|
Nu esti logat.
Ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?-3#39 2007-12-21 14:39:02
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?si eu am fost si inca mai sunt o persoana cu bun simt, dar inainte incercam sa ma port cu altii asa cum as fi vrut sa se comporte ei cu mine, acum ma port cu fiecare exact asa cum merita, adica mai exact raspund cu aceeasi moneda pentru ca atata timp cat am aplicat prima varianta am avut enorm de mult de pierdut si am fost luata de proasta de multe ori din cauza asta, si eu zic ca nici nu se mai merita in ziua de azi sa fii bun cu nimeni degeaba pentru ca nici pe mine nu m-au ajutata neconditionat altii pe care eu i-am ajutata fara sa le cer nimic in schimb, eu consider ca in viata trebuie sa fii putin mai egoist si sa fii tu centrul universului tau si restul doar niste oameni care trec pe langa tine... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #40 2007-12-21 15:52:13
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?wow ... cred ca in viata trebuie sa ai si bun simt dar si sa fii nesimtit . trebuie sa le aplici pe amandoua atunci cand e cazul , cand esti jignit sa stii sa reactionezi si cand trebuie sa stii sa taci ..... e o chestie ciudata ar trebui sa le folosim pe amandoua desi unii in zilele noastre nu mai stiu ce-i aia bun simt si au cam uitat cum se comporta in societate si iaca astia castiga cel mai mult ...... love is a bird she need to fly... Offline #41 2007-12-21 16:10:45
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?Care e legatura dupa voi intre bun simt si timiditate si intre nesimtire si tupeu? Eu de mic pana prin facultate am fost cu mult bun simt ca asa am invatat eu acasa ca trebuie sa fiu, dar si timid, pe urma in mod voit si controlat am reusit sa mai pierd din timiditate si sa mai castig putin tupeu. Dupa mine partea cu bunul simt nu s-a schimbat, asta daca oare nu ma autoamagesc ..... Ultima oara a fost editat de pinguiiin (2007-12-21 16:11:44) Offline #42 2007-12-28 20:49:57
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?in ziua de azi din pacate nu mai e la moda sa ai bun simt.e o specie rara, pe cale de disparitie, si sunt foarte putini care mai pretuiesc aceasta calitate. Offline #43 2007-12-28 22:12:06
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?pe mine ma apuca bun simtzu acolo unde nu trebuie si cu cine nu trb...si unde chiar trebuie...lipsa Publicitateloading...
#44 2012-10-21 11:53:18
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?
ha! same here Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|