|
Nu esti logat.
Punct si de la capat...-3#39 2007-12-28 08:16:45
Re: punct si de la capat...Exista asa numitul ciclu peste sarcina dar este diferit de menstruatia obisnuita asa ca iti dai seama daca este vre-o problema..daca te intereseaza mai multe despre asta s-a mai vb pe alte topicuri despre tema asta...da-i un cauta si sigur gasesti What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #40 2007-12-28 09:05:54Re: punct si de la capat...
ca sama bag si eu in discutie, De3de3... inainte de a afce pasul asta... ia si rasfoieste paginile astea pe aici, chiar si site-ul in sine... sunt multe lucruri pe care TREBUIE sa le stii in mom in care iti incepi viata sexuala! te ajuta sa eviti o multime de situatii grele, sau doamne fereste de altceva...
nu e neaparata nevoie sa te paraseasaca dupa ce te culci cu el pentru ca "numai asta a asteptat" sau ca "ai cedat prea repede"! dupa cum a spus si Jay_D, uneori e prea devreme si se simte asta, alteori e prea atrziu... depinde numai de relatia pe care o aveti.... si de el... sunt multe relatii in care inceperea vietii sexuale a unit, a legat ceva acolo... ceva care nu mai poate fi dezlegat de nimeni, niciodata... poate... si chiar daca in relatia mea... am facut-o prima data dupa nici 2 luni... (si acum avem un an si jumatate impreuna si ne e mai bine ca oricand) sunt de acord sa-l tii putin in tensiune... dar ai grija sa nu se treaca peste o limita... caci la un moment dat se aduna prea multa tensiune, sau nush cum s-a numesc... si nu pt ca nu ar tine la tine, ci pur si simplu pt ca situatia in sine e aiurea, relatia devene obositoare si nesigura.... si asta duce la separare... sau la inselat! asa ca grija mare... o saevzi ca in curand o sa vina si momentul ala in care o sa vrei tu Ultima oara a fost editat de annna (2007-12-28 09:08:00) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #41 2007-12-28 09:08:06
Re: punct si de la capat...eu NU accept gandul ca ar putea intr-o zi sa se intample sa ne desp de tot...au mai fost copchilarii,ne-am certat tare,ne-am desp , dar a 2a zi unul ceda si ne impakm.sa stiu k ne desp pt totdeauna? crek ar fi cel mai mare chin... Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #42 2008-01-31 17:46:28
Re: punct si de la capat...
IT CAN BE ONLY ONE!!! THE BEST! Offline #43 2008-01-31 18:08:26
Re: punct si de la capat...Ma bucur pentru tine Jay_D. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|