|
Nu esti logat.
Furuncul!!!!!-2#20 2011-08-01 13:23:54
Re: furuncul!!!!! nu am incercat sa il storc, ca ma doare si fara sa il ating de mor, asa ca m-am abtinut de la a incerca asta. Stie cineva cam in cate zile trece? il am de vineri deja si imi dau de 3 ori pe zi cu crema fucidin si pun si plasturii astia dupa ce intra crema in piele. In viata mea nu am trait asemenea durere, nu credeam ca exista asa ceva. Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-08-01 13:39:28) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #21 2011-08-01 14:09:09
Re: furuncul!!!!!nu stiu exact cat dureaza dar cateva zile bune .. depinde cat de mult il lasi in pace ... Offline #22 2011-08-01 14:13:49
Re: furuncul!!!!!Dumnezeule sa imi mai apara este prima oara cand am asa ceva pe corp,am mai avut acum vreo 11 ani dar in ureche si nu ma durut in halul asta, atunci la 3 zile dupa aparitie m-am operat pentru exirparea lor(eu nu stiam oricum ce am) si gata nu am avut nimic, nu am luat nici o pastila, dar acum nu mai suport durerea, basca nu pot sta pe scaun in conditiile in care eu lucrez la birou, in picioare ma deranjeaza k e umflat si na mai si transpir . Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #23 2011-08-01 19:38:08
Re: furuncul!!!!!mai am o intrebare, durerea a scazut putin in intensitate in anumite pozitii nu ma mai deranjeaza asa de tare, dar nu e calben deoc este rosu, ce sa inteleg ca poate da singur inapoi? si altceva, eu mai am doar 2 pastile de antibiotic adica marti si miercuri, ce sa fac daca nu trece sa iau in continuare? multumesc mult Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #24 2011-08-01 19:43:41
Re: furuncul!!!!!Hai sa iti zic ceva. Daca e cos mai mare poate o sa treaca. Daca e furuncul nu trece decat daca mergi la medic si il incizezi . Si ai toate sansele sa mai apara. Var-mea a avut 3 si nu a reusit sa scape de ei decat la spital. Apoi a facut un vaccin, am impresia ca IBC 10 si de atunci n-a mai facut. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#25 2011-08-01 19:46:32
Re: furuncul!!!!!cos mare? nu stiu ce sa zic, mi s-a umflat asa din senin si doare groaznic basca este si tare am vazut poze pe net si cam asa arata si la mine Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-08-01 19:46:59) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #26 2011-08-01 20:35:36
Re: furuncul!!!!!fetelor stiu, probabil o sa ziceti ca sunt paranoica, dar chiar sunt acum.....acum am observat cand m-am spalat ca am pe ambele parti langa vagin (nu stiu daca ma exprim corect)niste brobonite trebuie sa ma uit cu oglinda sa vad exact cum arata, dar asa am simtit la mana. Sa fie poate o alergie de la prostiile alea de plasturi cu rivanol? am avut azi pusi desi schimbati la cateva ore, ori de la servetele umede (nu sunt speciale pentru igiena intima, sunt servetele normale umede)sau de lacrema fucidin, desi am dat strict pe furunc, asta imi mai lipsea, sunt speriata grav. Nu am mancarime, nu am absolut nimic am observat intamplator. Astept parerile voastre cu scuzele de rigoare pentru stresul si presiunea creata asupra voastra Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #27 2011-08-01 20:48:10Re: furuncul!!!!!fluturas daca nu ai nici un simptom, nu te mananca/ustura/arde probabil nu ai de ce sa te ingrijorezi. Eu asa patesc in timpul menstrei cand stau 4-5 zile numai cu chilotei pe mine , in a 4-a zi deja fac si eu niste borbonele cum le zici tu, care trec de la sine Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #28 2011-08-01 21:06:20
Re: furuncul!!!!!nu am nimic, sunt si extrem de stresata acum si furuncul si amigdalele plus acneea in floare fe fata si spate si acum brobonitele sunt la maxim cu nervii Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #29 2011-08-02 09:45:41
Re: furuncul!!!!!buna dimineata, durerea a scazut considerabil in intensitate plus ca peste noapte a facut un cap galben acum mai astept sa sparga singur si sa scap odata de durerea asta. Am continuat cu aplicarea cremei chiar daca a facut "cap" si mi-am pus un protej slip in cazul in care sparge peste zi sa nu murdaresc rochita alba cu care m-am imbracat . Acum stie cineva in cat timp poate sparge? Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #30 2011-08-02 21:52:04
Re: furuncul!!!!!revin cu noutati, a spart "nenorocitul" si am stors cat am putut (mai exact cat a iesit) apoi m-am sters cu servetele umede (sunt inca la serviciu) si mi-am dat pentru prima oara cu mibazon ca nu am altceva in geanta, dupa 20 min cand am mers din nou la baie, aveam pe protej slip o picatura de sange, roz adevarat....si din furunc curgea iar puroi, a mai stors putin, din nou cat a iesit desi mai are un cap alb dar nu s-a sprt si am zis sa nu insist sa fac vreo prostie. Intrebarea mea este cat va mai curge asa? mai am cam 2 ore pana ajung acasa sa ma spal, o sa ma sterg cu serv umed ca nu am unde sa ma spal. S-a mai desumflat iar durere aproape ca nu mai exista. Sa imi mai da cu crema? Ast parerile voastre va rog mult Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-08-02 21:53:08) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #31 2011-08-02 21:56:26
Re: furuncul!!!!!trebuie stors bine bine de tot, altfel va tot face puroi over and over again daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #32 2012-04-06 14:44:24
Re: furuncul!!!!!mda....furuncului meu e de o saptamana jumatate acolo bine mersi la axila....si nu face nik. azi am fost la dermatolog si mi l-a intepat cu un ac. ca daca nu vrea el sa coaca, atunci il ajutam noi. acum sper sa nu se infunde acolo unde a intepat..chiar as vrea sa iasa odata, ca nu mai pot. m-am plictisit la propriu de el. si l-am dat cu de toate...nik nu a functionat. nush ce sa ii mai fac. e deja al 5-lea care il fac la axila, am mai avut 3 pe fata, 4 pe fund , m-m saturat de ele Offline #33 2012-04-06 15:04:21
Re: furuncul!!!!!ar trebui sa iei antibiotic totusi si ca sa te ajute sa pui rivanol mereu pe el, rivanolul strange puroiul si il ajuta sa coaca bine. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #34 2012-04-06 15:22:11
Re: furuncul!!!!!am luat 4 zile oxacilina...si nu a facut nimic. acum dupa vizita la dermatolog mi-a dat augmentin. si am pus rivanol...dar nik am pus si ceapa, varza, rivanol, betadine, ihtiol 10% ..acum pun 20%, comprese caldute. pfff Offline #35 2013-04-28 22:17:52
Re: furuncul!!!!!Fetelor am si eu nevoie de un sfat. Postez aici pentru ca nu stiu exact ce este. Mi-a aparut acum vreo cateva saptamani pe linia slipului oarecum, dar putin in jos pe picior, o bubita si din cate am observat cand intindeam pielea era ceva negru sub piele. Am zis ca o fi vreun fir de par, ceva de la epilat (am impresia ca a aparut cam dupa ce m-am epilat inghinal cu lama). N-am avut dureri, n-am avut probleme. Zilele astea am avut menstra si cum am stat cu absorbant mereu cred ca s-a frecat pielea. Astazi nu stiu ce m-a apucat sa pun mana, sa studiez si a inceput sa ma doara putin. Dupa care speriata am inceput sa pun crema de galbenele, am dat cu rivanol..acum spre seara e umflat. Doar ca nu stiu ce este. Din ce am vazut pe net furunculul trebuie sa aiba puroi in cap, sau o fi doar la inceput si nu s-a format inca? Nu stiu cum sa fac, ce sa pun. Se poate sa fie furuncul si sa fi aparut de acum cateva saptamani dar doar acum sa imi dea batai de cap? Ce ma sfatuiti sa fac? Offline #36 2013-04-29 17:51:24
Re: furuncul!!!!!furunculul e ca un cos ce are mai multe "radacini". eu am avut unul langa buza superioara si nu a trebuit sa stau cu el cateva saptamani sa ma doara. m-a durut de la inceput pana a inceput sa se vindce. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|