|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa mai fac...-2#20 2013-07-22 17:48:57
Re: nu stiu ce sa mai fac...Da...ai un sentiment frumos cand tu spui gata ca sa-l trezesti la realitate mai mult iar el apoi se sperie si vine inapoi repede la tine ca un catelus si te asigura de iubirea lui & co...stim, stim doar ca intr-o zi poate, cand nici nu o sa te astepti, nu va mai face asta si atunci sa vezi distractie Asa ca ti-am zis: cearta-te cat vrei, nu vb, stai suparata dar nu mai pomeni cuvantul despartire. Tu iti cunosti relatie, tu il cunosti pe el iar daca stii ca te iubeste si ca nu s-a intamplat nimic grav atunci nu ma aduce in discutie asta. Offline #21 2013-07-22 18:14:27
Re: nu stiu ce sa mai fac...Cross my heart and hope to die Offline #22 2013-07-22 18:15:14
Re: nu stiu ce sa mai fac...Daca iti incarci mintea cu lucruri pozitive sigur vei uita de aceste nebunii, ca pana la urma iti vei aduce aminte peste ceva timp de ce clipe frumoase ati petrecut, sigur nu vrei sa iti amintesti cum va tot despartiti acum. Cel mai corect fata de el ar fi sa ii explici si lui toate lucrurile care ni le-ai spus, nu atunci cand va certati sau impacati. sper sa iti mearga bine Offline #23 2013-07-22 18:35:14
Re: nu stiu ce sa mai fac...multumesc, anca! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|