|
Nu esti logat.
Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?-2#20 2012-09-08 10:14:07
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?eu zic scurt-fugi mancand pamantul! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #21 2012-09-08 10:54:22
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?
Nu o sa se schimbe.Mai ales cand tu ii accepti iar si iar aceleasi lucruri.Am trecut prin 2 relatii in care gelozia era dusa la extrem si nu s-au schimbat chiar daca la fiecare cearta mai serioasa asta ziceau. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #22 2012-09-10 18:28:48
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?fugi cat mai poti! Offline #23 2012-09-22 14:43:05
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?Din pacate acesti oameni si nu ma refer doar la barbati ,bolnavi de gelozie ,se schimba pe moment,in urma unei discutii sau ca urmare la o cearta.Atunci cnd simt ca pierd persoana de langa ei o lasa mai moale,dar pentru scurt timp,si nu pentru ca ar avea motive sa fie gelosi si pentru ca asa e firea si comportamentul lor.Si de obicei vorba romanului "hotul striga hotu" . O relatie dusa cu teama ...nu e relatie.Din pacate e amagire..si cu cat te amagesti mai mult cu atat o sa fie mai greu mai tarziu.Bafta. Onlar gulmek bana da farkli, ben gulmek onlara tum vardir gibi!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|