homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibila sarcina?-2

#20 2012-03-31 19:14:02

ariana1
New member
Inregistrat: 2012-03-30

Re: Posibila sarcina?

fetelor.. pe 15  martie eu   am  fost   la  ecografie.....medicul  ala  putea   sa  vada   daca sunt  insarcinata  nu???eu  ma  gindesc  ca  da...ptca  ceea  ce a  fost  cu  prietenul  meu  a  fost  pe  25  ianuarie..ma  gindesc  ca  chhiar  daca as  fi  putut  fi  insarcinata  se  vedea  la  ecografie..pt  ca   trecuse  ceva vreme  din  ianuarie  nu???rs  va  rog

#21 2012-03-31 19:21:33

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Ariana1....intelege draga mea,ca nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu ai avut contact sexual.Ceea ce ai facut tu si prietenul tau se numeste DRAGOSTE sau cum vreti voi sa ii spuneti...joaca....ce vreti voi.Si ai mai si specificat faptul ca a ejaculat  nici macar NU langa vagin....
Tu ai impresia ca spermatozoizii aia,ori de unde ar fi ejaculat prietenul tau,vin ca niste gongute si cauta gaura pe unde se ajunge la ovul?E la mintea cocosului.
Nu te supara....cati ani ai?

#22 2012-03-31 19:45:09

ariana1
New member

mmm...am  19.....stiu  ca  par  paranoica....dar  am  deja  destul  timp  de  gind  ma  gindesc  la  asta....dar   si  5  teste  ar  putea  fi  eronate???ca  am  facut  si  dimineata  si in  timpul zilei...problema  e  ca  am  si   chsit...poate  d e la  el  sa  fiu  putin  balonata  ..dar multe  persone  imi zik  ca  nu  e  de la  el...atunci  ce poate  fi?? de  aia   tot  intreb...ptca  simt ca  inebunesc...

#23 2012-03-31 20:00:12

Deeyutza
Full member

Zice-ai in prima ta postare ca iti creste burta..... Atunci cand ramai insarcinata nu se si vede burta la doua luni (cum se presupune ca ai avea tu aprox..). Astea sunt imaginatii de-ale tale. Unde a ejaculat mai exact prietenul tau?Sa nu imi zici ca pe un servetel,si tu crezi ca ai ramas insarcinata.Iar pe testul de sarcina apar cele doua liniute chiar si la 5 saptamani...daramite la doua luni(sau tu cand ti-ai facut testele?).Ciclu ti-a venit de atunci?din Ianurie
Si nu te supara ca iti spun....dar la varsta asta,e foarte rau ca nu stii lucrurile acestea,chiar daca nu ti-ai inceput viata sexuala.
Parerea mea e ca dai banii aiurea pe teste de sarcina si pe ecografii,doar ca facand ecografie ai descoperit si acel chist pe care ma gandesc ca il tratezi si aici cat de cat te-a ajutat acest lucru.

Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2012-03-31 20:02:01)

#24 2012-03-31 20:12:37

ariana1
New member

pai  a   ejeculat in  timp  ce  se  juca  pe  la  mine  prin pasarica...dar   cind  a ajeculat  nu  a  ejeculat  linga  vagin...iar   eu  repede mam  sters....pai  ultimul  test  l-am  facut cu  nici o  saptamina  in  urma(unul  in  timpul  zilei,,,si  altul  dimineatza..ambele  negative)daa....in  februarie  mia  venit  ciklu  pe  data  de  7  ..si in martie pe  10  si  totul  a fost  normal  ,,ca  de  obicei...prostia  mea  a  fost  ca  eu  credeeam  ca  daca  esti  virgina  nu poti  ramine  insarcinata(iar  eu  sunt  virgina)....pai  si  eu  ma  gindesc  ca  trebuia  demult  sa  se  vada  pe  teste  ...daca  sunt  sau nu  sunt...da  ce  naiba.....ca  deamu  inebunesc:((

Publicitate

loading...

#25 2012-03-31 20:26:50

Deeyutza
Full member

Ok esti virgina,am inteles asta.
Daca ti-a venit venit ciclu absolut normal ca si inainte,doua luni la rand,dupa "marele incident" de ce iti mai faci atatea iluzii si griji?Asta e unu la mana
Doi la mana....ai facut atatea teste,,,,toate iesind NEGATIVE daca era sa fie sarcina  asta care l-ai facut ultimul era POZITIV 100% doua linii de o intensitate aproape ca le puteai vede si pe intuneric rotfl2))))))
Nu mai fi asa copila si ar cam trebui sa pui mana pe citit,ca la varsta pe care o ai,ar fi trebuit sa sti foarte multe despre acest subiect.

Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2012-03-31 20:27:59)

#26 2012-03-31 20:35:50

ariana1
New member

stiu   ca  par  absurda...da  ce  sa  fac....ma  gindesc  la  prostii...plus  ca  nu a s mai  fi  intrebat despre   toate  astea...daca  burta  asta  a  mea...parca  creste(asta  e  problema  cea  mai  mare)!!!in  rest nimik  simtome...!!aaa   si am  trecut  si niste  analize  la  hormoni...si  alea  au  eshit nu prea   bune...pote  s a fie  de  la  hormoni  balonarea??si   cind  am  trecut  la  uzi...mi-a  zis  ca  am  pancreatita....poate  are  si asta  ceva  efect  de  balonare???intreb  si eu ptca  vreau  sa  stiu...ptca  omul  din  greseli invata...eu  iti multumesc  mult  ca  imi  rs la  sms...si  te  rog  daca poti  sa imi rs  si in  continuare daca  ai  idee  ce  pot  sa am.... puss!!!

#27 2012-03-31 20:53:48

Deeyutza
Full member

Pancreatita acuta provoaca acest simptom de balonare,dar nu e numai acesta.Pe langa balonare mai pot aparea greturi,diaree,dureri in partea superioara a abdomenului......Probabil depinde si de la persoana lapersoana.....
Avand in vedere ca nu e sarcina.....faptul ca te balonezi poate fi de la pancreatita.......dar POATE fi .....NU E 100%

#28 2012-03-31 21:39:12

ariana1
New member

mmmm...ms  pt  rs...sm  citit  si  eu  ca  pancreatita  provoaca  aceste  simtome....dar  medicul ala nu a  specificat   ce  fel de  pancreatita(acuta,cronica )  este  si asa mai  departe...bine...deci sa  ma  linistesc  in privita  sarcinei  da???sincer  inebunesc singura.,...ma  uit  un  oglinda  la  bruta...si  vb  singura....parca e  mai mare  ca cum  este ea  de obicei...doamne....sa trec  peste  aceste  ginduri  si acest  stres...ms !!!

#29 2012-03-31 22:23:08

Deeyutza
Full member

Da in privinta sarcinii poti sa te linistesti....pt k ai facut eco....nu s-a vazut sarcina....ai facut 5 (CINCI) :-o:-o:-o teste de sarcina...total NEGATIVE....ti-a venit ciclu in urmatoarele doua luni de la "momentul cu pricina"....asa ca......
Eu una nu mi-as face nici macar ce-a mai mica grija...
Iar in privinta pancreatitei eu iti dadeam un exemplu doar.

#30 2012-04-01 09:12:28

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ariana, NU ai cum sa fii insarcinata daca NU ai avut contact sexual

#31 2012-04-01 12:52:27

Roxanna Marria
New member
Inregistrat: 2012-04-01

Buna!Nu stiu daca este locul potrivit unde sa postez mesajul meu dar sunt ingrijorata.. In luna August CM a durat 31 de zile ,Septembrie 27,Octombrie 30,Noimbrie 31,Decembrie 29,Ianuarie 35...si  azi suntem in 1.04 ziua 36 si inca nu mi-a veit menstruatia.Mentionez ca am avut un contact neprotejat in data de 23 dar fara sa ejaculeze in interiorul meu.Am facut ieri un test de sarcina care a iesit negativ.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns as putea fi insarcinata?Multumesc mult de tot.

#32 2012-04-01 12:57:14

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

testul se face la o saptamana de intarziere sau la 3 saptamani de la contactul cu risc.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#33 2012-04-01 13:01:52

Roxanna Marria
New member

Nu prea stiu ce sa consider intarziere? Avand in vedere ca nu are o perioada cat de cat asemanatoare.Sa consider intarziere o saptamana dupa 35 de zile?pentru ca luna trecuta atat a fost durata ciclului.

#34 2012-04-01 13:09:18

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

da, poti lua ca referinta o valoare de 30-35 de zile; totusi, cea mai sigura e varianta cu 3 sapt de la contact, asta in caz ca nu-ti vine pana atunci.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#35 2012-04-01 13:11:21

ariana1
New member

camysh....nu  am  avut  contact  sexual....da  cica poti  ramine  si daca  nu ai   contact....daca  ejeculeaza  linga  vagin sau  pe  linga  el...deci  mai   multe  informati  de  genu asta.....iar  eu asta nu stiam...pina  cind  prietenul meu  a  ejeculat ....si  eu de  atunci  ma  tot  gindesc...si  ma  macin  pe mine....si se  spune  ca  sarcina  la  5  saptamini este  vizibila....iar  eu cind  am  trecut  ecografia sa  presupun cam  atita  aveam(daca  as  putea  fi insarcinata)ma  gindesc ca  acel  medik vedea  daca  era ceva....dar  eu cu  gindurile mele ma  duk in  eroare...ms  pt rs!!!

#36 2012-04-01 13:14:18

Roxanna Marria
New member

Personal ce crezi?Ar putea fi o sarcina?Mentionez ca luna trecuta am luat 3 zile augumentin pentru o viroza respiratorie si am cam stat cu mainile in apa rece.

#37 2012-04-01 14:47:07

Roxanna Marria
New member

Am o mare rugaminte daca vetiti mesajul meu si puteti sa imi raspundeti...sunt destul de ingrijorata nu stiu cum sa procedez ...este cazul sa merg la ginecolog???

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.