|
Nu esti logat.
Cum pastrez trandafirii mai mult-2#20 2010-08-29 14:01:22
Re: cum pastrez trandafirii mai multeu stiam ca ii pui la uscat tre sa fie la intuneric Offline #21 2010-08-29 14:03:00
Re: cum pastrez trandafirii mai multda,sau in orice caz sa nu bata soarele in ei ca se usuca urat si se cam decoloreaza •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #22 2010-08-29 15:03:36
Re: cum pastrez trandafirii mai multpai se picura ceara la codite unde e proaspat taiat .. nu stiu de ce, dar toti trandafirii cu care am facut asa si-au pastrat si din culoare foarte mult, si sunt si mai rezistenti / "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #23 2010-08-29 15:11:01
Re: cum pastrez trandafirii mai multeu puneam trandafirii la uscat intr-o carte f groasa si puneam si greutate. Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #24 2010-09-17 15:41:46
Re: cum pastrez trandafirii mai multEu pastrez si acum buchetul de flori de la sotul meu . de la Casa Casatoriilor. Din ianuarie , anul acesta.Trandafirii sunt uscati dar completi, nu a cazut nici o petala.... Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-09-17 15:42:10) Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline Publicitateloading...
#25 2010-10-16 15:19:27
Re: cum pastrez trandafirii mai multmerge si pt alte flori ? If you take it personal, that's ok! Offline #26 2010-10-16 15:30:31
Re: cum pastrez trandafirii mai mult
eu usuc buchetele de trandafiri ........dupa kteva zile de tinut in vaza cu apa si vad eu k nu le mai merge f bine ii usuc cu floarea in jos ii arat de sarma de rufe si se pastreaza f frumos Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #27 2010-10-16 15:32:37
Re: cum pastrez trandafirii mai multpe mine ma deprima folorile uscate...si cum le vad ca s-au ofilit zboara spre cosul de gunoi Offline #28 2012-05-13 15:39:43
Re: cum pastrez trandafirii mai multam primit de majorat un cosulet cu trandafiri ..cum as putea sa ii usuc? pe restu ii atarnam cu floarea in jos,dar cosuletul nu prea pot..si mi-as dori din suflet sa ii pastrez asa •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #29 2012-05-13 16:42:07
Re: cum pastrez trandafirii mai multeu de doi ani de cand primesc trandafiri de la iubitiul meu i-am pastrat pe toti intr-o cutie,bine s-au uscat si i-am pus acolo si sunt intregi:D Two souls don't find each other by simple accident Offline #30 2012-05-13 17:05:16
Re: cum pastrez trandafirii mai multeu ca sa le mentin viata mai mult le schimb apa zilnic si le pun cate o lingurita de zahar,asa tin si cate o saptamana,lalelele de ex au tinut la mine si 2 saptamani,iar pe urma trandafirii fac asa cum au zis si fetele ii lasi pur si simplu la uscat pe un ziar Offline #31 2012-05-13 17:06:11
Re: cum pastrez trandafirii mai multeu cand primesc trandafiri ii las pur si simplu in vaza sa se usuce si apoi ii dau cu fixativ ca sa nu se imprastie petalele uscate. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #32 2012-05-13 17:09:58
Re: cum pastrez trandafirii mai mult
foarte frumos ca mai are buchetul de mireasa,da si la mine tin cei uscati dar parca tot mai zboara cate o petala din cand in cand Offline #33 2012-05-13 17:44:24
Re: cum pastrez trandafirii mai multfiind cosulet ma tem sa nu le cada petalele cand incep sa se inmoaie ...mai am si eu trandafiri uscati care tin de cativa ani •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #34 2012-05-13 19:55:37
Re: cum pastrez trandafirii mai multtrandafiri se usuca frumos cand sunt agatati cu floarea in jos, prinsi de codita si atarnati asa. isi pastreaza si forma, daca se usuca in vaza sunt strambi intr-o parte. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|