homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie anormala!!:((-4

#58 2012-08-13 12:28:58

dadalici
Full member
Inregistrat: 2008-06-25

Re: Menstruatie anormala!!:((

stiu ca exista cazurile de menstruatie peste sarcina si tinand cont ca a mea a durat dublu decat dureaza de obicei + ca acum nu stiu exact daca sangerarea asta e menstra sau nu, m-am panicat putin.

"defineste'mi fericirea.."

#59 2012-08-13 13:28:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

sangerarea peste sarcina e spotting; daca ai sangerat in cantitati decente, nu are cum sa fie bebe.

decat sa stai sa cauti raspunsuri pe un forum, mai bine fa un test: a trecut mai mult de o luna de la contactul ala; si poti face o vizita si la ginecolog ca sa vezi care-i cauza dereglarii

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#60 2012-08-28 16:42:11

-deya01-
Membru
Inregistrat: 2012-08-28

buna ziua am si eu o problema ...cam de 5 ani am deranjare hormonala imi vine ciclul neregulat  o data la 4 luni la 5 luni am fost la doc. si  mi-a dat sa iau  duphaston pana imi vine ciclul apoi dupa ce trece sa iau diane 35 am folosit 1 an apoi am oprit si iar intarzie nu vreau sa mai iau anticonceptionale ajutati-ma va rog

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.