homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trecutul nostru-2

#20 2008-01-31 18:01:01

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: trecutul nostru

Eu una nu m-am schimbat deloc. Poate doar am devenit un pic mai inteleapta.
N-am fost niciodata atrasa de iesiri noaptea, in cluburi, de aventuri si nebunii... si cred ca asta se datoreaza 90% educatiei pt ca parintii nu mi-au permis sa lispesc de acasa decat la o prietena sau la prietenul meu... si nu i-am mintit niciodata.

Singura chestie care s-a schimbat este ca si eu obisnuiam sa imi "insel" prietenul cand eram mai mica... eram mai superficiala, dar in acelasi timp nu vroiam sa ma despart si imi placeau relatiile stabile... ca si acum de altfel smile Doar ca acum nu mai concep sa imi insel iubitul.

In rest, sunt si am fost foarte fricoasa in ceea ce priveste scoala. Daca ma duceam la scoala cu tema nefacuta sau lectia neinvatata stateam panicata si daca luam o nota mica ma suparam foarte tare... dar in acelasi timp nu eram un elev de elita... eram pe la mijloc.. nici prea prea nici foarte foarte smile Imi place sa fac tot ceea ce trebuie sa fac pt a avea sufletul impacat.

#21 2008-01-31 19:00:12

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

si eu m-am schimbat...si destul de devreme...acum 4 anui a plecat mama mea din tara si am ramas pt prima oara cu grija unei case pe umeri...si aveam doar 15 ani...nu pot sa zic k nu m-a ajutat tatal meu, dar usor totusi nu mi9-a fost...la 17 ani m-am angajat pt prima oara...am lucrat o vara intreaga si nu era usor...ajungeam aks franta si adormeam uneori instantaneu... in vara urmatoare am lucrat iar k ospatar, si am reusit sa fac fata fara nici o calificare si fara mare experienta. tot la 17 ani am intrat intr-o trupa de teatru si nu a fost usor...acolo am invatat ce inseamna disciplina si munk...la noi nu exista nu pot, doar nu vreau...si nu imi pare rau pt k am ramas cu multe amintiri, premii si laude in urma acestor 2 ani de teatru. Am avut noroc si cu faptul k parintii mei au avut incredere in mine si m-au lasat sa ies in discoteci destul de tanara, asa k am avut timp sa experimentez multe, dar nimic de care sa imi para rau, nu i-am dezamagit niciodata...am fost mereu cu capul pe umeri.

acum un an si cateva luni l-am intalnit pe uby, si pot spune k viata mea chiar s-a schimbat...am renuntat la relatii trecatoare, la chefuri nebune...m-am cumintit...dak inainte nu trecea un weekend fara sa ies, acum nu mai fac asta fara el...a devenit mai important decat asa zisii prieteni din jurul meu...am invatat ce inseamna sa tii cont de parerea unei persoane apropiate

eee...hai k m-am intins putin...vorba "lui" same_soulfly , ma simt de park am scris in jurnal tongue

#22 2008-02-01 17:16:43

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

eram o prea cuminte fata.... adica ajunsesem sa ma intrebe mami de ce nu ieseam in disco! oricum nu stiam notiunea de "ora de intoarcere", asa ca as fi putut sa fac ce vroiam! dar eu aveam filosofia proprie: de ce dom-le sa stau intr-un loc plin de fum si galagie si sa dau si bani pentru a pleca obosita si cu urechile pacanind???? asa ca stateam acasa, mai citeam ceva, ascultam radio, mai tv si a trecut liceul! am avut un moment de revolta cand am hotarat de una singura ca ma transfer la o alta clasa din acelasi liceu, pt a schimba profilul! toti au ramas masca! dar norocul meu era ca aveau incredere in mintea mea sanatoasa! asa ca am facut ce am vrut si am invatat ce am avut chef! doar vroiam sa fiu mare! si m-am facut om mare la 20 de ani! am ramas fara parinti si brusc am devenit om mare! baietiii! hmmm! capitol inexistent pt ca nu aveam de unde alege si ce sa aleg! acum sunt om mare, am un job, am un iubit, o viata calma, am prins gustul iesirilor la biliard si viatza are gust!

#23 2008-02-01 17:27:30

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

theSame_ElaElis a scris:

dar eu aveam filosofia proprie: de ce dom-le sa stau intr-un loc plin de fum si galagie si sa dau si bani pentru a pleca obosita si cu urechile pacanind????

exact asta mi-am zis sui eu de la un moment dat, cand n-am mai avut chef de iesiri doar de dragul "vietii sociale"....am invatat sa spun NU, daca trebuia sa merg la o chestie unde stiam ca nu m-as fi simtit bine, pierdeam si timpul etc. Binenteles ca am fost catalogata (din nou) drept tocilara...vezi Doamne, daca stai in casa nu poti face altceva decat sa tocesti... eu citeam, ascultam muzica, desenam, barfeam cu mama...am facut lucruri pe sufletul meu!!! nu mi-a parut si nici nu-mi pare rau...ce-a fost de trait in adolescenta am trait destul si ma multumesc cu ce a fost... pacat ca nu aveam internet pe atunci si nici foru,mul asta, poate nu m-as mai fi simtit asa o "paria"...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#24 2008-02-01 17:35:26

theSame_ElaElis
Hero member

nicolle_rox a scris:

theSame_ElaElis a scris:

dar eu aveam filosofia proprie: de ce dom-le sa stau intr-un loc plin de fum si galagie si sa dau si bani pentru a pleca obosita si cu urechile pacanind????

exact asta mi-am zis sui eu de la un moment dat, cand n-am mai avut chef de iesiri doar de dragul "vietii sociale"....am invatat sa spun NU, daca trebuia sa merg la o chestie unde stiam ca nu m-as fi simtit bine, pierdeam si timpul etc. Binenteles ca am fost catalogata (din nou) drept tocilara...vezi Doamne, daca stai in casa nu poti face altceva decat sa tocesti... eu citeam, ascultam muzica, desenam, barfeam cu mama...am facut lucruri pe sufletul meu!!! nu mi-a parut si nici nu-mi pare rau...ce-a fost de trait in adolescenta am trait destul si ma multumesc cu ce a fost... pacat ca nu aveam internet pe atunci si nici foru,mul asta, poate nu m-as mai fi simtit asa o "paria"...

storstark asa e ! nici eu nu regret nik! am invatat sa beau cafea de la mami! facea si imi dadea si mie cate un pic pana ce pic-ul acela a devenit o ceasca oficial si beam cand povesteam si nu aveam altele de facut! ah! ce viata frumoasa!tummenupp

Publicitate

loading...

#25 2008-02-01 17:44:59

Soleil
Addicted member

theSame_ElaElis a scris:

nicolle_rox a scris:

theSame_ElaElis a scris:

storstark asa e ! nici eu nu regret nik! am invatat sa beau cafea de la mami! facea si imi dadea si mie cate un pic pana ce pic-ul acela a devenit o ceasca oficial si beam cand povesteam si nu aveam altele de facut! ah! ce viata frumoasa!tummenupp

eu si acum cand merg (prea rarele dati) la mama acasa, dimineata devreme ma intalnesc cu mama la o cafeluta si o barfa mica...in restul timpului nu beau cafea, dar cu ea da...imi pare rau, nu vreau sa te indispun, stiu ca parintii tai nu mai sunt din pacate puss puss pusskram

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#26 2008-02-01 17:54:29

theSame_ElaElis
Hero member

asta e ! ea m-a ajutat sa devin ceea ce sunt! si tatal meu ! ma intelegeam perfect cu ei! grater

#27 2008-02-01 17:55:26

Soleil
Addicted member

theSame_ElaElis a scris:

asta e ! ea m-a ajutat sa devin ceea ce sunt! si tatal meu ! ma intelegeam perfect cu ei! grater

kram kram  kram kram kram kram kram kram

Thé à la menthe hjarta

#28 2008-02-01 17:57:37

theSame_ElaElis
Hero member

mersi! cand imi face iubi cafeaua dimineata imi aduc aminte de ei doi cum beau impreuna cafea diminetile! o facea tati! offf! s-au dus....

#29 2008-02-01 18:01:35

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

kram trebuie sa invatam noi sa-i apreciem mai mult... cand ii avem langa noi sad si din pacate uitam asta destul de des pusspusspusspuss

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#30 2008-02-01 20:05:09

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Pot sa zic ca si viata mea s-a schimbat destul de mult. Si ma bucur pentru asta. eram o fata simpla, nu=mi pasa de ce ziceau ceilalti, nu vroiam sa ies in evidenta cu nimic si nu faceam ceva doar pentru ca era la moda. Am o sora mai mare, si asa cum se zice ca cei mai mici is mai rasfatati, pot sa zic ca a fost si cazul meu. Ma simteam bine in familie ca ei incercau sa lase tot timpul dupa mine. Chiar si sora mea mai mare lasa asa cum ziceam eu. Am invatat sa ma bucur de lucurile simple, si ceea ce altora poate li se par nimicuri, mie mi se par minunatii si sar in sus de fericire de fiecare daca cand se intampla ceva frumos. In generala ma intelegeam bine cu colegii, insa nu aveam multi prieteni. ieseam doar cu sora-me si cu inca o vecina, care era de varsta mea. nu era un copil rebel si mi se parea asa frumoasa viata...vedeam totul in roz si credeam ca totul e perfect. nu concepeam ca se putea intampla ceva rau in viata mea.
Insa cand am terminat clasa a 8-a au inceput sa se schimbe si lucrurile. In clasa a 9-a am avut si primul meu prieten. Atunci mi se parea si mai frumoasa viata, insa am facut prostia sa ma las inselata de el. Cum eram eu o fata visatoare, si prea buna, asa cum spune multa lume, in clasa a 10-a mi-am inceput viata sexuala cu el, si imi pare rau si acum pentru chestia asta, pt ca tot atunci am avut si prima deceptie in dragoste. De atunci s-a terminat cu Ancuta de altatada, pe care o fraiereau toti....care visa la printi pe cai albi. Atunci am inceput sa vad si partea urata a vietii. Am inceput sa observ invidia dintre oamenii ((fiind intr-o clasa cu 28 de fete) am vazut cat de rele pot fi, si am inceput sa-mi ignor mare parte dintre colegi. prietena pe care o aveam eu din copilarie a luat-o pe alte cai, a datin rrock, tigari, bautura....si desi l-a inceput ma simteama sa prost ca nu puteam sa o ajut, acum am ajuns sa o ignor si pe ea. Poate asa e cel mai bine. Mi-am facut o alta prietena in liceeu, care e singura mea prietena si cu care si acum ma inteleg foarte bine, insa ea avea prieten si eu nu, asa ca nu putea iesi tot timpul impreuna. Nu am avut niciodata o gasca, asa cum are multa lume, si de foarte putine ori am fost in cluburi. Nu pentru ca nu ma lasau, si penttru ca nu ma tenta, nu vedeam nimic deosebit acolo, ami ales ca nu fumez, nu beau cafea sau alcool.
Bineinteles ca mi-am pierdut si increderea in baieti si nu mai vedem viata asa roz ca atunci cand eram copil. Incepusem sa cred ca viaat nu are nici un ros, nu ma mai bucuram de lucrurile simple de dinainte, nu mai eram fetita care radea din orice. Acasa eram, si sunt in continuare rasfatata, da nu-mi mai place chestia asta. Imi era frica de relatii, imi erau frica sa iubesc si sa daruiesc iar totul, nu vroiam sa sufar din nou si sa fiu luata drept proasta. Asa ca mi-am propus sa nu mai iubesc niciodata.Imi continuam viata monotona de zi cu zi,la scoala, acasa...invat destuld e bine, de asta nu s-a putut plange nimeni, da faceam toata astea pentru ca asa trebuia, nu pentru ca vroiam eu sa le fac. Am mai avut cateva relatii, da nu era nimic serios, nu puteam sa stau cu cineva si sa ma gandesc la tot timpul ca nu tre sa ma implic in relatia, pentru ca nu vreau sa sufar.
Il cunosteam pe paul de mult timp, era unu dintre cei cu care am stat numa la vrajeala (asta nu insemnad ca doar ca sa o fac cu el), sa am si eu prieten, si desi, chiar si daca eram despartiti, a incercat timp de aproape 2 ani sa se apropie de mine, nu a reusit niciodata pt ca nu l-am lasat. Insa totul s-a schimbat in 24 decembrie 2006. A venit la mine la colindat si m-a prins intr-un moment de slabiciune si i-am spus tot ce am pe suflet. De atunci nu m-a mai lasat, acum suntem tot impreuna si totul e frumos big_smile M-a facut sa vad iar doar partea frumoasa a vietii, m-a facut sa ma bucur iar de lucrurile simple si sa incepu o noua zi cu zambetul pe buze. M-a facut sa iubesc din nou, fara sa-mi dau seama si fara sa-mi propun asta. M-a facut sa dariuiesc iar tot ce am mai bun din mine si de data asta chiar nu-mi pare rau. Desi nu avem multi prieteni, nu avem gasca cu care sa pierdem noptiile prin cluburi, ne avem unu pe altu si ajunge. Acum o sa termin si clasa a 12-a, sper ca cu bine tongue si avem multe planuri de viitor impreuna. Si am incredere ca va fi totul bine.

Mi-am cam dat drumul la "gura" si m-am intins la povesti. Nu stiu cand o sa aveti voi rabdare sa cititi toate astea, insa eu ma sim mai bine ca m-am descarcat. Si va multumesc ca sunteti aici pentru mine si pentru toate fetele care au nevoie de ajutor puss

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#31 2008-02-01 20:18:01

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eu_vreau a scris:

am avut si eu o parte mai agitata...vara din anul in care am implinit 18 ani...am plecat de acasa cu ideea ca ma duc kla tara unei prietene si am ajuns in bucegi unde m stat 10 zile big_smile in toamna aceluiasi an l-am cunoscut pe dragos. nu pot spune ca m-am schimbat dintr-o data...e cert ca m-am schimbat dar a fost ceva firesc.

eu stiam Ana ca esti cu el din a10a...sau nu shtiam eu bine? rodnarrodnar
pai atunci nu merge cu 18 ani....

6 ani de dragoste  hjarta

#32 2008-02-01 20:51:36

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu  am  fost  in  mare   parte  copil  cuminte....o  skimbare  s'a  petrecut  de'a  lungul  anilor  de  facultate, dar  nu  brusca,  cu  privire  la    comportament,  nu  mai  sunt  baietoaica  de  alta  data,inainte  mi  se  tot  atragea  atentia  k  nu  sunt  feminina  deloc big_smile  iar  acum  i'am  cam  socat  pe  majoritatea, vestimentatia, am  adoptat  o  tinuta  usor  eleganta,nu  mai  sunt  la  ordinea  zilei  hanoracele , adidasii, ghiozdanul big_smile... incepusem   sa'mi  doresc  o  relatie  de  lunga  durata  si  sa  nu  mai  umilesc  baietii big_smile  si  sa  le  dau  papucii  la  nici  2  saptamani....  am  uitat  sa  mai  joc  si  tenis  de  picior  sad  dar  vecinii  in  schimb  sunt   very   happy  k  nu  mai  le  sunt  masinile  lovite  si  zgariate  rotfl  plus  zgomotul  pe  care'l  faceam  in  timpul  partidelor  de  tenis big_smile  s'a  diminuat.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.