homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?-2

#20 2012-09-08 10:14:07

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Prietenul meu este fffffoarte gelos . Ce sa fac?

eu zic scurt-fugi mancand pamantul!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#21 2012-09-08 10:54:22

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

carmen212 a scris:

e posibil lol.  Si eu il iubesc tare mult si mi drag si sper sa se schimbe , stiu ca o sa ziceti nu se poate si ca visez doar , insa eu sper ca v-a fi bine pt ca imi doresc asta . Acum astept sa vina acasa ca mi tare dor de el zici ca nu m-ai trec zilele  astea sad.

Nu o sa se schimbe.Mai ales cand tu ii accepti iar si iar aceleasi lucruri.Am trecut prin 2 relatii in care gelozia era dusa la extrem si nu s-au schimbat chiar daca la fiecare cearta mai serioasa asta ziceau.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#22 2012-09-10 18:28:48

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

fugi cat mai poti!

#23 2012-09-22 14:43:05

alysar
New member
Inregistrat: 2011-03-21

Din pacate acesti oameni si nu ma refer doar la barbati ,bolnavi de gelozie ,se schimba pe moment,in urma unei discutii sau ca urmare la o cearta.Atunci cnd simt ca pierd persoana de langa ei o lasa mai moale,dar pentru scurt timp,si nu pentru ca ar avea motive sa fie gelosi si pentru ca asa e firea si comportamentul lor.Si de obicei vorba romanului "hotul striga hotu" . O relatie dusa cu teama ...nu e relatie.Din pacate e amagire..si cu cat te amagesti mai mult cu atat o sa fie mai greu mai tarziu.Bafta. smile

Onlar gulmek bana da farkli, ben gulmek onlara tum vardir gibi!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.