|
Nu esti logat.
Cum asortam hainele-17#305 2013-06-16 11:41:43
Re: cum asortam hainelecum zice heim,sau eventual ai putea sa iti faci unghiile intr-o culoare mai aprinsa,gen rosu..si buzele tot rosii •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #306 2013-11-06 09:28:09
Re: cum asortam hainelece parere aveti de combinatia asta a hainelor? mai exact, de cum a fost iontrodus in tinuta plovarul http://shoeper-women.blogspot.ro/2013/1 … -girl.html ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #307 2013-11-06 09:48:25
Re: cum asortam hainelemie personal nu-mi place, de obicei ma ghidez dupa regula : sa nu ai si sus si jos piese la fel (ex. ambele largi / stramte / lungi / scurte etc) - dar na, eu nu sunt o fashionista ma imbrac cum ma avantajeaza Offline #308 2013-11-06 10:11:26
Re: cum asortam haineleheim, am intrebat sa aflu si eu caree trendu'. la fel ca tine as fi asorat-o si eu. eventual as fi pus o camasa usor lejera cu tenta sport. mi se pare nepotrivit asortat plovarul ala care, oricat de subtire ar fi, se vede clar ca fusta e mai subtire, si pica lalai. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #309 2013-11-06 12:04:33
Re: cum asortam hainelemie imi place si eu eram inainet obsedata de materiale ..ca nu merge x xu y...dar am senzatia ca nu mai e asas Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
#310 2013-11-10 14:51:33
Re: cum asortam haineleSi mie imi place combinatia Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #311 2013-11-10 16:14:36
Re: cum asortam hainelecombinatia este draguta insa bluza mie personal mi-ar fi placut sa fie putin mai stransa pe corp si perlele de la gat mi se par prea prea ,in rest e ok este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista Offline #312 2013-11-12 10:41:55
Re: cum asortam hainelenu cred ca e tocmai topicul potrivit,dar nu am stiut unde sa postez.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #313 2013-11-12 11:07:18
Re: cum asortam hainelefermoarul ala trebuie sa aiba un opritor, e dintisorul ala metalic care se infige sub cursor si nu lasa fermoarul sa se deschida. probabil la pantalonii tai lipseste opritorul sau e prea scurt, caz in care n-ai ce face, va trebui sa-l schimbi "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #314 2013-11-12 11:43:29
Re: cum asortam hainele
ai putea sa legi un elastic micut/ o ata/un snur ceva de fermoar si dupa ce il inchei dai elasticul dupa nasture... If you take it personal, that's ok! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|