homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac..-2

#20 2008-01-09 16:25:22

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Ce sa fac..

daca va alege sa plece, in ciuda faptului ca tu nu esti de acord cu asta inseamna ca nu te iubeste suficient, si ca banii sunt mai importanti pentru el decat tine, si sa stii ca daca va pleca in strainatate sa fure, nu va dura mult pana nu va fi arestat, si crede-ma ca iti spun asta pentru ca cunosc foarte multi baieti de varsta lui care au facut asta si au sfarsit rau, sau daca se va duce sa munceasca nu cred ca va rezista mult acolo si se va intoarce acasa pentru ca in strainatate se castiga bani, ce-i drept, dar te si muncesc aia la care lucrezi de te rup, si daca tu ai spus ca parintii lui au o situatie materiala buna, sigur se va intoarce acasa, cea mai mare gresala pe care ai putea sa o faci tu ar fi sa pleci cu el, gandeste-te la asta, pentru ca s-ar putea sa iti ratezi viitorul pentru el si nu cred ca se merita, te inteleg, stiu ce simti, dar gandeste-te in primul rand la tine...te pup dulce si sper ca vei reusi sa il comvingi sa nu mai plece....

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#21 2008-01-09 21:28:14

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

cand a zis k vrea sa plece in afara sa fak bani in mod urat cum zici u,sigur nu face bani curati,probabil e kestia de droguri sau de altele mai rele dar nicidecum de bani facuti cinstit! eu am patit-o din propria experienta,aproape la fel si  am ajuns nimik pt el:(( k am tinut prea mult,am iubit orbeste,nu mai vedeam stanga-dreapta intelegi? sfatul meu e sa nu te incanti sa pleci cu el si cu studiile neterminate doar k sa faca el ce vrea din tine.baietzi kre sa te iubeasca,in adevaratul sens al cuvantului,sunt, ai rabdare cu tine,termina ce ai inceput si nu da inapoi cu studiile;) ,iar dak e intr'adevar un baiat kre sa te iubeasca,te asteapta!wink .e alegerea ta,viata ta! BAFTA!!!

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#22 2008-01-10 07:12:11

CredInTine2
Membru
Inregistrat: 2008-01-09

Ieri am avut o zi plina cu certuri ..
Dimineatza am fost la el sa`i las ceva ce i`am scos la imprimanta pt prega si el vroia sa`l trezesc frumos...dar am stat langa el,l`am alintat si nu se trezea.Si i`am zis sa se ridice k eu intarzii prea mult la sc si`mi pune absent.El nimic.In joaca i`am dat 2 palme in pat si s`a zguduit si a inceput sa`mi zica k nu stiu sa` trezesc k i`am strikt ziua...Si eu nu ma enervasem..ssi iar l`am luat in brate...ca sa plec nu shtiu ce.I-am zis k i-am adus alea si sa`mi dea un pup k intarzii la sc.Mi-a zis "da` pleak " ...si am plekt.i`am lasat alea si am plekt.L-a deranjat f.mult
Ma credeti k in 8 luni de zile eu n`am iesit o data cu fetele?Ca nu`i plake de prietena mea de`o viata si deci nu trb sa vbesc cu ea si nici sa ne vedem.Bine,am acceptat asta.Ieri simteam nevoia sa ies cu fetele mele si i-am zis k ma duc in oras.Am stat cam o ora jumatate si nu mai zic knd am plekt de aksa certuri pe net " hai pa" , "du-te" , etc.
Si chiar m-am dus.M`am simtit f bine in prezenta lor si n`am facut nimic...am baut o cioco calda si am vbit(inainte mai fumam fara sa stie,dar ii ziceam dupa...dar acum chiar nu am fct nimic-i-am zis)dupa kre , knd eram in drum spre casa m-a sunat...i-am zis k mai putin si ajung si`mi trimite mesaj " te astept pe mess"
ajung pe mess : te sun pe fix
Nu ma deranjeaza k ma incearca pt k eu oricum nu fac nimic rau.
Aseara m-a intrb cu cine am iesit si i`am zis k erau printre ele si prietena mea pe kre n`o agreaza.S-a sup f tare,dar sincer,chiar nu prea mai am pe nimeni de knd sunt cu el.Imi vbea f aiurea dar eu ii vbeam calm si i-am zis ce aveam pe suflet.Dupa aia i-am zis "eu pot sa-ti interzic sa nu iesi cu var'tu?" nu mi-a mai rasp de atunci si am stiu k rasp la intrebarea aia era " nu " si i-am zis " nici tu nu poti sa-mi interzici sa ies cu ... "
Am lasat calcul deschis stii k o sa`mi zica ceva mai tz knd eu dormeam.
Mi-a lasat off`line si mi-a zis k vrea sa ne desp pt k dim nu l`am alintat k`lumea,k l`am enervat si`n plus k am mai iesit cu fetele in oras + k am iesit cu acea fata....cel mai important k nu mi`am cerut scuze.
I-am zis bine,o sa ne desp,dar asta trb sa o vbim in fata.Eu credeam k o sa mai avem multe de vbit,dar el a ales klea asta.I-am zis k de acum e liber si el sa faca ce vrea(dak se intelege,sa plece)Acum o fi prea dimineatza , sunt prea sup din kuza k mama mea pleak astazi in strainatate(si mai am 2 ore de stat cu ea)Realizez ca`mi va fi greu,dar poate k o pauza aveam nevoie sau poate doar k ...asa mi`a fos` sa fie.
Sfaturile voatre m`au ajutat f.mult,va multumesc din tot sufletul si sa vea Domnul tot ce va doriti(am vb k o comunista:) )

Ultima oara a fost editat de CredInTine2 (2008-01-10 07:14:48)

#23 2008-01-10 10:28:39

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

iubita stiu ca e dureros acum dar eu cred ca e spre binele tau...faza naspa e ca si mama pleaca si te doare sufletelul...insa un asemenea om nu merita absolut nici o atentie...cum adica nu l-ai alintat?...mama ce nesimtit...pai tu trebuiesti alintata si gadilata ca tu esti partea mai frumoasa si mai sensibila a cuplului...si cum sa-ti interzica sa ai prietene si sa-ti ceri scuze?...pai un om care te iubeste si te respecta iti respecta si prietenele si iesirile in oras pentru ca si tu ai nevoie de intimitate si de o anumita libertate...eu zic sa faci pauza asta definitiva.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#24 2008-01-10 10:29:12

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

el s-a ofticat din cauza ca nu ai facut cum a spus el!dar tu l-ai intrebat ce are cu prietena ta?eu inteleg ca i-ai spus sa nu se mai vada cu varul lui pt ca ii baga numai prostii in cap dar el cu amica ta ce are?eu cred ca atunci cand a vazut ca nici macar scuze nu i-ai zis(sincer nici nu cred ca aveai de ce,mi se pare un pic cam posesiv) a vrut sa te faca sa te simti vinovata.eu nu sunt sigura ca el chiar vrea sa se desparta de tine....cred ca in final o sa va impacati(daca vrei si tu...)dar vrea sa te sperie putin ca data viitoare sa faci cum spune el altfel va certati iar....plus de asta cred ca a spus-o si la nervi...vb cu el si vezi ce si cum.

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.