homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Situatie gravaaa!ce sa fac?-2

#20 2008-01-12 05:12:54

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: situatie gravaaa!ce sa fac?

de acord cu soulfly, daca nu are dovezi nu are ce sa-ti faca. Nu stii de unde sunt motivate absentele...poti sa zici ca la cateva materii ai intarziat la ora si ti le-au motivat...dar nu mai tii minte exact care si cum...de unde sa stii tu ce e in catalog? ti-or fi pus profii absente din greseala tie (in locul altui coleg si apoi ti le-a motivat cand si-au dat seama...la noi se mai intampla...pe bune...nu nimereau unii profi sectiunea si mai puneau aiurea... smile ). Nu are ce sa-ti faca.
La noi...prin cls a 9a s-au motivat absente...dar asa cu nerusinare...mai mult de jumatate de clasa. Aveam 2 ore de romana una dupa alta...si profu lasa catalogul in clasa in timpul pauzei...si noi... smile Nu s-a prins nimeni... Ba chiar un coleg si-a pus si un 10 la latina...si profa l-a intrebat daca la ascultat, el a zis ca da, ea s-a mirat cum de a scris ea asa frumos...si atata tot....a crezut smile Si un coleg si-a pus un 10 la logica parca....si profu' si-a dat seama ca nu e scrisul lui...dar a zis ca probabil nota aia a fost trecut din greseala in loc de alta materie...a incercuit-o, a semnat-o si a anulat-o...atata tot. Norocul colegului a fost ca au fost atunci niste incurcaturi cu note...trecute aiurea de la franceza parca...si de aia a zis ca a fost trecuta aiurea (de fapt de asta s-a si uitat la note...si a recunoscut ca nu e scricul lui...ca altfel nu se prindea)... Dar oricum...el a zis ca nu stie ce-i cu nota aia acolo...si chiar daca ar fi banuit...nu avea ce sa-i faca fara o dovada.
Dar la absente e chiar greu de demonstrat...putea oricine sa le motive...ori profesorul respectiv...ori diriginta, ori te-a invoit nu stiu ce prof sa-l ajuti cu ceva si ti-a motivat absenta... Nu are cum sa dovedeasca... smile Stai linistita.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-01-12 05:15:31)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#21 2008-01-12 08:10:45

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

eu cred k te stresezi prea mult; mult mai rau ar iesi proful din toata povestea asta decat tine.
stai linistita, nu o sa fie urmari; de obicei, orice colectivitate isi apara sau tolereaza membrii mai putin disciplinati.

#22 2008-01-12 08:25:18

C.R.B.L
Full member
Inregistrat: 2007-09-01

eu zic sa faci repede rost de scutiri si niste cereri si sa le puna in dosarul din catalog

#23 2008-01-12 10:36:03

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

eu zic sa stea liniushtita sa nu se complice...pur si simplu` neutral zici k nu ai idee ..poate o fi motivat ea la tn ..si o fi vrand sa motiveze la altcineva..sau poate a confundat vreun profesor smile nu au ce sa`ti faca dak ii ziceai profului sa sara din cap in ^%&* sarea? niet...asa k stai tranqila puss pup

#24 2008-01-12 10:39:28

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

stai calma..tu te faci ca ploua si atat..nu are cum sa demonstreze..deci..se va uita in curand toata treaba..la noi au fost chestii muuult mai grave peste care s`a trecut cu vederea

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

Publicitate

loading...

#25 2008-01-12 14:54:17

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

in primul rand...va multumesc pentru sfaturi...sunt mai linistita,va dati seama k nu o sa recunosc nimic...sper sa se termine cu bine toata chestia asta...aa si sa va mai spun ceva..profu care motiveaza nu imi este profesor,am facut cu el in clasa a10a,acum sunt a11a...am vb cu o tipa despre asta si mi'a zis k el nu pateste nimic.....profu asta a mai avut probleme acum 3 ani knd a rupt din catalog 2 pagini cu absente,note...si nu i s'a intamplat nimic dupa cum v'am zis este prieten de pahar cu directorul si nah...luni am dirigentie deci sa'mi tineti pumnii...va zic luni ce am facut si dak am scapat!pusspusspusspusspusspuss

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#26 2008-01-13 00:08:05

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

pai poate ar trebui sa te inveti minte si sa dai la scoala mai des.ce e asa de rau sa mergi la scoala?oricum o sa-ti para rau dupa acesti ani.nu vreau sa par rea,dar unii nu realizeaza cat de importanta si frumoasa e scoala

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#27 2008-01-13 00:32:29

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

poate nu se duce la scoala pentru ca sta prin alte locuri cu colegii de liceu. Nu cred k frumusetea liceului sta in orele de curs cat sta in nazbatiile de genul asta! F bine a facut deci! Peste ani.. o sa-si aduca aminte de "episodul" asta si o sa se amuze teribil! Exact in asta consta frumusetea acestor ani! Nu ca s-a dus la toate orele de mate de la care oricum nu a inteles nimic si care oricum nu ii vor folosi niciodata in viata!

dulcinika.. daca se afla si proful nu pateste nimic => nici tu nu patesti nimic. In cel mai rau caz te cheama cu parintii dar asta nu-i capat de lume! Daca te exmatriculeaza trebuie sa aiba un motiv intemeiat nu o sa scrie acolo "am exmatriculat-o pentru k un prof i-a motivat absentele in schimbul unui pachet de cafea"!!!! Daca te exmatriculeaza pt asta si te duci la un ziar sau la minister tu nu patesti nimic, dar proful zboara! Atata timp cat prfu e prieten cu directorul, nici tu nu vei pati nimic!! wink

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#28 2008-01-13 02:03:32

andreea81
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

da, si eu zic sa nu te mai stresezi,si fii ferma pe pozitii-sa nu recunosti nimic la o adica.

#29 2008-01-13 02:15:30

skumpi
Vizitator

stai linistita...o sa fie bine..ai sa vezi k te`ai stresat pe degeaba wink

#30 2008-01-13 10:53:09

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

da si eu zic sa stai calma... cand eram printr-a 10-a si eu mi-am motivat singura absente. toata clasa si-a motivat ca eram de servici pe scoala si aveam acces la catalog. si s-a prins diriga si n-a zis nik. da' s-a prins alta profa si s-a dus la directoare. da' n-avea ce sa ne faca, nu avea dovezi. si in pus doar nu avea sa extramtriculeze o clasa intreaga! asa stai linisitita!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#31 2008-01-13 11:02:24

dulcinika007
Sr. member

suteti foarte dulci!multumesc frumos pentru sfaturi....ma gandeam si la ai mei si imi era frica si din cauza asta..in clasa a9a diriga a chemat'o pe mama la scoala din cauza absentelor ca erau prea multe(atunci nu stiam de profu' asta:))),in clasa a10a am scris lucruri obscene despre o profa' si a citit biletul pe care am scris chestiile alea despre ea,a chemat'o din nou pe maikmea la scoala...ma si gandeam sa fiu si eu cuminte anu' asta...dar nah...sper sa fie bine maine....dak scap din asta dau de baut!pusspuss

#32 2008-01-25 14:35:00

same_soulfly
Full member

nu n-ai zis.. cum a fost pana la urma...? big_smile

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#33 2008-01-25 15:24:27

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

asteptam continuareeaa///

#34 2008-01-26 10:55:24

dulcinika007
Sr. member

scuze k nu am scris continuarea...pai in ziua knd trebuia sa verifice toate alea,nu a venit la scoala si de atunci a cam uitat de absente...in ziua aia m-am dus la profu' care mi le motiva si mie dat toate datele in care mi'a motivat absentele si mi'am facut cereri k sa ma pun la adapost...acum am ramas la 5 absente sunt linistita si de acum incolo le voi motiva cu cap!pe cuvant de cercetas...pusspuss

#35 2008-01-26 12:49:32

same_soulfly
Full member

hai maaaa!! niciun pic de actiune? Nimic palpitant? grater(

#36 2008-01-26 14:40:10

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

dulcinika007 a scris:

La mine in liceu...un profesor motiveaza absente dak il ajuti si pe el cu ceva:cu un pachet de tigari,alcool,cafea...de la toate clasele din liceu.chestia nasoala e ca inante de vacanta am apelat si eu la serviciile lui...si din 40 de absente m'a lasat cu 3 nemotivate.astazi diriga s'a uitat prin catalog,si i s'a parut  ciudat cum de atatea absente sunt motivate fara ca ea sa aiba vreo idee despre cum s'au motivat...deci am pus'o!ce ma fac?cum sa reactionez....profu'care motiveaza e cunoscut in toata scoala cum ca motiveaza absente(numai elevii stiu asta),dar poate si profesorii au aflat de la elevi...ec am fac in aceasat situatie sunt eu si colega mea de banca????grater((ce pot sa fac este sa neg totul si sa fiu ferma pe pozitie...ce sfaturi imi dati?lol

zi si tu ca nu stiu cum s-a intamplat..doar nu ai tu acces la catalog si gata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.