|
Nu esti logat.
Posibila sarcina?#1 2012-02-13 22:48:43
Posibila sarcina?Buna seara. Sunt foarte noua pe acest forum, aceatsa este prima intrebare pe care o postez, sper sa ma lamuriti si pe mine pentru ca nu am reusit inca sa aflu din alta parte rasounsurile la intrebarile mele. Situatia sta in felul urmator: in luna decembrie, pe 22 am avut primul contact sexual (si singurul de altfel de atunci). A fost neprotejat pt ca s-a intamplat fara sa stam prea mult pe ganduri, dar el a avut grija sa-si retraga penisul inainte de ejaculare. Mi-a venit menstruatia la vreo 4 zile dupa ce s-a intamplat si a fost destul de normala, nu am observat nimic diferit, am avut aceleasi dureri, de aceeasi intensitate si a durat cat au durat si celelalte menstruatii. Problema este ca de atunci nu mi-a mai venit nici pana acum. Am 20 de ani acum, menstruatie am de la 14 ani, dar inca nu vine regulat, la 28 de zile. Din cate stiu, intarzierea menstruatiei poate fi cauzata si de stres si adevarul este ca tocmai am iesit dintr-o sesiune de examene destul de stresanta. Intrebarea mea: este posibil sa fi ramas insarcinata (cu toate ca nu a ejaculat inauntru) si menstruatia sa fi venit peste sarcina pentru ca asa era programata sa vina? Offline #2 2012-02-13 23:05:57
Re: Posibila sarcina?cel mai bine e sa faci un test de sarcina, apoi un control ginecologic, intarzierile pot avea mai multe cauze www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2012-02-13 23:23:22
Re: Posibila sarcina?Ideea este ca nici nu am simptomele unei sarcini, greturi, ameteli, dureri de cap sau de sani etc. si de asta intarzierea menstruatiei ma tine in dubii. M-am gandit la test de sarcina, dar mi-e groaza de rezultat. Offline #4 2012-02-14 11:00:53
Re: Posibila sarcina?fa un test; e 10-15 lei, dureaza 5 minute si scapi de o grija; preferi sa stai cu frica in san gandindu-te la o sarcina in loc sa stii exact ce si cum? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-02-24 18:34:57
Re: Posibila sarcina?Buna ziua, Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-24 21:46:51
Re: Posibila sarcina?buna dini. Offline #7 2012-02-25 17:14:01
Re: Posibila sarcina?Buna ziua, sunt noua pe site si am si eu o intrebare. Offline #8 2012-02-25 17:22:45
Re: Posibila sarcina?eu zic ca nu ai motive de ingrijorare daca ti-a venit menstruatia normal Offline #9 2012-02-25 17:29:01
Re: Posibila sarcina?mersi...chiar aveam nevoie de o alta parere. numai ca mereu imi fac griji de lucruri din astea si avand in vedere simptomele din ultimul timp incepusem sa intru in panica Offline #10 2012-03-22 22:05:23
Re: Posibila sarcina?buna seara!!am o intrebare.....am avut contact sexual pe data e 19 ianuarie neprotejat,dar nu a ejaculat in mine......am fost dupa 10 zile la ginecolog pt niste analize ca am ciclu neregulat si mi-am facut toate analizele si am un ovar micropolichistic....mi-a venit ciclu in data de 5 februarie la fel pe aceasta data l-am avut si in ianuarie..era normal de 5 zile...mi-a dat medicu sa iau prementrid pt reglarea ciclului acum in martie nu mi-a venit pe data de 5 dar de 2 zile am scurgeri maronii si azi parca mai tare dar nu asa cum imi venea inainte.o fi din cauza medicamentului sau sarcina??va rog sa=mi rasp.....mentionez ca fac si efort fizic tot de o sapt am inceput si e efort mare....va multumesc Offline #11 2012-03-23 09:39:53
Re: Posibila sarcina?mirela0123 ai warn pt postare multipla, ti s-a raspuns dincolo. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2012-03-30 22:55:49
Re: Posibila sarcina?salutare..imi spune si mie cineva ceva legat de problema mea...deci eu sunt virgina.....dar pe data de 25 luna lui ianuarie cu prietenul meu in timp ce ne "jucam"intr-un fel...a ejeculat nu linga vagin,dar a ejeculat...nu am simtome nimik....am facut 5 teste si toate negative...mentionez ca am fost si la ecografie si mi0a gasit un chist de 6 cm...de la o bucata de timp simt ca parca imi crest e burta...de la ce poate sa fie??e posibil de la data de 25 si pina akuma 5 teste sa nu arate ..daca sunt su nu...???plyyyzzzz rs va rog.!!!! Offline #13 2012-03-31 01:36:25
Re: Posibila sarcina?Doamne! Ţi-am răspuns la aceaşi ?ntrebare şi la alt topic Offline #14 2012-03-31 09:40:20
Re: Posibila sarcina?am uitat ca am postat pe altul ......dar eu totushi sunt ft stresata si ingrijorata....simt ca inebunesc .....si faza e ca eu am intrebat si ginekologul e posibil sa fiu insarcinata ....iar ea zice:mai fa un test pt a fi sigura:( iar de aici iar ginduri.....citesc pe diferite site-ri informatii legate de sarcina....si mai ales ca eu sunt virgina si ca a ejeculat in afara....nu prea gasesc astfe de situatii..bine poate sunt ele dar rare....sunt disperata..nustiu ce sa mai cred!!!!nu ma pot linisti...dar acuma luni ma duk eu s amai trec ink odata ecografia..ptca simt ca inebunesc....orikum ms pt rs...dar daca sunt persoana detin informatii depsre asa ceva,sau au mai intilnit cazuri din astea..va rog rs.. Offline #15 2012-03-31 10:57:44
Re: Posibila sarcina?poi daca esti virgina si nu ai avut contact sexual doar a ejaculat el langa tine cum sa fi insarcinata???? parerea mea este ca chiar nu ai cum Offline #16 2012-03-31 11:20:36
Re: Posibila sarcina?pai eu tot asa stiam ca nu poti ramine insarcinata...si mai ales daca te curesti dupa tot ceea ce sa intimplat....dar am citit pe niste saituri ...ca cica poti ramine....eu cu prietenul meu...nu avem relatii ptca eu ink nu imi doresc..iar el ma intelege...ceea ce a fost intre noi cu "joaca" sa ziceam sa intimplat pe 25 ianuarie ...si de atunci ma tot gindesc...dar am facut si 5 teste....si toate negative....ma gindesc...ca 5 teste ar fi arata...dar din ginduri si stres ca am impresia ca imi creste burta...doamne sincer inebunesc!!! Offline #17 2012-03-31 12:54:29
Re: Posibila sarcina?Deci nu eşti ?nsărcinată. Offline #18 2012-03-31 13:30:39
Re: Posibila sarcina?*joy*:deci sunt virgina pe bune...ptca nu am avut contact sexual..asta e....nu a fost intridus nimik in mine...asta inseamna pt mine virginitate....cind am avut in vedere te cureti...nu pe inauntru si pe dinafara...cred ca la sta te-ai referit cind ai spus (dar per ansamblu ,nu prea)...!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|