homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Punct si de la capat...-3

#39 2007-12-28 08:16:45

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Re: punct si de la capat...

Exista asa numitul ciclu peste sarcina dar este diferit de menstruatia obisnuita asa ca iti dai seama daca este vre-o problema..daca te intereseaza mai multe despre asta s-a mai vb pe alte topicuri despre tema asta...da-i un cauta si sigur gasesti

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#40 2007-12-28 09:05:54

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

De3de3 a scris:

aaa si acum am o alta intrebare la care unii zic da altii nu...dak iti vine ciclul..sigurat nu esti insarci0nata sau exista posibilitatea sa si fii insarcinata?:-?

ca sama bag si eu in discutie, De3de3... inainte de a afce pasul asta... ia si rasfoieste paginile astea pe aici, chiar si site-ul in sine... sunt multe lucruri pe care TREBUIE  sa le stii in mom in care iti incepi viata sexuala! te ajuta sa eviti o multime de situatii grele, sau doamne fereste de altceva...

in alta ordine de idei :

Jay_D a scris:

adevaru e k oricat ar tine la tine conteaza enorm sa te aiba si in patu lor...eu sincer iti spun k mie prietenul meu mi-a dat de inteles dupa k a fost nitel cam drvm si k era sigur k o sa mai astept...

nu e neaparata nevoie sa te paraseasaca dupa ce te culci cu el pentru ca "numai asta a asteptat" sau ca "ai cedat prea repede"! dupa cum a spus si Jay_D, uneori e prea devreme si se simte asta, alteori e prea atrziu... depinde numai de relatia pe care o aveti.... si de el... sunt multe relatii in care inceperea vietii sexuale a unit, a legat ceva acolo... ceva care nu mai poate fi dezlegat de nimeni, niciodata... poate... si chiar daca in relatia mea... am facut-o prima data dupa nici 2 luni... (si acum avem un an si jumatate impreuna si ne e mai bine ca oricand) sunt de acord sa-l tii putin in tensiune... dar ai grija sa nu se treaca peste o limita... caci la un moment dat se aduna prea multa tensiune, sau nush cum s-a numesc... si nu pt ca nu ar tine la tine, ci pur si simplu pt ca situatia in sine e aiurea, relatia devene obositoare si nesigura.... si asta duce la separare... sau la inselat! asa ca grija mare... o saevzi ca in curand o sa vina si momentul ala in care o sa vrei tu smile

Ultima oara a fost editat de annna (2007-12-28 09:08:00)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#41 2007-12-28 09:08:06

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

eu NU accept gandul ca ar putea intr-o zi sa se intample sa ne desp de tot...au mai fost copchilarii,ne-am certat tare,ne-am desp , dar a 2a zi unul ceda si ne impakm.sa stiu k ne desp pt totdeauna? crek ar fi cel mai mare chin...

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#42 2008-01-31 17:46:28

balaurulfurios
New member
Inregistrat: 2008-01-31

Th1nkp1nk a scris:

Who knows. HE may be THE ONE!

IT CAN BE ONLY ONE!!! diablo  rotfl boxko THE BEST! retas

@micusa: "ei toti ne demonstreaza cit demult ne ubesc..pina ne vad in patul lor.."

Cat adevar ai grait rotfl Bine nu chiar tot timpul. Sunt unele care te invita direct in patul lor storstark Sa le dea Dumnezeu sanatate, astfel eradicam prostitutia lol
Nu mai e cazul meu, sunt om cu scaun la cap, pardon la picioare si nevasta la cap (cu franghia) punishbox

#43 2008-01-31 18:08:26

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ma bucur pentru tine Jay_D.

De3de3 otutl este sa faci pasul asta atunci cand esti tu pregatita. Cat despre ce se poate intampla dupa, nu ai de unde sa stii. Nu pot decat sa iti urez decat multa bafta. Eu sunt unul din cazurile fericite, chiar daca am facut dragoste relativ repede cu prietenul meu, el este la fel, chiar mult mai atent decat la inceput si ne iubim e zi ce trece mai mult.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.