|
Nu esti logat.
Ten de portelan...-5#77 2013-10-17 11:30:13
Re: Ten de portelan...Am intrat ieri in toate plafarele de acolo si, bineinteles, ca ultimul era cel care imi trebuia. Era ascuns undeva in spatele pietei. Au foarte putine produse Mayam, asa ca nu am gasit ce cautam, dar mi-am luat apa de trandafiri de la ei pentru ca vroiam sa o incerc de mult. Imi place mult cum miroase, dar nu stiu cat de naturala este. Ideea e ca am introdus-o deja in ritualul de ingrijire. Am pus putina in crema de fata si se simte foarte ok. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #78 2013-10-18 11:44:23
Re: Ten de portelan...eu mi-am luat o lotiune de curatare cu aloe vera si pt ca contine si isopropyl myristate m-am umplut de cosuri de la ea. degeaba are un ingredient bun, daca are si unul prost Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-10-18 11:45:43) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|