|
Nu esti logat.
Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?#1 2012-09-04 18:42:20
Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?Am o "problema'', Prietenul meu este ff gelos, daca cumva ma suna vreun coleg de la facultate pur si simplu pt a cere un caiet sau pt a intreba cv de facultate se supara eneorm ma pune sa ii spun sa nu ma mai caute , le-am zis la vreo 2 colegi acest lucru dar parca imi este rusine pt ca stiu ca acei oameni nu au nimic cu mine si nu doresc nimic mai mult. Mi-a sters toate numerele de telefon de baieti , nu ma deranjeaza acest lucru pt ca nu am nimic cu nimeni nu ma intereseaza nimeni doar el pe el il iubesc dar mi se pare mult prea gelos. Este normal sa fie asa? Problema este ca acum m-a sunat un coleg sa-i dau un caiet , bine i-am zis ca nu il mai am numai sa fie bine dar acum imi este frica de reactia lui cand ii voi spune nici nu vreau sa ma gandesc cum reactioneaza , o sa zica trebuia sa0i zici sa nu te mai caute si asa , nici nu stiu ce sa fac. E normal sa fie asa? Cine nu iarta distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi Offline #2 2012-09-04 19:00:00
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?nu este normal. asta e boala curata, oricand se poate transforma in violenta. de cand sunteti impreuna? daca aveti o rel de ceva timp , acum brusc a inceput sa-si manifeste gelozia asta bolnava? el ce vrea sa nu mai vorbesti cu nimeni. In facultate asa e , colegii intre ei se ajuta. Incearca sa vb cu el serios legat de asta , daca nu ii zici pa. La naiba cu ea de dragoste, decat a traiesti in teroare. Baieti sunt la tot pasul. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2012-09-04 19:11:30
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?suntem impreuna 7 luni era de la inceput gelos dar acuma mi se pare ciudat pt ca eu nu ii dau motive si mereu il intreb daca ma lasa sa fac aia daca e problema ca ma duc undeva . Cine nu iarta distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi Offline #4 2012-09-04 19:15:09
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?daca te lasa ?? el iti cere voie tie sa faca ceva ? Offline #5 2012-09-04 19:34:27
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?nu pot zice ca imi cere voie dar daca eu zic nu vreau si nu tare mi-ar place sa mergi acolo nu merge sau incercam sa facem sa fie bine , dar de multe ori eu il inteleg si nu e o pb pt ca eu am incredere, dar el nu este chiar asa , uneori nu intelege lucrurile dar am invatat sa-l las sa se calmeze si apoi ii explic desi ma doare mult sa stiu ca e suparat si m-ai ales ca stiu ca sunt cuminte . in rest este un baiat bun, desptet, harnic , este sufletul meu il ador dar unele lucruri lui nu ii le pot explica pt ca nu m-ar intelege ca si acum, cum m-a sunat colegul de facultate parca vad cand ii voi explica........ pt ca el acum este plecat din tara ppt putin timp. Ultima oara a fost editat de carmen212 (2012-09-04 19:36:38) Cine nu iarta distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi Offline Publicitateloading...
#6 2012-09-04 19:42:28
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?nu ca te indemn la prostii... dar de ce trebuie sa-i raportezi toate telefoanele primite, de exemplu ? Offline #7 2012-09-04 19:45:58
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?nu ii spune si tu tot. ce e asa de important ca te-as sunat un coleg de la facultate sa-ti ceara niste cursuri? poate si de aia te preseaza atat cu intrebari pt ca ii spui niste lucruri insignifiante care il fac sa-si puna semne de intrebare. pune-te la o discutie serioasa cu el ca asa ceva nu este normal. daca vezi ca nu isi revine, fugi draga mea ca nu te joci cu asa ceva. cum a spus o fata mai sus poate degenera usor intr-o violenta. asa cum el are o viata sociala ai si tu, nu poti sa stai non stop numai in fundul lui sau sa vorbesti numai cu cine vrea el. gandeste-te cum o sa se poarte mai tarziu cu tine cand o sa fiti castoriti sau logoditi daca acum se poarta asa. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #8 2012-09-04 19:50:28
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?
Degeaba este harnic... etc , daca are gelozia asta bolnava. Nu este normala starea asta a lui, e clar nu are incredere in tine , daca ar avea n-ar exagera . Pune-l cu picioarele pe pamant ca nu vad ceva de viitor, va deveni si violent , asta nu e viata sa traiesti sub teroare. esti destul de tare de rezisti la altfel de momente ,eu una n-as rezista nici o luna. succes! Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-09-04 20:38:04) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #9 2012-09-04 19:52:58
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?si daca afla ca m-a sunat ? Cine nu iarta distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi Offline #10 2012-09-04 19:59:07
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?daca afla... tu deja traiesti sub teroare si in frica. daca afla ii spui ca a fost doar un telefon, un coleg care te-a rugat sa-i imprumuti niste cursuri. ii spui ca nu i le-ai dat ca nu le mai aveai (nu-i spui ca ai refuzat din cauza lui). daca incepe sa tipe la tine te mentii pe pozitie si ii spui ca e un lusru firesc si nu vezi de ce reactioneaza asa. lasa-l sa se supere ca nu moare daca sta un pic fara sa vorbeasca cu tine. asa mediteaza si el si poate pricepe ceva. nu ii mai ceda, numai asa poti sa-l vindeci, asta daca ai ce vindeca. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #11 2012-09-04 20:17:55
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?Nici eu nu as rezista cu un iubit asa gelos.Putina gelozie nu strica,insa niciodata dusa la extrem,deja ce zici tu mie mi se pare absurd. Offline #12 2012-09-04 21:08:29
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?Heim Cum, nu faci o lista sa i-o prezinti prietenului?? Offline #13 2012-09-05 09:45:44
subscriu intru totul, e chiar o atitudine foarte nepotrivita "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #14 2012-09-05 13:20:37
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?Carmen, sigur nu te-ai combinat cu fostul meu ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #15 2012-09-05 14:03:46
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?e posibil . Si eu il iubesc tare mult si mi drag si sper sa se schimbe , stiu ca o sa ziceti nu se poate si ca visez doar , insa eu sper ca v-a fi bine pt ca imi doresc asta . Acum astept sa vina acasa ca mi tare dor de el zici ca nu m-ai trec zilele astea . Cine nu iarta distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi Offline #16 2012-09-05 21:40:56
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?eu nu as merge nicaieri sau i-as propune sa vina cu mine. Cine nu iarta distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi Offline #17 2012-09-05 22:14:43
Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?in primul rand ca gelozia este o boala foarte grea,mai ales in stadiul in care spui tu ca a ajuns....desi nu vrem sa recunoastem toti,dar fiecare dintre noi avem un gram de gelozie in noi. Ne dorim si noi Offline #18 2012-09-06 10:42:41
discuti si vezi daca ajungi la un compromis Offline #19 2012-09-08 01:19:06
M-as gandii la motivele ei pentru care nu e de acord cu un lucru, apoi la motive pentru care simt ca ar trebuii sa fac altfel decat mi se sugereaza, si as actiona conform deciziilor mele, dupa ce am analizat si parerea celuilalt. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|