|
Nu esti logat.
Trecutul nostru-2#20 2008-01-31 18:01:01
Re: trecutul nostruEu una nu m-am schimbat deloc. Poate doar am devenit un pic mai inteleapta. Offline #21 2008-01-31 19:00:12
Re: trecutul nostrusi eu m-am schimbat...si destul de devreme...acum 4 anui a plecat mama mea din tara si am ramas pt prima oara cu grija unei case pe umeri...si aveam doar 15 ani...nu pot sa zic k nu m-a ajutat tatal meu, dar usor totusi nu mi9-a fost...la 17 ani m-am angajat pt prima oara...am lucrat o vara intreaga si nu era usor...ajungeam aks franta si adormeam uneori instantaneu... in vara urmatoare am lucrat iar k ospatar, si am reusit sa fac fata fara nici o calificare si fara mare experienta. tot la 17 ani am intrat intr-o trupa de teatru si nu a fost usor...acolo am invatat ce inseamna disciplina si munk...la noi nu exista nu pot, doar nu vreau...si nu imi pare rau pt k am ramas cu multe amintiri, premii si laude in urma acestor 2 ani de teatru. Am avut noroc si cu faptul k parintii mei au avut incredere in mine si m-au lasat sa ies in discoteci destul de tanara, asa k am avut timp sa experimentez multe, dar nimic de care sa imi para rau, nu i-am dezamagit niciodata...am fost mereu cu capul pe umeri. Offline #22 2008-02-01 17:16:43
Re: trecutul nostrueram o prea cuminte fata.... adica ajunsesem sa ma intrebe mami de ce nu ieseam in disco! oricum nu stiam notiunea de "ora de intoarcere", asa ca as fi putut sa fac ce vroiam! dar eu aveam filosofia proprie: de ce dom-le sa stau intr-un loc plin de fum si galagie si sa dau si bani pentru a pleca obosita si cu urechile pacanind???? asa ca stateam acasa, mai citeam ceva, ascultam radio, mai tv si a trecut liceul! am avut un moment de revolta cand am hotarat de una singura ca ma transfer la o alta clasa din acelasi liceu, pt a schimba profilul! toti au ramas masca! dar norocul meu era ca aveau incredere in mintea mea sanatoasa! asa ca am facut ce am vrut si am invatat ce am avut chef! doar vroiam sa fiu mare! si m-am facut om mare la 20 de ani! am ramas fara parinti si brusc am devenit om mare! baietiii! hmmm! capitol inexistent pt ca nu aveam de unde alege si ce sa aleg! acum sunt om mare, am un job, am un iubit, o viata calma, am prins gustul iesirilor la biliard si viatza are gust! Offline #23 2008-02-01 17:27:30
Re: trecutul nostru
exact asta mi-am zis sui eu de la un moment dat, cand n-am mai avut chef de iesiri doar de dragul "vietii sociale"....am invatat sa spun NU, daca trebuia sa merg la o chestie unde stiam ca nu m-as fi simtit bine, pierdeam si timpul etc. Binenteles ca am fost catalogata (din nou) drept tocilara...vezi Doamne, daca stai in casa nu poti face altceva decat sa tocesti... eu citeam, ascultam muzica, desenam, barfeam cu mama...am facut lucruri pe sufletul meu!!! nu mi-a parut si nici nu-mi pare rau...ce-a fost de trait in adolescenta am trait destul si ma multumesc cu ce a fost... pacat ca nu aveam internet pe atunci si nici foru,mul asta, poate nu m-as mai fi simtit asa o "paria"... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #24 2008-02-01 17:35:26
asa e ! nici eu nu regret nik! am invatat sa beau cafea de la mami! facea si imi dadea si mie cate un pic pana ce pic-ul acela a devenit o ceasca oficial si beam cand povesteam si nu aveam altele de facut! ah! ce viata frumoasa! Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-01 17:44:59
eu si acum cand merg (prea rarele dati) la mama acasa, dimineata devreme ma intalnesc cu mama la o cafeluta si o barfa mica...in restul timpului nu beau cafea, dar cu ea da...imi pare rau, nu vreau sa te indispun, stiu ca parintii tai nu mai sunt din pacate "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #26 2008-02-01 17:54:29
Re: trecutul nostruasta e ! ea m-a ajutat sa devin ceea ce sunt! si tatal meu ! ma intelegeam perfect cu ei! Offline #27 2008-02-01 17:55:26
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #28 2008-02-01 17:57:37
Re: trecutul nostrumersi! cand imi face iubi cafeaua dimineata imi aduc aminte de ei doi cum beau impreuna cafea diminetile! o facea tati! offf! s-au dus.... Offline #30 2008-02-01 20:05:09
Re: trecutul nostruPot sa zic ca si viata mea s-a schimbat destul de mult. Si ma bucur pentru asta. eram o fata simpla, nu=mi pasa de ce ziceau ceilalti, nu vroiam sa ies in evidenta cu nimic si nu faceam ceva doar pentru ca era la moda. Am o sora mai mare, si asa cum se zice ca cei mai mici is mai rasfatati, pot sa zic ca a fost si cazul meu. Ma simteam bine in familie ca ei incercau sa lase tot timpul dupa mine. Chiar si sora mea mai mare lasa asa cum ziceam eu. Am invatat sa ma bucur de lucurile simple, si ceea ce altora poate li se par nimicuri, mie mi se par minunatii si sar in sus de fericire de fiecare daca cand se intampla ceva frumos. In generala ma intelegeam bine cu colegii, insa nu aveam multi prieteni. ieseam doar cu sora-me si cu inca o vecina, care era de varsta mea. nu era un copil rebel si mi se parea asa frumoasa viata...vedeam totul in roz si credeam ca totul e perfect. nu concepeam ca se putea intampla ceva rau in viata mea. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #31 2008-02-01 20:18:01
eu stiam Ana ca esti cu el din a10a...sau nu shtiam eu bine? 6 ani de dragoste Offline #32 2008-02-01 20:51:36
Re: trecutul nostrueu am fost in mare parte copil cuminte....o skimbare s'a petrecut de'a lungul anilor de facultate, dar nu brusca, cu privire la comportament, nu mai sunt baietoaica de alta data,inainte mi se tot atragea atentia k nu sunt feminina deloc iar acum i'am cam socat pe majoritatea, vestimentatia, am adoptat o tinuta usor eleganta,nu mai sunt la ordinea zilei hanoracele , adidasii, ghiozdanul ... incepusem sa'mi doresc o relatie de lunga durata si sa nu mai umilesc baietii si sa le dau papucii la nici 2 saptamani.... am uitat sa mai joc si tenis de picior dar vecinii in schimb sunt very happy k nu mai le sunt masinile lovite si zgariate plus zgomotul pe care'l faceam in timpul partidelor de tenis s'a diminuat..... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|