|
Nu esti logat.
Sinuzita tratament, va rog?#1 2013-10-20 16:51:07
sinuzita tratament, va rog?Salut, fetelor. Scuze k scriu in legatura cu sinuzita aici dar nush la cine sa apelez. De ceva timp ma tot doare deasupra de maxilar, spranceana , spre urechea stanga si oasele in spatele urechii, eu banuiesc ca ar fi vorba de o sinuzita ( am avut si puroi la un dinte tot pe partea stanga, am luat antibiotic si l-am tratat la dentist) insa durerile nu imi trec. Doctorul de familie imi zice k o sa imi treaca dk e sinuzita si nu mi-a dat nimic dar uneori simt o apasare in oasele pe partea stanga a capului, nasul e infundat cam de o luna , am mai luat paracetamol din cand in cand dar vad k nu cedeaza. Stiti ceva pt sinuzita? Offline #2 2013-10-20 16:55:53
Re: sinuzita tratament, va rog?poti incerca Sinupret, e din plante si am inteles ca e foarte eficient pentru sinuzita Offline #3 2013-10-20 16:56:07
Re: sinuzita tratament, va rog?posteaza la unul din topicurile deja existente, cum ar fi asta: http://forum.anticonceptionale.ro/t11510-sinuzita.html daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|