|
Nu esti logat.
Sangerare intre menstre-3#39 2012-07-12 14:29:43
Re: Sangerare intre menstredar daca este spotting influenteaza intr`un fel protectia? Offline #40 2012-07-12 17:50:11
Re: Sangerare intre menstredepinde; daca stii ca ai facut ceva care sa afecteze absorbtia anticonceptionalelor, e posibil; si prin asta ma refer la: daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #41 2012-09-25 10:13:34
Re: Sangerare intre menstrebuna ziua, Ultima oara a fost editat de mirem (2012-09-25 10:16:00) Offline #42 2012-09-25 13:32:33
Re: Sangerare intre menstrevorbeste cu medicul care ti le a prescris, in primele 3 luni era oarecum asteptat sa se intample asta, deoarece organismul era i perioada de "acomodare", dar acum in luna a4a.. poate nu iti sunt potrivite. pana acum, in primele 3 luni s-a mai intamplat ? ai avut ceva reactii adverse? Offline #43 2012-09-25 16:50:44
Re: Sangerare intre menstreda, am avut ceva reactii, dar nu sangerari - deloc. mi-a fost rau (greata) si m-au durut foarte tare sanii. doctorita mi-a spus ca daca nu se opreste sangerarea mi le schimba cu diane 35, dar eu nu vreau sub nicio forma. pentru ca am mai luat diane si nu au avut niciun efect. yasmin vad ca ma regleaza hormonal bine, ma simt bine, am reusit sa slabesc in 3 luni 10 kg (si am mancat), ceea ce inainte nu reuseam nici daca faceam foame nonstop, nu mai am senzatiile acelea de om umflat(simteam ca pocnesc in propria mea piele), nu mai sunt ametita, si nici nervoasa permanent. cu dianele nu numai ca nu am reusit nimic din toate astea, dar m-au mai si ingrasat. iar eu le iau pentru reglare hormonala si pentru mentinerea greutatii, nu pentru altceva. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|