homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iritatie penis-4

#58 2009-04-23 22:30:11

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Iritatie penis

in caz ca usturimile nu trec, nu ai incotro si trebuie sa mergi la medic. daca ti se depisteaza vreo infectie(cum ar fi candida) va trebui sa isi faca si partenera ta un consult ginecologic si sa urmeze tratamentul prescris de medic. eu zic deocamdata sa eviti in zona genitala gelurile de dus, sapunurile  comerciale etc.

#59 2009-04-23 22:45:10

Problematicul
Membru
Inregistrat: 2009-04-22

Pai acuma nu mai ustura si nici nu prea pot sa ma duc la medic, daca intelegeti ce vreau sa spun sad.Cu ce sa ma dau?Va rog ajutor

#60 2009-04-24 09:04:46

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Pe acest forum nu iti va recomanda nimeni tratament. Daca tu nu poti merge la medic, sa merag sotia ta. Isi face ea un control ginecologic si o analiza de secretie. Daca e sa fie vreo infectie o are si ea cu siguranta. Pe baza analizei, veti primi amandoi tratament.

Fericita mamica de Aida Maria!

#61 2009-07-02 20:00:11

makaay07
Membru
Inregistrat: 2009-07-02

nu stiu unde trebuia de fapt sa scriu, dar aici am gasit un subiect catusi de putin, asemanator.....

deci, problema mea, si sa nu radeti, este aceea ca in momentul in care vreau sa "desfac" penisul de "imbracamintea sa" (preputul, daca nu ma insel) am o senzatie de usturime.... neutralsad
daca raman cu el "dezbracat" si il introduc in chiloti, boxeri, lenjerie intima, am senzatia de usturime, durere, imi curge un lichid, ca acela care ajuta la lubrifiere..

ce trebuie facut?
P.S.: am mai avut un prieten care zicea ca a avut cam aceeasi problema, dar a zis ca a facut tot posibilul sa suporte si a stat cu el asa de la varsta de 12 ani si acum nu mai are probleme..
P.S.1: cat despre contactul sexual, e mai greu pana ma obisnuiesc cu usturimea.. ajuta mai repede la ejaculare sad

#62 2009-09-11 21:47:44

vic_tim
New member
Inregistrat: 2009-07-29

cred k ai luat ceva infectie...
am si eu o problema asemanatoare cu prietenul meu...zilele acestea am fost la menstruatie si neam tot mangaiat la iarba verde, de exemplu, handjob in aer liber...suna funny dar...
acum ia aparut pe gland ca o vanataie, rosiatica, ca si cum las fi muscat sau sar fi lovit. sa fie de la lipsa de lubrifiere? spune k nu il doare. e mai mic ca mine cu cativa ani, nu are experienta sexuala. sa il fi lovit eu? sau e vorba de o infectie?

Publicitate

loading...

#63 2009-09-21 22:40:17

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Buna.Am si eu o problema..de fapt nu eu prietenul meu.Mi a spus si aratat azi ca i-au aparut niste bubite pe penis....ca o iritatie...de asemenea mi a specifiat ca i au mai aparut odata acum 3 luni dar erau doar ca niste pete....n au iesit afara ca sa zic asa.El a fost primul al mine,avem 2 ani de cand suntem impreuna si eu pe la vecini n am calcat.L am chestionat azi ca la politie cu gandul ca poate a facut ceva,nush..am incredere ca nua  facut prostii dar am zis k totusi a facut ceva...eu sunt pe stop dar dupa ce mi trece mergem la doctor,cu toate ca  e incapatanat si nu vrea.Inca ceva...daca locuiesti cu cineva,imparti toaleta si dusul(nu si prosopul), poti lua ceva,daca acea persoana are vreo boala(infectie),ma refer in special la bts..Mc frumos

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#64 2009-09-21 23:35:26

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

dya, se poate sa fie doar banala candidoza care sa o fi luat de la tine
trichomonasul se poate lua si pe alte cai (toalete, piscine) insa mai greu...
mergeti la medic si nu va agitati degeaba pana nu stiti despre ce e vorba puss

#65 2009-09-21 23:40:28

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Mc Lady.M am speriat azi.Sper sa nu fie nimic

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#66 2009-12-06 14:59:41

loveyou
Membru
Inregistrat: 2009-12-06

Am avut  contact sexual protejat , ia dupa primul act sexual mi-a aparut pe capul si pielea penisului  niste pete rosii , sub forma de punctulete micutze rosii. Capul penisului si pielea din jurul lui este zbarcita si putin rosie:( Cred ca este vorba de o iritatie. Doresc sa mentionez ca nu este prima data cand patesc asa ceva . V-as ruga sami spuneti un tratament o crema ceva pentru vindecare. Va multumesc!

#67 2009-12-06 16:02:20

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

iritatia apare din cauza k ph-ul vaginului era prea acid...(probabil are candidoza)
ca si tratament...eu ti-as recomanda crema clotrimazol..de2-3 ori pe zi ...si in caz k nu trece rpd sa mergi sa faci un control.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#68 2009-12-06 17:17:55

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

loveyou a scris:

Am avut  contact sexual protejat , ia dupa primul act sexual mi-a aparut pe capul si pielea penisului  niste pete rosii , sub forma de punctulete micutze rosii. Capul penisului si pielea din jurul lui este zbarcita si putin rosie:( Cred ca este vorba de o iritatie. Doresc sa mentionez ca nu este prima data cand patesc asa ceva . V-as ruga sami spuneti un tratament o crema ceva pentru vindecare. Va multumesc!

Ai warn pentru postare multipla. Citeste si respecta regulamentul forumului.

Fericita mamica de Aida Maria!

#69 2011-09-17 23:02:31

ati
New member
Inregistrat: 2009-03-05

Buna seara,
Am si eu o intrebare in legatura cu problema unui fost prieten(fost pentru ca a disparut ca un nesimtit fara sa discutam problema si m-a acuzat ca l-as fi 'contaminat' in conditiile in care eu nu am avut probleme de genul) si anume: noi am facut sex neprotejat de 3-4 ori fara probleme, simptome etc iar dupa ultimul act sexual mi-a spus ca i-a aparut pe gland "o chestie care pare a iritatie, dar nu e".
Eu nu prezint simptome de candidoza si stiu ca in cazul candidozei ar fi trebuit sa il manance si sa il usture atunci cand urineaza.Mentionez ca el a avut acum ceva ani candidoza pe care a tratat-o.
Deasemenea pata respectiva inca nu i-a disparut dupa aproximativ o saptamana de la contact.
Din ce m-am mai informat eu, ar fi o consecinta a frecarii mecanice sau o petesie in urma incercarii de a opri ejacularea.Ultima oara cand am facut sex, intradevar a incercat sa opreasca ejacularea insa nu stiu exact cat de mult a fortat el zona.
As dori sa stiu dupa cat timp dispar aceste petesii sau daca sunt alte cauze(iritatii datorita vestimentatiei sau gel de dus etc) pentru aparitia acestei `bube rosii` care `seamana a inflamatie, dar nu e`.
O alta intrebare ar fi legata de candidoza:daca intradevar am si inca nu s-a manifestat, la cat timp dupa actul sexual ar trebui sa apara simptomele de prurit si usturime?
Va multumesc si sper sa primesc raspuns cat mai curand.O seara placuta!

#70 2011-09-18 16:34:03

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

eu una nu ma bazez pe descrieri din acestea plastice facute de pacienti, pentru simplul fapt ca pentru a descrie eficient si corect o leziune e nevoie de experienta si nu e deloc usor. dovada, pare inflamatie si nu e mie nu imi spune absolut nimic si poate fi absolut orice.
nu stiu de ce ai facut sex neprotejat, asta tu stii, dar mi se pare absolut pueril sa faci sex neprotejat si pe urma sa acuzi pe cineva ca te-a contaminat cu eu mai stiu ce...cum am mai zis, ori ne protejam, ori daca nu suntem fiecare pe cont propriu.
te sfatuiesc sa mearga la medic, poate fi efectiv orice si nu e ok sa stea asa.
de asemenea, te-as sfatui sa astepti 3 luni de la ultimul contact sexual neprotejat si sa faci testul pentru hep b, daca nu esti vaccinata, sifilis, hiv. si peste ceva timp sa faci chlamydia si cultura de secretie vaginala, pe langa papul anual. asta daca tii la sanatatea ta.
aaa, si in legatura cu sexul neprotejat fara simptome, sa stii ca hivul chiar nu doare. multa vreme.

mult succes.

#71 2012-08-21 19:34:05

amiracurus
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-05

buna! fac o revenire la acest topic. prietenului meu i-a reaparut de o saptamana o iritatie, care se amplifica in timpul actului sexual, apoi dispare. nu are senzatii de mancarime/usturime si nici secretii galbui, care sa indice semn de infectie. spun "reaparut" pentru ca in urma cu cativa ani a avut o problema similara, nu eram impreuna atunci, a fost la urolog la vremea respectiva, sustine ca i-a facut doua injectii atunci si i-a dat cateva pastile. (nu isi aminteste vreun diagnostic gen BTS si nici ce pastile a luat). Sifilis nu cred ca ar fi, a tot fost operat la picior in ultima perioada si analize la sange i-au tot facut... credeti ca e de mers la urolog sau la dermato? neutral

Multumesc,

Amira C.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.