|
Nu esti logat.
Posibila sarcina?-2#20 2012-03-31 19:14:02
Re: Posibila sarcina?fetelor.. pe 15 martie eu am fost la ecografie.....medicul ala putea sa vada daca sunt insarcinata nu???eu ma gindesc ca da...ptca ceea ce a fost cu prietenul meu a fost pe 25 ianuarie..ma gindesc ca chhiar daca as fi putut fi insarcinata se vedea la ecografie..pt ca trecuse ceva vreme din ianuarie nu???rs va rog Offline #21 2012-03-31 19:21:33
Re: Posibila sarcina?Ariana1....intelege draga mea,ca nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu ai avut contact sexual.Ceea ce ai facut tu si prietenul tau se numeste DRAGOSTE sau cum vreti voi sa ii spuneti...joaca....ce vreti voi.Si ai mai si specificat faptul ca a ejaculat nici macar NU langa vagin.... Offline #22 2012-03-31 19:45:09
Re: Posibila sarcina?mmm...am 19.....stiu ca par paranoica....dar am deja destul timp de gind ma gindesc la asta....dar si 5 teste ar putea fi eronate???ca am facut si dimineata si in timpul zilei...problema e ca am si chsit...poate d e la el sa fiu putin balonata ..dar multe persone imi zik ca nu e de la el...atunci ce poate fi?? de aia tot intreb...ptca simt ca inebunesc... Offline #23 2012-03-31 20:00:12
Re: Posibila sarcina?Zice-ai in prima ta postare ca iti creste burta..... Atunci cand ramai insarcinata nu se si vede burta la doua luni (cum se presupune ca ai avea tu aprox..). Astea sunt imaginatii de-ale tale. Unde a ejaculat mai exact prietenul tau?Sa nu imi zici ca pe un servetel,si tu crezi ca ai ramas insarcinata.Iar pe testul de sarcina apar cele doua liniute chiar si la 5 saptamani...daramite la doua luni(sau tu cand ti-ai facut testele?).Ciclu ti-a venit de atunci?din Ianurie Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2012-03-31 20:02:01) Offline #24 2012-03-31 20:12:37
Re: Posibila sarcina?pai a ejeculat in timp ce se juca pe la mine prin pasarica...dar cind a ajeculat nu a ejeculat linga vagin...iar eu repede mam sters....pai ultimul test l-am facut cu nici o saptamina in urma(unul in timpul zilei,,,si altul dimineatza..ambele negative)daa....in februarie mia venit ciklu pe data de 7 ..si in martie pe 10 si totul a fost normal ,,ca de obicei...prostia mea a fost ca eu credeeam ca daca esti virgina nu poti ramine insarcinata(iar eu sunt virgina)....pai si eu ma gindesc ca trebuia demult sa se vada pe teste ...daca sunt sau nu sunt...da ce naiba.....ca deamu inebunesc:(( Offline Publicitateloading...
#25 2012-03-31 20:26:50
Re: Posibila sarcina?Ok esti virgina,am inteles asta. Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2012-03-31 20:27:59) Offline #26 2012-03-31 20:35:50
Re: Posibila sarcina?stiu ca par absurda...da ce sa fac....ma gindesc la prostii...plus ca nu a s mai fi intrebat despre toate astea...daca burta asta a mea...parca creste(asta e problema cea mai mare)!!!in rest nimik simtome...!!aaa si am trecut si niste analize la hormoni...si alea au eshit nu prea bune...pote s a fie de la hormoni balonarea??si cind am trecut la uzi...mi-a zis ca am pancreatita....poate are si asta ceva efect de balonare???intreb si eu ptca vreau sa stiu...ptca omul din greseli invata...eu iti multumesc mult ca imi rs la sms...si te rog daca poti sa imi rs si in continuare daca ai idee ce pot sa am.... !!! Offline #27 2012-03-31 20:53:48
Re: Posibila sarcina?Pancreatita acuta provoaca acest simptom de balonare,dar nu e numai acesta.Pe langa balonare mai pot aparea greturi,diaree,dureri in partea superioara a abdomenului......Probabil depinde si de la persoana lapersoana..... Offline #28 2012-03-31 21:39:12
Re: Posibila sarcina?mmmm...ms pt rs...sm citit si eu ca pancreatita provoaca aceste simtome....dar medicul ala nu a specificat ce fel de pancreatita(acuta,cronica ) este si asa mai departe...bine...deci sa ma linistesc in privita sarcinei da???sincer inebunesc singura.,...ma uit un oglinda la bruta...si vb singura....parca e mai mare ca cum este ea de obicei...doamne....sa trec peste aceste ginduri si acest stres...ms !!! Offline #29 2012-03-31 22:23:08
Re: Posibila sarcina?Da in privinta sarcinii poti sa te linistesti....pt k ai facut eco....nu s-a vazut sarcina....ai facut 5 (CINCI) :-o:-o:-o teste de sarcina...total NEGATIVE....ti-a venit ciclu in urmatoarele doua luni de la "momentul cu pricina"....asa ca...... Offline #30 2012-04-01 09:12:28
Re: Posibila sarcina?ariana, NU ai cum sa fii insarcinata daca NU ai avut contact sexual Offline #31 2012-04-01 12:52:27
Re: Posibila sarcina?Buna!Nu stiu daca este locul potrivit unde sa postez mesajul meu dar sunt ingrijorata.. In luna August CM a durat 31 de zile ,Septembrie 27,Octombrie 30,Noimbrie 31,Decembrie 29,Ianuarie 35...si azi suntem in 1.04 ziua 36 si inca nu mi-a veit menstruatia.Mentionez ca am avut un contact neprotejat in data de 23 dar fara sa ejaculeze in interiorul meu.Am facut ieri un test de sarcina care a iesit negativ.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns as putea fi insarcinata?Multumesc mult de tot. Offline #32 2012-04-01 12:57:14
Re: Posibila sarcina?testul se face la o saptamana de intarziere sau la 3 saptamani de la contactul cu risc. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #33 2012-04-01 13:01:52
Re: Posibila sarcina?Nu prea stiu ce sa consider intarziere? Avand in vedere ca nu are o perioada cat de cat asemanatoare.Sa consider intarziere o saptamana dupa 35 de zile?pentru ca luna trecuta atat a fost durata ciclului. Offline #34 2012-04-01 13:09:18
Re: Posibila sarcina?da, poti lua ca referinta o valoare de 30-35 de zile; totusi, cea mai sigura e varianta cu 3 sapt de la contact, asta in caz ca nu-ti vine pana atunci. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #35 2012-04-01 13:11:21
Re: Posibila sarcina?camysh....nu am avut contact sexual....da cica poti ramine si daca nu ai contact....daca ejeculeaza linga vagin sau pe linga el...deci mai multe informati de genu asta.....iar eu asta nu stiam...pina cind prietenul meu a ejeculat ....si eu de atunci ma tot gindesc...si ma macin pe mine....si se spune ca sarcina la 5 saptamini este vizibila....iar eu cind am trecut ecografia sa presupun cam atita aveam(daca as putea fi insarcinata)ma gindesc ca acel medik vedea daca era ceva....dar eu cu gindurile mele ma duk in eroare...ms pt rs!!! Offline #36 2012-04-01 13:14:18
Re: Posibila sarcina?Personal ce crezi?Ar putea fi o sarcina?Mentionez ca luna trecuta am luat 3 zile augumentin pentru o viroza respiratorie si am cam stat cu mainile in apa rece. Offline #37 2012-04-01 14:47:07
Re: Posibila sarcina?Am o mare rugaminte daca vetiti mesajul meu si puteti sa imi raspundeti...sunt destul de ingrijorata nu stiu cum sa procedez ...este cazul sa merg la ginecolog??? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|