|
Nu esti logat.
Menstruatie anormala!!:((-4#58 2012-08-13 12:28:58
Re: Menstruatie anormala!!:((stiu ca exista cazurile de menstruatie peste sarcina si tinand cont ca a mea a durat dublu decat dureaza de obicei + ca acum nu stiu exact daca sangerarea asta e menstra sau nu, m-am panicat putin. "defineste'mi fericirea.." Offline #59 2012-08-13 13:28:25
Re: Menstruatie anormala!!:((sangerarea peste sarcina e spotting; daca ai sangerat in cantitati decente, nu are cum sa fie bebe. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #60 2012-08-28 16:42:11
Re: Menstruatie anormala!!:((buna ziua am si eu o problema ...cam de 5 ani am deranjare hormonala imi vine ciclul neregulat o data la 4 luni la 5 luni am fost la doc. si mi-a dat sa iau duphaston pana imi vine ciclul apoi dupa ce trece sa iau diane 35 am folosit 1 an apoi am oprit si iar intarzie nu vreau sa mai iau anticonceptionale ajutati-ma va rog Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|