homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibil cancer la san?-2

#20 2012-05-23 16:39:06

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Posibil cancer la san?

nutyca a scris:

Va rog mult imi mai dati un sfat ;cine e mai indicat in operatia chistului la sin ,medicul ginecolog sau medicul chirurg ?!

chirurgul, dar eu nu cred ca e cazul de operatie la tine.

marker-ii tumorali nu pot detecta cancerul (in schimb punctia, da), ofera doar un procent de probabilitate. durerile cred ca sunt de la "trompa inflamata", e posibil sa ai anexita si sa fie nevoie si de antibiotic, nu doar de antiinflamator. daca te-ai dereglat de la femicur, mai bine nu-l mai iei. "raceala jos" nu tine doar de cat de bine te imbraci, se poate face si dintr-o infectie netratata. multa sanatate!

#21 2012-05-24 12:25:24

nutyca
New member
Inregistrat: 2012-04-16

Re: Posibil cancer la san?

Multumesc mult ,sincer nu prea stiu ce sa mai fac ,domnul doctor spune sa continui cu femicur fiindca ar fi un anticonceptional bun ,eu am o teama sa nu ramin insarcinata pe linga toate durerile care nu isi au explicatia sincer as lua un anticonceptional sintetic dar nu fara acordul medicului .Multa sanatate !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.