homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme in paradis?!-2

#20 2012-05-28 21:05:58

xthina
New member
Inregistrat: 2012-05-27

Re: Probleme in paradis?!

o sa imi rezolv problemele singura, chiar de astazi am ales un nou inceput, dupa ce aseara am vorbit 5 ore cu el, in care ne-am certat si am plans impreuna.
o sa ii las cat timp vrea, ca nici eu nu m-as simti bine sa fiu ingradita. el mi-a promis ca atunci cand o sa aiba timp liber o sa ma puna pe mine pe primul loc, nu pe prieteni.
azi am fost prietenoasa cu toata lumea, chiar si cu colegele de facultate. nu m-au mancat...
sper sa fie ok pe viitor, cu toate ca sunt putin speriata sad de necunoscut, de cum ar putea sa evolueze situatia, in bine sau rau

#21 2012-05-28 21:11:54

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

acum, sa nu intelegi gresit....poti fi prietenoasa, sociabila dar in limite... cat sa te simti bine, sa fii altfel, sa simtit viata altfel ...te poti deschide si exterioriza, dar ai grija, ca lumea e parsiva si nu poti face asta cu toate persoanele, cred ca ai si simtit. foarte bine, ca ai decis sa schimbi situatia...sa ne mai spui cum evoluezi, succes!

#22 2012-05-28 22:41:36

xthina
New member

mersi Vio. stiu cum e lumea, tocmai de aceea am respins persoanele din jurul meu

#23 2012-05-28 22:47:07

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Poti sa-ti faci amice si poti sa-ti faci multe amice insa fara a te confesa neaparat pana in cel mai adanc amanunt sau fara a avea pretentii de sinceritate absoluta, prietenie necoditionata etc. din partea lor smile Cel putin la concluzia asta am ajuns eu smile

#24 2012-05-28 23:35:01

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

ce nou inceput xthina ai ales ? Lsmile daca nu sunt prea indiscret si curios big_smile

Publicitate

loading...

#25 2012-05-29 07:01:24

xthina
New member

curiosule lol
mi-am dat seama ca undeva este o problema. nu vreau sa dau cu piciorul unei relatii care merge bine, in ciuda micilor inconveniente. asa ca mai las de la mine, ca nu mai sunt copil, trebuie sa ma maturizez si sa imi fac un cerc de oameni asemanatori mie, sa ma simt bine in pielea mea.
noul inceput consta in restructurarea gandurilor mele si a vietii mele sociale, o sa fac ceea ce mi-am propus si nu am sa mai aman lucrurile doar de dragul de a petrece mai mult timp cu "el".

#26 2012-05-29 12:47:37

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

rock  nu sunt curios ... vroiam doar sa port o conversatie smile smile (m`am scos tongue tongue smile

referitor la ce ai spus tu ... xthina asta ii altceva smile asa mai vii de acasa ... bravo ca ti`ai deschis ochii si incerci sa faci o schimbare smile  wave  wave

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-05-29 12:48:16)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.