sa mergi sa iti dea tratament. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #21 2012-03-14 14:26:09
Re: intrerupere acDeci sarcina iese din discutie:-s? Ar fi cazul sa te maturizezi .. ! Do you have any condoms? Offline #22 2012-03-14 15:44:20
Re: intrerupere acdaca ai luat pastilele corect si te-ai protejat suplimentar dupa ce le-ai intrerupt (cu prezervativul pus corect, de la inceputul actului), nu poate fi sarcina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #23 2012-03-15 14:20:18
Re: intrerupere acSaptamana trecuta am inceput o noua tableta de ac., dupa pauza de o luna. Exista vreo sansa sa imi vina menstruatia in pauza de 7 zile? Sper ca nu mi`am dereglat prea tare organismul:-s. Ar fi cazul sa te maturizezi .. ! Do you have any condoms? Offline #24 2012-03-15 14:39:23
Re: intrerupere aco sa-ti vina normal. dereglarile se refera la perioada de pauza = intrerupere = cat timp nu iei pastile ca le-ai intrerupt, nu pauza de 7 zile care este normala. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|