homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prea mult la pc?-3

#39 2008-01-15 11:47:30

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: prea mult la pc?

iubi meu pe langa faptul ca, calculatoarele sunt pasiunea lui mai si castiga bani din asta...adica din programare...deci ar fi aiurea sa i reprosez ceva...am inteles ca asta e pasiunea lui asa ca atunci cand are de lucru...sta fiecare cu laptopului lui si ne gasim ocupatie tongue

happy with him...inlove with him...puss

#40 2008-01-15 11:48:10

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

rrammonna a scris:

Anka_Lala a scris:

si al meu are problema asta dar pe mine nu ma deranjeaza.... pt ca noi ne'am cunoscut pe hi5 si mi'a zis dinainte chestia asta....si oricum, de obicei sta de la 1 noaptea la calc, cand eu nu sunt in preajma lui...mai ma enerveaza cand dorm la el si trebe sa ne culcam la 6 dim ca se joaca el si eu mor de somn dar nici nu vreau sa ma culc fara el...si ma enerveaza ca tre sa ma chinui...da rezist big_smile.... si mai ma enerveaza si ca de la faptu ca sta atat la calc se trezeste la 2 sau la 4 dupa'masa ...dar asta e...baiatu mi'a zis dinainte ca asa e, asa l'am acceptat, il iubesc si e al meu smile

ce intelegatoare esti,te admir pentru asta.alta nu ar sta dupa el pana in zorii.bravo

smile sar'na puss

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#41 2008-01-15 14:06:55

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

vai si al meu cand il apuca cu jocurile 8-} si ma enerveaza ca dak sta concentrat acolo si eu vin sa=l pup el zice sa ma dau la oparte ca il impusca aia si :f?rbannad: fac bot... dupa mine nu l-as lasa nik sa faca numa cu mine sa stea.. dar nu se poate asa se relaxeaza el 8-}

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#42 2008-01-16 08:38:49

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

copilu a scris:

vai si al meu cand il apuca cu jocurile 8-} si ma enerveaza ca dak sta concentrat acolo si eu vin sa=l pup el zice sa ma dau la oparte ca il impusca aia si :f?rbannad: fac bot... dupa mine nu l-as lasa nik sa faca numa cu mine sa stea.. dar nu se poate asa se relaxeaza el 8-}

hahaha subscriu

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#43 2008-01-16 14:27:15

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

al meu a mai facut o schimbare in bine in acest sens,aseara ne-am bagat in pat de la 10 si ne-am uitat la tv.deci a lasat pc-ul.cred k s-a speriat rau saracul k la cat l-am certat tongue

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#44 2008-01-16 16:30:50

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

rrammonna a scris:

fetelor,iubitii vostri au prostul obicei de a-si petrece marea parte a timpului la calculator?al meu a inceput sa stea din ce in ce mai mult si va spun sincer k deja ne-a afectat acest lucru(mici certuri).am avut o discutie serioasa cu el si mi-a promis k va sta mai putin,si nu va mai exagera cu aceasta minunata inventie.voi cum va descurcati cu aceste probleme?nu va deranjeaza?

al meu e operator computer deci toata ziua sta cu ochii in calculator.. off....
cand mai ia si cate-un joc, sta ore intregi la calc.. ca sa nu mai vb de filme. ieri i-a adus un tip 400 de filme grater moooor... dar al meu stie, cand ne vdm, sta cu mine, nu se joaca si nu face altceva...eventual doar daca ne uitam la vre-un film impreuna

Ultima oara a fost editat de amrita (2008-01-16 16:33:00)

You are the sunshine of my life..

#45 2008-01-16 20:44:49

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

hai sa va mai zic ceva comic...sotul meu testeaza un laptop care are camera web si microfon incorporate...nu e al nostru...si el acum sta in pat in dormitor iar eu la calc in sufra...si vorbim pe mess la mic si ne vedem la web....suntem pe jos de ras...si mai imi da si buzz si ma intreaba cica "esti?" ...bai deci ma doare stomacul de ras lol ...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#46 2008-01-16 23:03:27

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

micanarcisa a scris:

hai sa va mai zic ceva comic...sotul meu testeaza un laptop care are camera web si microfon incorporate...nu e al nostru...si el acum sta in pat in dormitor iar eu la calc in sufra...si vorbim pe mess la mic si ne vedem la web....suntem pe jos de ras...si mai imi da si buzz si ma intreaba cica "esti?" ...bai deci ma doare stomacul de ras lol ...

lol ce marfa

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#47 2008-01-16 23:49:24

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

micanarcisa a scris:

suuper micanarcisa smile iti admir sincer casnicia hjarta

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#48 2008-01-17 15:06:14

rrammonna
Diamond member

micanarcisa a scris:

ce tare e faza lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#49 2008-01-21 20:27:15

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

Andra123 a scris:

Nici al meu nu bea,nu merge la fotbal,nu iese cu prietenii,iar la calculator sta doar cateva min inainte sa plece la lucru ca asculta 2-3 melodii.Sau cand isi face un cd pt masina.

si al meu e tot asa smile il iubesc...bine, il mai apuca cateodata sa se joace fifa vreo ora da cam o data pe saptamana deci il iert...k doar il iubesc lol

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#50 2008-01-21 20:28:58

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

Andra123 a scris:

Nici al meu nu bea,nu merge la fotbal,nu iese cu prietenii,iar la calculator sta doar cateva min inainte sa plece la lucru ca asculta 2-3 melodii.Sau cand isi face un cd pt masina.

si al meu e tot asa smile il iubesc...bine, il mai apuca cateodata sa se joace fifa vreo ora da cam o data pe saptamana deci il iert...k doar il iubesc lol

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#51 2008-01-21 22:22:03

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Andra123 a scris:

no mah big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#52 2008-01-21 22:23:55

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

de ex acum el se joaca cu baietii pe net iar eu sunt in pat pe forum...perfect nu? tongue

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#53 2008-01-21 22:26:01

rrammonna
Diamond member

micanarcisa a scris:

de ex acum el se joaca cu baietii pe net iar eu sunt in pat pe forum...perfect nu? tongue

perfect e putin spus

#54 2008-01-21 22:26:15

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

si inca cum big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.