homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare intre menstre-3

#39 2012-07-12 14:29:43

marusia15lv
New member
Inregistrat: 2011-11-29

Re: Sangerare intre menstre

dar daca este spotting influenteaza intr`un fel protectia?

#40 2012-07-12 17:50:11

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

depinde; daca stii ca ai facut ceva care sa afecteze absorbtia anticonceptionalelor, e posibil; si prin asta ma refer la:
1. ai mancat gref, ai baut ceai de sunatoare, ai luat antibiotice sau antidepresive
2. ai vomitat la mai putin de 4 ore de cand ai luat o pastila
3. ai avut mai mult de 4 scaune apoase intre 2 pastile
4. ai intarziat administrarea unei pastile cu mai mult de 12 ore fata de ora normala

dar daca tu zici ca spottingul asta apare cu regularitate de mai multe luni, inseamna ca nu este semn ca e afectata protectia (repet, daca nu ai facut lucrurile de mai sus)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#41 2012-09-25 10:13:34

mirem
New member
Inregistrat: 2012-05-15

buna ziua,

am si eu o problema, am deficit de 21 alfahidroxilaza si mi s-a prescris de 3 luni yasmin. acum am trecut la al 4-lea blister, la a 5-a pastila, mi s-a terminat ciclul alaltaieri, iar azi-dimineata m-am trezit iar cu sangerare. nu e mica, e ca la un ciclu normal. e adevarat ca ieri am fost foarte stresata si obosita, mi-a fost si rau, de cand iau yasmin am perioade in care mi-e rau (greata) destul de tare, dar trec. de aceea nu m-am impacientat. e normal sa imi vina iar ciclul, sau ce se intampla? ma si simt umflata ca si atunci cand imi vine ciclul in prima zi. pastilele le-am luat corect, in fiecare zi la aceiasi ora, nu am luat alte pastile si nici nu am mancat gref.

Ultima oara a fost editat de mirem (2012-09-25 10:16:00)

#42 2012-09-25 13:32:33

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

vorbeste cu medicul care ti le a prescris, in primele 3 luni era oarecum asteptat sa se intample asta, deoarece organismul era i perioada de "acomodare", dar acum in luna a4a.. poate nu iti sunt potrivite. pana acum, in primele 3 luni s-a mai intamplat ? ai avut ceva reactii adverse?

#43 2012-09-25 16:50:44

mirem
New member
Inregistrat: 2012-05-15

da, am avut ceva reactii, dar nu sangerari - deloc. mi-a fost rau (greata) si m-au durut foarte tare sanii. doctorita mi-a spus ca daca nu se opreste sangerarea mi le schimba cu diane 35, dar eu nu vreau sub nicio forma. pentru ca am mai luat diane si nu au avut niciun efect. yasmin vad ca ma regleaza hormonal bine, ma simt bine, am reusit sa slabesc in 3 luni 10 kg (si am mancat), ceea ce inainte nu reuseam nici daca faceam foame nonstop, nu mai am senzatiile acelea de om umflat(simteam ca pocnesc in propria mea piele), nu mai sunt ametita, si nici nervoasa permanent. cu dianele nu numai ca nu am reusit nimic din toate astea, dar m-au mai si ingrasat. iar eu le iau pentru reglare hormonala si pentru mentinerea greutatii, nu pentru altceva.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.