homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie anormala!!:((-3

#39 2012-01-31 12:48:27

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

Re: Menstruatie anormala!!:((

am facut testul, este negativ

#40 2012-01-31 16:25:38

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

eu cred ca este menstruatie. semn de sarcina, nu vad cum, decat daca era cu vreo saptamana mai devreme decat data la care trebuia sa-ti vina. sunt 3 sptamani de la contact?

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-31 16:26:00)

#41 2012-02-02 06:46:18

loevly_girl
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2009-08-13

am fost la doctor ieri si mi-a lipit 2 plasturi pe fund cu nu stiu ce hormoni, aveti idee cumva acesti plasturi pot influenta analizele pt tiroida? In martie trebuie sa merg la endocrinolog si pt ca rezultatul analizelor dureaza 2-3 saptamani va trebui sa le fac in februarie or iesi influentate de acesti plasturi?Climara se cheama plasturii, trebuie sa-i tin 48 de ore dupa care sa aplic altii si sa merg la control sambata si inca o intrebare, pot sa fac dus cu ei?

#42 2012-02-04 13:57:22

iulianaab
Membru
Inregistrat: 2012-02-04

Este prima oara cand va scriu si va rog sa ma primiti si pe mine in comunitatea vostra.
Problema mea este urmatoarea:
Mi s-a modificat ciclul. Inainte venea in fiecare luna fara probleme cum imi venea decand ma stiu, Luna trecuta a venit mai devreme cu 8 zile decat il asteptam in cantitate f mica , absorbantul zilnic era suficient, il schimbat dar ca sa fie curat nu pentru ca se umplea. Au trecut aproape 2 sapt  si nu se oprea, am mers la medic pentru control si eco. Absolut nimik schimbat fata de nov cand am avut ultimul control.Totul este bine. Mi-a dat pliculete de calciu care contineau si vitamina K si dupa 3 zile s-a oprit. Tot la indicatia dr. am luat si 10 zile orgametril, din a 16-a zi. In ziua cand trebuia sa iau ultimul orgametril au apartut niste pete maronii apoi am vazut pe absorbantul zilnic doar niste pete de culoarea caramelului. Sunt f mici , cantitate f mica si f rare. Au aparut pe 1 si azi suntem in 4 si tot apar. Azi este a 3a zi fara orgametril.
Ma sperie aceste pete, nu le-am avut niciodata. Pe prospectul orgametrilului scrie ca menstruatia ar tb sa apara dupa 3 zile de la oprirea lui, inca mai astept.
Luna aceasta tb sa iau iar 10 orgam din ziua 16. De cand numar zilele?
Va rog ajutati-ma pt ca sunt f speriata, mai ales ca din aprilie am vrea sa mai incercam sa avem bebe, dupa ce in aug am pierdut a 2a sarcina.

#43 2012-02-05 16:51:06

iulianaab
Membru
Inregistrat: 2012-02-04

Nu stie nimeni sa imi raspunda si mie? sad

Publicitate

loading...

#44 2012-02-07 12:16:58

loevly_girl
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2009-08-13

iulianaab a scris:

Este prima oara cand va scriu si va rog sa ma primiti si pe mine in comunitatea vostra.
Problema mea este urmatoarea:
Mi s-a modificat ciclul. Inainte venea in fiecare luna fara probleme cum imi venea decand ma stiu, Luna trecuta a venit mai devreme cu 8 zile decat il asteptam in cantitate f mica , absorbantul zilnic era suficient, il schimbat dar ca sa fie curat nu pentru ca se umplea. Au trecut aproape 2 sapt  si nu se oprea, am mers la medic pentru control si eco. Absolut nimik schimbat fata de nov cand am avut ultimul control.Totul este bine. Mi-a dat pliculete de calciu care contineau si vitamina K si dupa 3 zile s-a oprit. Tot la indicatia dr. am luat si 10 zile orgametril, din a 16-a zi. In ziua cand trebuia sa iau ultimul orgametril au apartut niste pete maronii apoi am vazut pe absorbantul zilnic doar niste pete de culoarea caramelului. Sunt f mici , cantitate f mica si f rare. Au aparut pe 1 si azi suntem in 4 si tot apar. Azi este a 3a zi fara orgametril.
Ma sperie aceste pete, nu le-am avut niciodata. Pe prospectul orgametrilului scrie ca menstruatia ar tb sa apara dupa 3 zile de la oprirea lui, inca mai astept.
Luna aceasta tb sa iau iar 10 orgam din ziua 16. De cand numar zilele?
Va rog ajutati-ma pt ca sunt f speriata, mai ales ca din aprilie am vrea sa mai incercam sa avem bebe, dupa ce in aug am pierdut a 2a sarcina.

mie mi-a dat orgametril pt ca de 2 saptamani nu-mi mai trece menstruatia, care e ca in fiecare luna, nu doar cateva picaturi  nustiu  mi-a zis sa iau 10 zile cate 2 pastilute si mi-a mai spus ca chiar daca mi se opreste s-ar putea ca dupa cateva zile sa-mi mai curga iar sa nu ma sperii. La fel am patit si eu in dec mi-a venit cu o saptamana mai devreme si in ian cu o sapt mai tarziu si nu mi s-a oprit nici acum, dar nu am luat decat o pastiluta ca ieri mi le-a prescris. Dupa 2 saptamani trebuie sa merg iar la control. Mi-a zis ca e o dereglare hormonala. Eu ieri mi-am facut si analize pentru tiroida ca sa fiu sigura ca nu sunt influentate de medicatie.
Crerd ca poti sa intrebi o farmacista de cand sa numeri zilele, desi probabil din a 16-a zi  de cand iti vine

#45 2012-06-23 13:46:53

marusia15lv
New member
Inregistrat: 2011-11-29

Iau diane 35 de 6 luni (pentru acnee) si cu o zi inainte sa`mi vina menstruatia am o scurgere maronie. Care poate fi cauza?

#46 2012-06-23 14:30:58

ochi de stele
Full member
Inregistrat: 2012-06-16

salut! tot pun o intrebare dar nu ma ajuta nimeni....va rog mult de tot.niste pareri daca se poate.

sunt la a 6-a zi din prima luna de tratament cu ovule cu propolis pentru ca am rani pe colul uterin si e inflamat. Tratamentul trebuie sa-l repet cate 10 zile timp de 3 luni. inainte sa merg la medic si sa imi dea tratament, nu stiam ca e asa grav, si am avut contacte sexuale (majoritatea nereusite ce e drept) foarte dureroase. Pe timpul tratamentului stiu ca nu am voie sa fac sex, dar intrebarea mea este daca intre tratamente am voie sa fac sex. Nu o sa imi afecteze ranile?

va multumesc tare mult!

#47 2012-06-23 22:01:19

ochi de stele
Full member

off... nici aici nu a vazut nimeni ca am si eu o nelamurire? grater

#48 2012-06-24 00:34:13

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Si eu am avut rana pe col si am cauterizat-o acum un an si sunt foarte bine de atunci, chiar acum 2 saptamani am fost la un control (vreau sa fac bebe) si totul arata f bine, din moment ce iti faci cauterizarea, rana nu mai recidiveaza. Si mie mi-a dat tratament cu ovule inainte de cauterizare, dar nu s-a vindecat. Iar ca raspuns la intrebarea ta, cred ca ai voie , dar daca te doare, nu are rost sa te chinui sad

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#49 2012-06-24 01:18:02

ochi de stele
Full member

pff .. in primul rand iti multumesc ff mult pt raspuns.
  si se pare ca nu e de joaca. eu am crezut la inceput ca nu e nimic grav, ca iau tratament si trece... dar la papanicolau a iesi intre 2 si 3 ( eroziune), plus ca incepand de azi a incput sa ma doara serios jos,in interior. inainte sa incep tratamentul nu ma durea, acum doare cand stranut sau tusesc si chiar cand stau pe spate. poate pentru ca se vandeca?? asa e normal sa doara? sau pentru ca trebuie sa imi vina menstruatia?sad

#50 2012-06-24 11:35:23

Jasmina
Full member

Eu am descoperit rana la un control de rutina, am mers ca a mers mami si mama soacra, asta era in iarna anului trecut...eu nu aveam dureri si nici sangerari la contact, pur si simplu pot spune ca am avut noroc ca am descoperit=o la timp, desi tot la cauterizare am ajuns smile am fost asa speriata la inceput, dar nu dureaza decat 2 minute si doare f putin, ca la menstruatie, asa ca daca iti spune medicul sa te cauterizezi, sa nu eziti, o sa vezi ca va fi totul mult mai bine smile
Eu cred ca am facut rana din cauza igienei prea excesive...
Nu cred ca are legatura durerea de la stranut sau de la tusit, si eu mai patesc asa din cand in cand, cred ca e vb de muschi....
Tie ti-a facut colposcopie sa vada cat de mare e rana?
Bafta cu tratamentul si sper sa te faci bine!!!

#51 2012-06-24 23:35:48

ochi de stele
Full member

nu Jasmina. nu mi-a facut colcoscopie.. la control cand s-a uitat inauntru a vazut colul umflat si cu rani pe el a zis ca arata "ca o muratura" wink). si apoi la papanicolau a iesit 3 ( a zis ca asta inseamna eroziune). acuma nu mai conteaza cum o sa-mi treaca numai sa treaca. Cam cat costa cauteriazarea? sau e in functie de cat de mare e rana.

ms tare mult pt sfaturi smile

#52 2012-06-25 11:15:56

Jasmina
Full member

Nu, pretul nu are legatura cu marimea ranii, e o taxa, eu am dat anul trecut 200 Ron, cu tot cu anestezie (in Timisoara).

#53 2012-06-25 13:28:16

ochi de stele
Full member

aha. e ok, pana la urma sanatatea conteaza. mc tare mult.

#54 2012-08-12 23:19:31

3l3n4
New member
Inregistrat: 2012-08-12

am o problema...nu imi vine ciclul menstrual regulat ba chiar mai mult in mai multe luni mi se intampla sa imi vina de 2 ori...ce as putea sa fac sa mi se reguleze menstruatia?

#55 2012-08-13 10:57:19

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

3l3n4 a scris:

am o problema...nu imi vine ciclul menstrual regulat ba chiar mai mult in mai multe luni mi se intampla sa imi vina de 2 ori...ce as putea sa fac sa mi se reguleze menstruatia?

mergi la ginecolog doar asa poti afla raspunsul. E posibil sa-ti dea sa faci niste analize hormonale.

What doesn't kill me, makes me stronger

#56 2012-08-13 12:13:22

dadalici
Full member
Inregistrat: 2008-06-25

hei guys! am si eu o problema. Am avut contact protejat la inceputul lunii iulie, iar apoi mi-a venit menstra pe data de 24(la fel ca in ultimele 3 luni) in prima zi putin gelatinoasa, dar consistenta ei si-a revenit pe parcurs, doar ca in loc de 5 zile cat ma tine de obicei, m-a tinut 10. Iar astazi am inceput sa sangerez, cu durere de burta si totusi sangele nu are mirosul ala specific de ciclu; in plus au trecut abia 22 de zile de la ultima menstra. Aveti idee ce ar putea fi? Nu iau anticonceptionale si sunt destul de paranoica.. mi'e teama ca as putea fi insarcinata chiar daca am folosit prezervativ smile so  please help!

"defineste'mi fericirea.."

#57 2012-08-13 12:18:52

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

1. ati folosit prezervativ => nu exista risc de sarcina daca a fost folosit corect, de la inceput.
2. ti-a venit menstruatia => nu esti insarcinata
3. de ce nu faci un test daca ai nelamuriri?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.