|
Nu esti logat.
Sangerari intre menstruatii-8#134 2012-03-29 21:06:24
Re: sangerari intre menstruatiialte pareri? va rog...? Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #135 2012-03-30 10:06:56
Re: sangerari intre menstruatiiBuna! sunt noua pe acest forum si am si eu urmatoarea situatie: am avut relatii neprotejate in perioada 27 febr-2 martie, menstruatia mi-a venit normal pe 5 martie (cantitate normala si durata de 4-5 zile-normal). In luna martie nu am mai avut relatii sexuale, asa ca menstruatia mea ar trebui sa vina undeva pe 1-2 aprilie. Mi s-a mai intamplat sa am un ciclu de 26-27 zile asa ca nu m-am speriat ca pe data de 28 martie mi-a venit-cantitate normala, sau chiar mai multa. Problema este ca a doua zi mi s-a oprit de parca as fi fost in a 4-a zi. ce poate fi? multumesc anticipat de raspunsuri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|